- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- AI társ és butább S Pen a friss Galaxy S25 morzsái között
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
Én egy webshopon néztem meg a Mi Mix 2-est.
Igaz, akkor még 501$ volt, bocsi, hogy fél délelőtt alatt ez változott
Nem ferdítettem, ezt találtam meg elsőre Valamiért két árat is megadnak, sok különbséget tényleg nem találtam.
Ha olcsóbb, az már csak jó, de ettől függetlenül is masszív 200$ eltérés van :/ Az meg kettőnk között is 50 ropi Abból veszek egy Redmi Note 5-öst akkor már a Pro mellé
Ne legyél ennyire ellenségeskedő ezért velem, bocs. iBuygo szállít EU-ból? Sajnos valamiért nem nyílik meg a link, 503-as hiba.
Ez a 200$-nyi különbség sajnos nem fog eltűnni a két telefon között, almát a körtéhez emiatt. Jó vétel a Mix2-es, meg is érhet ennyivel többet, de teljesen más kategória a két termék.
És az RN5Pro ára is csökkenni fog amúgy. Szerintem a két hasonló tárhelyes verzió között a 40 ezer könyéki különbség meg fog maradni, illetve a Mix 2 kifut előbb.
[ Szerkesztve ]
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
Graphics
Jómunkásember
válasz *Mukeey* #106 üzenetére
Túl jók
A Redmi 5 Plus / ami elvileg a Redmi Note 5 is, ha jól hallottam viszont hamarosan elérhető is lesz idehaza.
Én már biztosan megveszem a Note 5 Pro-t.
[ Szerkesztve ]
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
Graphics
Jómunkásember
És pár hónap múlva az RN5 Pro se ennyi lesz, kár hozzámérni.
Olcsóbb lesz nála 30-40 ezerrel ígyis úgyis.
Sőt: A Mi Mix2-est akárhogy nézem az alap verzió 500$ , a RN5Pro alap verzió 218$
De akkor tegyük egymás mellé a 6/64-eseket is. 500$ és 265$
Az pedig pénz, bárkinek.
Két külön kategória, persze mindig lehet jobbat venni, ha teszel hozzá plusz pénzt....
Két Redmi Note 5 Pro-t veszek 1db Mi Mix 2 árából.... Almát körtéhez.
Jelenleg ez a helyzet, később hiába lesz olcsóbb a Mix 2-es, ha az RN5 Pro ára is csökken...
[ Szerkesztve ]
-
-
Graphics
Jómunkásember
Bejelentik a Pro-t
Global Debut, magyarán mindenhol értékesítik.
Snapdragon 636, világon elsőként, 50% magasabb a teljesítménye a 625-höz képest, 40% jobb energiahatékonyság.
109 ezer Antutuban, ami jóval több, a Note 4-nél.
6GB Ram a csúcskivitelben. LPDDR4X Ram
A kamera igaz lett, tehát a sarokba került.
12MP Sony IMX486 + 5MP Samsung kamera a hátlapon
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
Jobb design, jobb kamera, jobb minőség
Redmi Note 5
5,99" kijelző
Fém ház
8,05mm vastagság
Snapdragon 625
Front vaku, szimpla hátlapi kamera-dupla LED-del
4000mAh aksiA minőségbiztosítási teszteket mutatják, elég komoly , mindenféle teszteknek alávetik a cuccokat.
Ár: Rs. 9,999 / olcsóbb a Note 4nél / 3/32
Ár Rs. 11,999 / olcsóbb a Note 4-nél / 4/64Ajándék tokkal
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
Kezdődik
Na vajon
Röviden ami eddig történt:
- 4. helyre jöttek fel.
- 2017 Q3/Q4 Top brand Indiában, Q4-ben megelőzték a Samsungot Indiában, és az online értékesítésben magasan vezetnek
- Offline értékesítésben 2. helyre jöttek fel Indiában
- Top 10 készülék Indiában 10-ből 6 Xiaomi volt.
- Xiaomi filozófiája : Jobb specifikáció, magas minőség, kedvező ár
- INdia legkedveltebb telefonja a Note 4 volt
- 9,6 milliót adtak el belőleBejelentettek a Redmi Note 4-et.
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Sebhelyes #93 üzenetére
Egy elkezdte, a többi csinálja, ez ilyen, valamerre menni kell.
Tartalomfogyasztáshoz lehet ez is ideális, nem lehet egyértelműen állást foglalni. Ki kell próbálni, és használni.
Nekem szimpatikus is meg nem is. Osztott képernyős módhoz jobban tetszik, távoli eléréshez is, vannak ahol tudom hasznosítani
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
Annak amúgy mi értelme lenne?
6" 16:9-en egy szép nagy telefont adna ki. Talán a Lenovo Z2 Pro tudta ezt normális méretben, meg esetleg a Huawei Mate-k.
Van egy trend, errefelé mennek a gyártók, lehet széllel szemben pisálni, de aki nem fordul ebbe az irányba az lemarad.
Ez van. Ezt kell szeretni, vagy meg lehet maradni a régi mobiloknál. Mivel én se próbáltam a 18:9-es kijelzőket, így én se tudok állást foglalni mellette, max ha meglesz.
@Sebhelyes: Nem kell, viszont a választék ebbe az irányba fog jelenleg menni
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
Remélem, nincs harag, hogy oda is írtam a szöveget, akkor olvasd is el kérlek , köszi
De amúgy mindkettőnek ez az előlapja, márpedig ez 18:9....
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
válasz dave_gahan #66 üzenetére
Hahó, Te minden Photoshopos képet elhiszel?
Hol volt ez hivatalos fotó a készülékről?
Ez nem makett, hanem egy Photoshoppal készült kép... Ne a gyártó hibája legyen már, hogy valami híroldal, vagy otthon unatkozó kínai fotóinak Te felülsz...
Sajnos erről nem a gyártó tehet... Ez hiszékenység
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
válasz dave_gahan #64 üzenetére
Mi a gond a Redmi 5 Plus-szal?
Vagy akár Redmi 5 - 5,7"
Amúgy Samsung, ott van 5,65-ös, vagy Huawei, igaz a speckó és a teljesítmény elég hasonló
Amúgy sem kötelező ezt venni , elhasználgatod még a G2-est
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
válasz balika8.8 #62 üzenetére
151 x 76 x 8.45 mm volt a Note 4
158.5 x 75.45 x 8.05 mm a Redmi 5 Plus, tehát sok káva nem lesz, főleg nem bőven , mivel a Note 5/Note 5 Pro-nak is ezek lesznek a méretei.
Amúgy a kávafétist nem értem, egy bizonyos szint után a felhasználás rovására megy a csökkentése.
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
Mivel a Note 4 is 200$ felett nyitott, így szerintem a 250$ reálisabb elképzelés.
Az árat sajnos nehéz belőni a webshopok feltolják nagyon a kezdeti hype-nál.
Én 75 ezernél többet nem szánok új mobilra, érdemes lesz várni rá így is.
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
Írtam ,hogy a képek tartalmáért felelősséget nem vállalok, a káva vastagsága egy fekete kijelzős telefonnál elég nehezen állapítható meg.
Twitter amúgy
-
Graphics
Jómunkásember
A kép valóságtartalmáért felelősséget nem vállalok
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
Az elég, ha én tudom a specifikációt? Snapdragon 636.
Ha lesz egy olcsóbb verzió 625-tel, az senkinek sem okoz szerintem gondot. De szerintem csak a Redmi 5 Plus-t mutatják be Indiában
Az A1 és a Snapdragon 625 kombója elég jól sikerült. Hasonló nincs a piacon annyiért, és a MIUI-nál sokkal jobban pörög, mivel mindkettőt próbáltam. Pedig MIUI párti vagyok én is, de sebességben az A1 elveri a Note 4-est.
Pedig ugye, ugyanaz a SoC
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
-
Graphics
Jómunkásember
Nincs lila köd , nekem csak egy középkategóriás Note 4-esem van.
Nem a frankót mondom, de akkor várunk 1 napot.
Biztos én mondom a frankót?Mi Mix2-esnél Nagy áresésre ne számíts. Hamarabb áll le a gyártása, és inkább gyártják az újabbat.
Ez is szintén egyértelmű, bizonyos ár alatt inkább nem gyartjak a régit, mivel bergyartasban készül.
Note 5 pedig nem lesz 70-80... Főleg ilyen dollárnál.
Mix 2-vel elégedett vagy?
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
636 lesz, és nem értem miért beszélsz felsőkategóriaról.
Lehet éppen erősebb lesz a 650-nél, viszont kedvezőbb fogyasztással, a Snap 660 magjaival.
636 : 40%-kal erősebb CPU-ban mint a 630
Középkategóriás cucc. A dollár a béka segge alatt van. Így drágulás sem lesz igazán.
Hivatalos információk 2 nap múlva. Addig vagy elhiszed, hogy ez lesz benne, vagy nem.Mivel ha nem 636 lenne, akkor nem írnám.
Amúgy ehhez sok ész nem kell. Ott a Redmi 5 Plus, nem ugyanez lesz a RN5...
Ja és már Redmi Note 4-ből se volt Pro verzió. Engedjük el a Pro-zai okokat
Amúgy Mix2-esed is hamarosan kalap szart se ér, ha kijön a 845 sajnos ... Legyünk pozitívak
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
-
Graphics
Jómunkásember
-
-
Graphics
Jómunkásember
Ha Snap625-tel jelenik meg, akkor az egy Redmi 5 Plus indiai piacra szánt verziója lesz.
A Snap636 viszont csábító, a Kyro magok miatt
@Upo: Fogadjunk , hogy nem ?
@kop8 : Egy pletykának nem szabad ennyire hinni... Ha szánalmasnak tartod, akkor hagyd ezt a márkát.
Én lecserélem a Note 4-et az tuti
1 hónap múlva váltok, a B20-as verzió megjelenésekor
[ Szerkesztve ]