Új hozzászólás Aktív témák
-
Kornel
veterán
válasz
Graphics #110 üzenetére
Most nem megy a link, előbb még ment, szerintem pár óra és megint fog, az egész webshop lehalt úgy néztem.
Már most 470 USD ~118k HUF, később ez csak olcsóbb lesz.Szerintem a RN5pro 6/64 sem lesz olcsó, sose a kínai (nagyker) áron jelenik meg, évek során ez a tapasztalatom, illetve a nagyobb verzió mindig masszívabban tartja az árát.
-
-
joysefke
veterán
Annak amúgy mi értelme lenne?
Lenne egy Note 5 változat ami méretben megfelel az eddigi Note 3/4 méretnek, ez lenne a 6" 18:9 változat. Ennek a kijelzője beleilleszkedne a 18:9-es trendbe.
Aztán kéne egy méretben nagyobb testvér, ami a szélességet is növeli... Ha 18:9 aránynál maradsz, akkor a 6"-os telót 6"-nál tovább növelve már bőven túl hosszú lesz, anélkül, hogy érdemben növekedne a szélessége. A szélesség pedig fontos, ha valaki asztali nézetben szeretne weblapokat nézni, szakmai PDF -ket olvasni útközben, etc...
-
Sebhelyes
senior tag
-
dave_gahan
aktív tag
Nyilvánvalóan nem hivatalos infó/kép volt, de azért reálisan lehetett hinni benne, h vmi ilyesmi lesz. Ez nem hiszékenység, hanem az ember reméli, hogy mindenben fejlődik a következő sorozat... Józan ésszel el lehetett várni, hogy vmi ilyesmi lesz, de azért készpénznek természetesen nem vettem.
A véleményemet fentartom, egy Redmi 5 Plus-t kapunk álcázva, ami csalódás. A Pro modell még csak-csak, de a 6 colos batár mellett legalább a "sima" Note 5 lehetett volna kisebb.
De majd holnap kiderül.
-
dave_gahan
aktív tag
Az a gond, hogy beszop@attak mindenkit ezzel a képpel:
Ez tökéletes lett volna...
Az a gond, hogy a Redmi 5 Plus kurva nagy, sokkal nagyobb kávái vannak, mint a képen lévő pöpec makettnak.
Kár a Samsunggal és a Huaweijel jönni, akksiban gyengébbek, árban drágábbak, nem alternatíva.Igen, méretileg az LG a G2-vel megalkotta a tökéletes telefont (138.5 x 70.9, 5.2 coll), 76%-os screen-to-body rátával 5 éve(!), a Huawei pedig most ugyanilyen 76%-kal ajnározza magát a P Smart marketing bullshitjében... Agyrém.
140x70cm-es telónál nekem nem kellene nagyobb, ettől aztán kénytelen voltam eltérni, gondoltam OK, akkor nagyon max lehet 150x75, kb. Redmi Note 4 méret. De azért ebbe már jó lenne minél nagyobb kijelző, nem csak 0.3"-lal nagyobb, mint a G2-é).
Anyway, 5.7 körül lenne jó 18:9-ben.A Redmi 5-öt hagyjuk már a Snapdragon 450-nel meg a 3300-as akksijával...
Szóval vártam egy Note 4-nél nem nagyobb Note 5-öt, de kaptunk egy átnevezett Redmi 5 Plust 158.5 x 75.5-ös méretben, ami 2 centivel
nagyobb a G2-nél (valamelyik zsebből már a G2 is kiesik)... Ez van.
-
Kornel
veterán
Mai napig kapni MIX (1)-et, mert ugyan nem gyártják, ellenben a forgalmazók betáraztak belőle.
Már egy kis áreséssel is 100k körül lesz, ami meg egyértelműen jó vétel lesz, de már így 118-ert is megériEgyébként össze sem lehet hasonlítani egy Note-al, sem anyagminőségben, sem teljesítményben.
Ha cserélném is, az is a Mix2S lenne, ha nagyon nagyot gurítanak kamera terén.
-
Kornel
veterán
Te mindig megmondod a frankót.
Ellenben nem én, hanem a cikk állítja, hogy snapdragon 625 lesz a sima változatban...
Gondolom ez elkerülhette a figyelmedet, vagy csak szimplán nem láttad a lila ködtől.
Egyébként meg legyen úgy, pár ismerősöm most akár telefont venni maximum redmi note árakategóriában, de jó szívvel jelenleg nem tudok Xiaomi-t ajánlani nekik, ellenben ha ez az lesz, akkor jó vétel lesz.A Mix2 pedig pont óriási árcsökkenés előtt áll, már most 120-ert itt van, a Mix2S érkezésekor 100 alatt meg lehet majd kapni. Pont erre írtam amit írtam, hogy ha csak a pro verzió fog 636-ot kapni, akkor nem ér majd 70-80k-t, hanem akkor - akár kifutó - felsőkategóriást kell venni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mobilhasználat külföldön
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Iqos cigaretta
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Precision M6500 i7-920XM I 32GB I 1TB I 17,1" WUXGA I FX3800M I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged