- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
FefeeX
veterán
válasz
Ateszzero #25 üzenetére
"A konzolok legalább 80%-a ki van flashelve."
statisztikát linkelj kérlek, mert ekkora baromságot is rég olvastam. Ez még az X360ra és a PS2-re sem igaz csak önmagukkal összehasonlításban"Marad a 20% tisztességes ember aki megveszi a játékot"
Ezt meg kikérem magamnak. Az enyémet alapból flashelten vettem meg, kipróbáltam 20 játékot, kb 5-10 percekre, és azokból megvettem 4-et, amik tényleg jók voltak és lekötöttek...PC-n ráadásul flashelni sem kell. A Te analógiáddal gondolkozva, mivel minden PC alkalmas a másolt játékok futtatására, mindenki csak másolt játékot futtat rajt, ergo PC játékot nem is adnak el.
"ugyanannyi pénzből elég jó kis gamer pc-t lehet összerakni"
na ne röhögtess... A PC-m kb 2-3szor annyiba kerül, mint a konzolom (pedig a boxom is 75ezer volt); aztán gyakorlatilag minden megy legalább úgy a konzolomon mint a gépemen. Aki meg olcsóbb gépet akar összerakni (persze, lehet használtan 5ezerért okádék gépházat meg ratyitápot venni), az meg előbb utóbb pórul jár valamivel.Rakj már össze nekem 40ezerből egy jó kis PC-t (ugyanis ennyi a box arcade ára)! De kérlek valami jót, amin nem minimumra kell állítani a grafikai szintet, hogy elfusson a tetris!
-
kovsol
titán
válasz
Ateszzero #25 üzenetére
ps3-ra nincs warez mégis fogy ezt mivel magyarázód? wii -re van-e azt nem tudom, de xbox360-hoz használtan vagy kűlföldről rendelve jó áron kapsz eredeti játékot, és lehet cserélgetni is... befektetsz egy bizonyos pénzösszeget az elején mondjuk 5-6 játékba és utána már minimális ráfordításból tudod cserélgetni a játékokat, ha esetleg egy annyira bejön, hogy megtartod kijátszás után akkor az meg pláne megérte... én ezt az elvet vallom, hogy inkább legyen kevés játékom egyszerre, de azok lekössenek mint orrba-szájba warezol az ember mindent le amivel lehet játszani aztán lehet soha nem is játszod végig, mert nem is érdekel igazából a játék
és ha azt nézzük veszel egy konzolt, hozzá egy tv-t rosszabb esetben egy nagyobb monitort(most jönnek majd hogy az szar... de PC hez jó a monitor akkor egy konzolhoz miért nem?), hozzá játékokat, és te ezzel évekig letudtad kb a pénz költést, nem az van, hogy na franc megint új VGA kari 40e ért mert ott a full hd monitorod és nem megy rajt fél év múlva a játék nativ felbontásban, meg ilyesmi
-
kelzsoca
félisten
válasz
Ateszzero #25 üzenetére
Először is itt az xbox360-ról van szó, ne általánosítsunk konzolokra
A wareznak egy konzol esetében következményei vannak/lesznek, mindenki utána tud nézni hogy ezek mik is valójában.
Egy konzol árából egy közép/felsőkategóriás vga vehető meg, és nem több, persze ma már minden fostalicska gépet gamer gépnek neveznek, illetve az sem mind1 milyen minőségben fut az adott játék
A Crysis 2 sem véletlenül lesz multi platform játék, a kiadó szeretne már pénz is látni a játékból.
Az ilyen játékok eladásiból csak pár % amit a pc-s piac kitesz, a többit konzolra veszik meg.
Erre jó példa volt a Cod MW2 is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mini-ITX
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen széket vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok