Szétnyitható telefont mutatott be a Sharp

A Sharp évről évre piacra dob több különleges formavilágú és tudású készüléket, elég csak a "keretek nélküli" Aquos Crystal variánsokra gondolni. Mai bejelentésük a régmúltat idézi fel, amikor a flipes, azaz összecsukható mobilok voltak a menők; íme az Aquos K SHF31.

A Sharp Aquos K SHF31 a régmúlt telefonjait idézi

A készülék hardveres oldalról aligha bizonyíték, hogy a Sharp vissza szeretné hozni a flipes mobilokat a divatba. Az eszköz egy 3,4 hüvelykes TFT kijelzőt kapott (540 x 960 pixel) és négymagos Snapdragon 400-as rendszerchipet 1 gigabájt RAM-mal és 8 gigabájtos belső tárolóval. Ha a belső tárhely nem volna elég, akár 32 gigabájtos microSD kártyát is be lehet helyezni annak bővítésére. A K SHF31 energiaellátásáért 1410 milliamperórás akkumulátor felel.

Az adatkommunikáció oldaláról nem rossz a helyzet a Cat.4-es LTE modemnek köszönhetően, és a 13 megapixeles kamera is ígéretes. Az IPX5/IPX7 minősítésű készülékház 128 grammot nyom és 17,4 milliméter vastag összecsukott állapotban. A kütyü ára egyelőre nem ismert, ahogyan az sem, hogy az Aquos K SHF31 valaha átlépi-e Japán határait, mindenesetre az újabb szokatlan készülék bizonyítja, hogy a Sharpnál nem elégednek meg a megszokott dolgokkal.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sharp

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés