- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én egy webshopon néztem meg a Mi Mix 2-est.
Igaz, akkor még 501$ volt, bocsi, hogy fél délelőtt alatt ez változott
Nem ferdítettem, ezt találtam meg elsőre
Valamiért két árat is megadnak, sok különbséget tényleg nem találtam.
Ha olcsóbb, az már csak jó, de ettől függetlenül is masszív 200$ eltérés van :/ Az meg kettőnk között is 50 ropi
Abból veszek egy Redmi Note 5-öst akkor már a Pro mellé
Ne legyél ennyire ellenségeskedő ezért velem, bocs. iBuygo szállít EU-ból?
Sajnos valamiért nem nyílik meg a link, 503-as hiba.
Ez a 200$-nyi különbség sajnos nem fog eltűnni a két telefon között, almát a körtéhez emiatt. Jó vétel a Mix2-es, meg is érhet ennyivel többet, de teljesen más kategória a két termék.
És az RN5Pro ára is csökkenni fog amúgy. Szerintem a két hasonló tárhelyes verzió között a 40 ezer könyéki különbség meg fog maradni, illetve a Mix 2 kifut előbb.
-
És pár hónap múlva az RN5 Pro se ennyi lesz, kár hozzámérni.
Olcsóbb lesz nála 30-40 ezerrel ígyis úgyis.
Sőt: A Mi Mix2-est akárhogy nézem az alap verzió 500$ , a RN5Pro alap verzió 218$
De akkor tegyük egymás mellé a 6/64-eseket is. 500$ és 265$
Az pedig pénz, bárkinek.
Két külön kategória, persze mindig lehet jobbat venni, ha teszel hozzá plusz pénzt....
Két Redmi Note 5 Pro-t veszek 1db Mi Mix 2 árából.... Almát körtéhez.
Jelenleg ez a helyzet, később hiába lesz olcsóbb a Mix 2-es, ha az RN5 Pro ára is csökken...
-
-
Az elég, ha én tudom a specifikációt?
Snapdragon 636.
Ha lesz egy olcsóbb verzió 625-tel, az senkinek sem okoz szerintem gondot. De szerintem csak a Redmi 5 Plus-t mutatják be Indiában
Az A1 és a Snapdragon 625 kombója elég jól sikerült. Hasonló nincs a piacon annyiért, és a MIUI-nál sokkal jobban pörög, mivel mindkettőt próbáltam. Pedig MIUI párti vagyok én is, de sebességben az A1 elveri a Note 4-est.
Pedig ugye, ugyanaz a SoC
-
-
Nincs lila köd , nekem csak egy középkategóriás Note 4-esem van.
Nem a frankót mondom, de akkor várunk 1 napot.
Biztos én mondom a frankót?Mi Mix2-esnél Nagy áresésre ne számíts. Hamarabb áll le a gyártása, és inkább gyártják az újabbat.
Ez is szintén egyértelmű, bizonyos ár alatt inkább nem gyartjak a régit, mivel bergyartasban készül.
Note 5 pedig nem lesz 70-80... Főleg ilyen dollárnál.
Mix 2-vel elégedett vagy?
-
tonerz
aktív tag
A Mix2 pedig pont óriási árcsökkenés előtt áll, már most 120-ert itt van, a Mix2S érkezésekor 100 alatt meg lehet majd kapni.
Ez mennyire biztos infó?
Megfogadtam hogy 60-nál többet nem adok telóért, és a Note 4-el tökéletesen elvagyok, de a Mix2 nagyon tetszik.A Mix2s kinézete (ha ilyen lesz, suta szelfi kamera) nem jön be.
-
D@niel
addikt
"hanem akkor - akár kifutó - felsőkategóriást kell venni."
ez a helyzet nálam. sd636 4/64 kombóban szimpatikus lesz, 4000mah, esetleg type-c
vagy mate 10 lite, bár így látatlanba a fentivel össze engedve gyengébbnek érzem specs alapján, és szerintem a xiaomi 4/64-ben jobb áron lesz (de ha beáll 80k-ra, dönteni lehetne)
gondolkoztam, hogy ha error van, mehetne már tavalyi felső, de csak a p9 plus jött szóba
itt viszont van egy legalább 1,5-ös szorzó! /használt nem igazán játszik
ugyanis, 5,5" szükséges, legalább háromezres aksi, hiszen most is ezek vannak (meizu m2 note)
hasonló szitu volt most 2 hónapja, laptop i5 6. gen, vagy régebbi i7, nos, i5 skyle lett, túl nagy teljesítmény nem kell, így viszont tudtam bele nézni ssd+hdd kombót
mobilban sem kellene kirin9xx feltétlenül, ram aksi kijelzőt írtam fentebb, ebből már nem szeretnék engedni, mert akkor alig lesz előre lépés
meizu m6 note jött még szóba, nem zártam ki teljesen (legtöbbször yt-ozok, nekem felesleges és talán zavaró is a 18:9), de ahogy olvasgattam sd636 szimpatikus
3.5 jack sem szükséges, bár ez mindegy
szóval, vagy friss erős közép, vagy tavalyi plafon, inkább az első
ár számít
más kínai nem fogott meg
honor lehetőségeket nem látom át, villogó hátlap engem taszít, leica lencse hiánya is ... lehetneha van jó ötleted, írd meg
szerk. esetleg várok, sanszos, hogy meizu is fog jönni 636-al, de 16:9-es 5.5" már nem nagyon várható, nem kérek exynos-t egyébként
-
636 lesz, és nem értem miért beszélsz felsőkategóriaról.
Lehet éppen erősebb lesz a 650-nél, viszont kedvezőbb fogyasztással, a Snap 660 magjaival.
636 : 40%-kal erősebb CPU-ban mint a 630
Középkategóriás cucc. A dollár a béka segge alatt van. Így drágulás sem lesz igazán.
Hivatalos információk 2 nap múlva. Addig vagy elhiszed, hogy ez lesz benne, vagy nem.Mivel ha nem 636 lenne, akkor nem írnám.
Amúgy ehhez sok ész nem kell. Ott a Redmi 5 Plus, nem ugyanez lesz a RN5...
Ja és már Redmi Note 4-ből se volt Pro verzió. Engedjük el a Pro-zai okokat
Amúgy Mix2-esed is hamarosan kalap szart se ér, ha kijön a 845 sajnos ...
Legyünk pozitívak
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Windows 11
- Hegesztés topic
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobil flották
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest