Új hozzászólás Aktív témák
-
direwolf
őstag
Azon a linken konkrétan azt látom, hogy aó 6300 és az i5 között van 7 fps különbség. Alig több, mint 10%. Egy olyan játékban, ami nem épp a szöbbszálúsításáról híres.
Egyébként én már kinőttem ebből, nekem bőven megfelel a 6100. Fiamnak van 8350, a haverjának i5 3xxx. Azt látom, hogy az i5+gtx760 == 8350+r9-280 fpsben. Van hogy egyik jobb picit, van hogy a másik. Picit !!! Nem 1,5x meg 2x !!!
Ezért bátorkodtam azt írni, hogy valamit el tetszett kefélni az amd vonalon.De amúgy mindenki arra szórja el a pénzét amire akarja. Csak nem kéne azt hazudozni, hogy "szarráveri" meg "megalázza". Ez a költői túlzás kategória.
-
direwolf
őstag
Mik azok a programok amik egy átlag felhasználót érdekelhetnek és olyan hihetetlen sebességkülönbséget tapasztalna? Monjuk bezippeli a képeit évente 2x 10 mp-el gyorsabban?
Ha meg adott feladatra veszel gépet (pl.: render), akkor meg kiválasztod az arra az egy programra legalkalmasabb cput és megveszed. De ettől még nem lesz best buy.Ja igen, a 6300 és a 6100 között van 5% különbség. Tényleg óriási
-
direwolf
őstag
50%-al gyorsabb egy i5, mint egy 6300 ??? Ne röhögtesd már ki magad
Meg fullhdban cpu limit 6100-al? Minecraftban, vagy miben?
#209 Sinesol: max egyes szarul megírt egy szálat használó programok futnak pár %al jobban Phenomon. Ami több szálat használ ott már jobbak az FX-en
-
direwolf
őstag
válasz
antikomcsi #119 üzenetére
Nem emlékszem, de egy core+cache unlockolt AthlonII X3-at váltott, és semmiképp nem akartam egy 2 magosra cserélni, ami drágább is volt.
-
direwolf
őstag
Azért ahhoz képest, hogy ez egy szakmai oldal szakmai fóruma, elég óvodás a színvonal. Kit érdekel, hogy kinek milyen gépparkja van? Ott az adatlapban a megfelelő mező, mi a frásznak kell ide beírogatni?
Azt írjátok le, hogy MIÉRT azt vettétek. Az az érdekes.#55 Sinesol: én nem azt mondtam, hogy követendő a példám, csak hogy ezek voltak a döntéseim. És ha megnézed, komplexebb a kép, mint hogy mennyibe került a cpu
-
direwolf
őstag
Ahelyett, hogy mindenki beírja mire szavazott, meg milyen sok pénze van a magyarnak, inkább azt kéne leírni, hogy mik voltak a választás indokai.
Nekem ezek miatt van AMD FX 6100:
1. annak idején ez olcsóbb volt, mint az i3-ak. Teljesítménye viszont bőven elég.
2. taszít az Intel üzletpolitikája mind marketing téren, mind műszakilag. előbbit az agresszív nagyvállalati stratégiájukra értem, utóbbira meg a rengeteg elaprózott termékskálát illetve processzorfoglalatot. AMD alaplapom a 3. generációt szolgálja ki.
3. a családban 4 AMD gép van, így a hibakeresés is egyszerűbb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Google Chrome
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Autós topik
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- iPhone topik
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- EAFC 25
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest