- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz
#43960832 #26 üzenetére
"Nagyot szoktak nézni az emberek mikor előkapom a buszon"
Az m515-re is, is pedig az is 5 éves már... Akkor még nagyobbat lesnek mikor elkezdek írni rá...
Amikor az első Revo-mat nyúztam, akkor (2002) még alig volt ilyen cucc. Lógott az álluk az embereknek,hogy mi a rák ez...
-
válasz
#43960832 #19 üzenetére
Jaja!
Amúgy a Symbian sokak szerint = Epoc.Tényleg kár hogy megállt a billentyűzetes PDA-k fejlesztése. Volt Revo-m is kettő, de azokat minden haver kettétörte amikor becsukta, meg aztán ingyen kaptam az S5-t (abból is lett kettő, azegyik alkatrésznek, de már eladtam :-) ). Rengeteg óravázlatot írtam rajtuk a vonaton + jegyezetket 1-2 órán
Könyvek olvasására inkább a Revo volt jó, mert jobb volt a kijelző olvashatósága, az S5-t alig látni.
Aztán lett egy Palm Vx -em (igazából IBM Workpad C3, az IBM saját házba rakta az Vx-et) töltő és kábel nélkül - töltőt alkottam hpzzá, infra meg volt a (P1-es
) laptopomon.
Olvasásra igen kénylemes volt a Psionok után, de írni igazából azzal lehetett.
Most is megvan még az S5 is és az Vx is, de már egy m505 Palm-ot használok könyveket olvasgatni, amit hibásan vettem, de sikerült m515-ként feltámasztaniHát igen. A cuccaim nagy része kukaszökevény
Na jó most az asztali gépem nem (...CSAK A HÁZA!!!!
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged