Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• FefeeX

veterán

válasz Zpepe #86 üzenetére

"pont ugyan olyan jó konzolon játszani [csak meg kéne tanulni irányítani nem pedig fikázni úgy, hogy ki sem próbáltuk. Igaz "PC"-ek]) jobb mint PC-n."

én pl fikázni sosem fikáztam, és van boxom meg pc-m is, de egyszerűen nem méltó FPS-hez a konzol kontroller. 3 headshotot kapsz tőlem, míg becéloznál az analóggal...

Tény hogy sok játékkal egyszerűbb játszani kontrolleren (ezért van a PC-mhez is egy :) ), de azért általánosságban nem állítható.

• FefeeX

veterán

válasz Akos96 #66 üzenetére

"max. grafon HD-tévével"
    PS3 is 99%ban csak 720p... Szóval az a max graf is olyan amilyen... Ettől független nálam is konzol :) Csak nekem X36 :)

bviktor93: annyi kiegészítést hozzáteszek, hogy én PC-vel is a tévén játszottam, fotelből, néha WoW-ot is... :) Nem volt olcsó ugyan, vetekszik a Box Arcade árával a Dinovo Laserem, de bőven megérte :) A Cordless Rumblepaddal együtt, amit a Box kontroller előtt nagyon szerettem. Amúgy sem rossz, de a Box jobban bejön :)

• FefeeX

veterán

válasz Terkk #64 üzenetére

"ha van gamepad is kb ugyanolyan mintha konzolon játszanák , nekem még jobban be is jön a játék élménye"
    én is ezt hittem, míg nem vettem konzolt. :)

"nem csak játékra jó mint a konzol"
    ezzel is teljes mértékben egyetértek. Kibővíteném azzal, hogy anyáméknak sokkal nehezebb lett volna anno beadni, hogy csak játékra veszek 60-70ezerért gépet (ami másra nem jó, erős túlzással persze); mára ebből nincs problémám, önálló lakás, kereset, még ha meg is tudják, mi az a cucc, az árát tuti nem mondom meg nekik :) Azért adott esetben egy processzort, VGA-t könnyebb megmagyarázni, miért is van rá szükség :)

• FefeeX

veterán

válasz kovsol #60 üzenetére

Nem, nem is értem miért így csinálja. Asszem megyek a moderátort keresek totyikba töröltetni... :( Meg újraindítom ezt a szemetet...

• FefeeX

veterán

válasz kovsol #45 üzenetére

nyilván monitor nélkül, mert a konzolhoz se kapsz ingyen plazmát, de mivel ugye ugyanúgy mindegyikhez bármilyen kijelzőt használhatsz, itt ne számoljunk különbséggel (mert ugye itt egyesek hajlamosak a PCvel szemben a plazma tv árát emlegetni; holott nekem korábban volt plazmám és játszottam rajt, mint hogy xboxot vettem volna...)

hommeros: ezt melyik konzol mellé adják? Csak mert az enyim super elite volt, de sajna ilyen hölgy nem járt mellé :) BTW nem a gyengébb grafikával, inkább a pontatlan irányítással kell megbékélni az FPS-ek esetében, ami egy relatíve komoly UT-s múlt után elég szomorkás a box esetében...

AXisBOLD: ha azt kérdezték volna, hogy min böngészek gyakrabban, én is a PC-t jelölöm be. Vagy ha azt hogy melyik fut többet egy héten. De nem ezt kérdezték :) Pedig játszom még FB-on is :)

- = Zk = -: szervusz koma, rég nem láttalak. Csak annyit akarok itt, hogy azt azért tedd hozzá, hogy a hányadék 3d platform játékokkal PC-n is ugyanolyan sz@r játszani mint konzolon. Nem véletlen, hogy a Sonic-kal meg a Mario-val együtt relatíve hasalt mind. Ez nem a konzolnak, hanem a 3D újításnak köszönhető, és nem véletlen, hogy az új Sonic már újra a 2D-s univerzumban éled újjá... Ha már PS2, próbálj rajt egy NBA 2k10et, egy Grand Turismo 3-mat vagy egy Tekken5öt... Szomszédnál mikor hazamegyek vidékre, még mindig ezekkel ökörködünk, szerintem ezek megunhatatlanok.

• FefeeX

veterán

válasz Ateszzero #25 üzenetére

"A konzolok legalább 80%-a ki van flashelve."
    statisztikát linkelj kérlek, mert ekkora baromságot is rég olvastam. Ez még az X360ra és a PS2-re sem igaz csak önmagukkal összehasonlításban

"Marad a 20% tisztességes ember aki megveszi a játékot"
    Ezt meg kikérem magamnak. Az enyémet alapból flashelten vettem meg, kipróbáltam 20 játékot, kb 5-10 percekre, és azokból megvettem 4-et, amik tényleg jók voltak és lekötöttek...

PC-n ráadásul flashelni sem kell. A Te analógiáddal gondolkozva, mivel minden PC alkalmas a másolt játékok futtatására, mindenki csak másolt játékot futtat rajt, ergo PC játékot nem is adnak el.

"ugyanannyi pénzből elég jó kis gamer pc-t lehet összerakni"
    na ne röhögtess... A PC-m kb 2-3szor annyiba kerül, mint a konzolom (pedig a boxom is 75ezer volt); aztán gyakorlatilag minden megy legalább úgy a konzolomon mint a gépemen. Aki meg olcsóbb gépet akar összerakni (persze, lehet használtan 5ezerért okádék gépházat meg ratyitápot venni), az meg előbb utóbb pórul jár valamivel.

Rakj már össze nekem 40ezerből egy jó kis PC-t (ugyanis ennyi a box arcade ára)! De kérlek valami jót, amin nem minimumra kell állítani a grafikai szintet, hogy elfusson a tetris!

• FefeeX

veterán

válasz Sicilian #14 üzenetére

Én sem terveztem... Aztán mégis lett egy Elite Boxom :) Hiába, a verekedős játék nálam nagy úr... Annyira Mortal elvonásom volt (amit a félresikerült emulátorok se tudtak kielégíteni), hogy vettem boxot. Aztán már ezen játszom SF4-et és NBA-t is (mondjuk nekem valamiért a Live jobban bejön mint a 2k10). Bár pc szervizes is voltam, és szeretem a PC-m, mégis áttértem a konzolra, ha játékról van szó. A fő ok pedig az egyszerűség, nem kell adott esetben 10-20 perceket szívni beállításokkal, órákat driverekkel, vagy azzal, hogy kiguglizd, mi a jó fenéért nem úgy megy nálad a program ahogy kellene... Beteszem a lemezt aztán játszom... (A pc-met amúgy megzavarta olykor, mikor a TV ki volt kapcsolva, és mégis rajt lógott a VGA-n, mint másodlagos kijelző, a le-fel kapcsolgatás meg macerás...)

Ennek ellenére vannak számomra is PC only játékok; RTS, körökre osztott (most kezdtem újra a Disciples2-t :) ), FPS; de jelenlegi álláspontomon, miután a WoW-ot is abbahagytam, jellemzően inkább bunyót és sportot játszom (főleg, hogy azoknak elég adott esetben 20 perc szabadidő is); ja meg Forzát!!! :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés