- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
Lehet, hogy én is láttam már a szerver definícióját. Viszont ebben a cikkben, ebben a szövegkörnyezetben az olvasók arra gondolnak, hogy szerver architektúráról lesz szó, nem egy asztali pc-ről, amin fut egy játék szerverprogramja.
Amikor a ph! fless szervert tesztel, azok szerver architektúrák, szerver alkalmazásokkal, ennek megfelelő tesztkörnyezettel.
-
bambano
titán
Ez a cikk inkább a helyesírási hibákról és a tévedésekről szól, nem a fanatizmusról.
Egy via apollo pro 266-os chipsetre épülő alaplapot szerver alaplapnak nevezni nem túlzás, tévedés.
Ezenkívül túlmozgásos a szóközöd és a vessző billentyűd.
Az igazi szerverekben ilyen ati rage 8M ram meg hasonló, játék szempontjából erősen hulladék videokártyák vannak. Ja, meg s3 trio64 meg virge.
Mielőtt bárki elkezdene okoskodni, ugyanilyen alaplapom van, pont 6 éves, van is róla tesztem.
-
-
-
-
Jornada? Nagyon hajazott valami 5-ös vagy 7-es Psionra, csak a színes kijelzőt meg a Winnyőz ikonokat nem tudtam hova tenni. (Nekem lenni Psion S5, Palm Vx, Palm m515
)
Xp Prof : ja, csak azzal tesztelni pl. webszervert... Azért javasoltam webszervert, mert sztem az is mutatna valamit a teljesítmény változásából 1 és 2 proci esetén. Nem véletlenül tesztelik PH-ék is Apache-al a konfigjaikat; teljesen más jellegű terhelés mint egy játék vagy egy szintetikus teszt.A kártyákra nem válaszoltál
Csak kíváncsi vagyok, mert ok érdekes vas van a környékeden amint látom
)
-
Egyszer írok az offtopic Logout-ba egy helyesírásos cikket...
Amúgy nem meglepő hogy a dual procis lapon nem gyorsulnak a régebbi dolgok a 2 procitól... Viszont egy olyan oprendszerrel is meg kéne nézni pár dolgot ami kihasznál 2 procit.
Pl. egy webszerver terheléstesztet Win2000 Server vagy Linux alatt (esetleg Win2003) 1 vagy 2 procival (az oprendszer mindegy, csak kezeljen 2 procit, mert az 1 és 2 proci aránya számítana).
Egyébként milyen kártyák vanna g épben még, ill. mire használsz szervert (vagy csak szervergépről lenne szó és asztalinak használod)?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged