- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen GPS-t vegyek?
- Magisk
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
FefeeX
veterán
"pont ugyan olyan jó konzolon játszani [csak meg kéne tanulni irányítani nem pedig fikázni úgy, hogy ki sem próbáltuk. Igaz "PC"-ek]) jobb mint PC-n."
én pl fikázni sosem fikáztam, és van boxom meg pc-m is, de egyszerűen nem méltó FPS-hez a konzol kontroller. 3 headshotot kapsz tőlem, míg becéloznál az analóggal...
Tény hogy sok játékkal egyszerűbb játszani kontrolleren (ezért van a PC-mhez is egy
), de azért általánosságban nem állítható.
-
FefeeX
veterán
"max. grafon HD-tévével"
PS3 is 99%ban csak 720p... Szóval az a max graf is olyan amilyen... Ettől független nálam is konzolCsak nekem X36
bviktor93: annyi kiegészítést hozzáteszek, hogy én PC-vel is a tévén játszottam, fotelből, néha WoW-ot is...
Nem volt olcsó ugyan, vetekszik a Box Arcade árával a Dinovo Laserem, de bőven megérte
A Cordless Rumblepaddal együtt, amit a Box kontroller előtt nagyon szerettem. Amúgy sem rossz, de a Box jobban bejön
-
FefeeX
veterán
"ha van gamepad is kb ugyanolyan mintha konzolon játszanák , nekem még jobban be is jön a játék élménye"
én is ezt hittem, míg nem vettem konzolt."nem csak játékra jó mint a konzol"
ezzel is teljes mértékben egyetértek. Kibővíteném azzal, hogy anyáméknak sokkal nehezebb lett volna anno beadni, hogy csak játékra veszek 60-70ezerért gépet (ami másra nem jó, erős túlzással persze); mára ebből nincs problémám, önálló lakás, kereset, még ha meg is tudják, mi az a cucc, az árát tuti nem mondom meg nekikAzért adott esetben egy processzort, VGA-t könnyebb megmagyarázni, miért is van rá szükség
-
FefeeX
veterán
nyilván monitor nélkül, mert a konzolhoz se kapsz ingyen plazmát, de mivel ugye ugyanúgy mindegyikhez bármilyen kijelzőt használhatsz, itt ne számoljunk különbséggel (mert ugye itt egyesek hajlamosak a PCvel szemben a plazma tv árát emlegetni; holott nekem korábban volt plazmám és játszottam rajt, mint hogy xboxot vettem volna...)
hommeros: ezt melyik konzol mellé adják? Csak mert az enyim super elite volt, de sajna ilyen hölgy nem járt mellé
BTW nem a gyengébb grafikával, inkább a pontatlan irányítással kell megbékélni az FPS-ek esetében, ami egy relatíve komoly UT-s múlt után elég szomorkás a box esetében...
AXisBOLD: ha azt kérdezték volna, hogy min böngészek gyakrabban, én is a PC-t jelölöm be. Vagy ha azt hogy melyik fut többet egy héten. De nem ezt kérdezték
Pedig játszom még FB-on is
- = Zk = -: szervusz koma, rég nem láttalak. Csak annyit akarok itt, hogy azt azért tedd hozzá, hogy a hányadék 3d platform játékokkal PC-n is ugyanolyan sz@r játszani mint konzolon. Nem véletlen, hogy a Sonic-kal meg a Mario-val együtt relatíve hasalt mind. Ez nem a konzolnak, hanem a 3D újításnak köszönhető, és nem véletlen, hogy az új Sonic már újra a 2D-s univerzumban éled újjá... Ha már PS2, próbálj rajt egy NBA 2k10et, egy Grand Turismo 3-mat vagy egy Tekken5öt... Szomszédnál mikor hazamegyek vidékre, még mindig ezekkel ökörködünk, szerintem ezek megunhatatlanok.
-
FefeeX
veterán
válasz
Ateszzero #25 üzenetére
"A konzolok legalább 80%-a ki van flashelve."
statisztikát linkelj kérlek, mert ekkora baromságot is rég olvastam. Ez még az X360ra és a PS2-re sem igaz csak önmagukkal összehasonlításban"Marad a 20% tisztességes ember aki megveszi a játékot"
Ezt meg kikérem magamnak. Az enyémet alapból flashelten vettem meg, kipróbáltam 20 játékot, kb 5-10 percekre, és azokból megvettem 4-et, amik tényleg jók voltak és lekötöttek...PC-n ráadásul flashelni sem kell. A Te analógiáddal gondolkozva, mivel minden PC alkalmas a másolt játékok futtatására, mindenki csak másolt játékot futtat rajt, ergo PC játékot nem is adnak el.
"ugyanannyi pénzből elég jó kis gamer pc-t lehet összerakni"
na ne röhögtess... A PC-m kb 2-3szor annyiba kerül, mint a konzolom (pedig a boxom is 75ezer volt); aztán gyakorlatilag minden megy legalább úgy a konzolomon mint a gépemen. Aki meg olcsóbb gépet akar összerakni (persze, lehet használtan 5ezerért okádék gépházat meg ratyitápot venni), az meg előbb utóbb pórul jár valamivel.Rakj már össze nekem 40ezerből egy jó kis PC-t (ugyanis ennyi a box arcade ára)! De kérlek valami jót, amin nem minimumra kell állítani a grafikai szintet, hogy elfusson a tetris!
-
FefeeX
veterán
Én sem terveztem... Aztán mégis lett egy Elite Boxom
Hiába, a verekedős játék nálam nagy úr... Annyira Mortal elvonásom volt (amit a félresikerült emulátorok se tudtak kielégíteni), hogy vettem boxot. Aztán már ezen játszom SF4-et és NBA-t is (mondjuk nekem valamiért a Live jobban bejön mint a 2k10). Bár pc szervizes is voltam, és szeretem a PC-m, mégis áttértem a konzolra, ha játékról van szó. A fő ok pedig az egyszerűség, nem kell adott esetben 10-20 perceket szívni beállításokkal, órákat driverekkel, vagy azzal, hogy kiguglizd, mi a jó fenéért nem úgy megy nálad a program ahogy kellene... Beteszem a lemezt aztán játszom... (A pc-met amúgy megzavarta olykor, mikor a TV ki volt kapcsolva, és mégis rajt lógott a VGA-n, mint másodlagos kijelző, a le-fel kapcsolgatás meg macerás...)
Ennek ellenére vannak számomra is PC only játékok; RTS, körökre osztott (most kezdtem újra a Disciples2-t
), FPS; de jelenlegi álláspontomon, miután a WoW-ot is abbahagytam, jellemzően inkább bunyót és sportot játszom (főleg, hogy azoknak elég adott esetben 20 perc szabadidő is); ja meg Forzát!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged