- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ÁdiBá
veterán
válasz
pakriksz #236 üzenetére
Miért kellene nekem CPU limit pont azért vásárolok Intel hogy ne legyen CPU limit.
Stim?!
Általában csúcs kártyákat szoktam cserélgetni a gépembe, GTX780/780TI Sli, R9 290X, most GTX980 használok, majd utána kitudja még mi lesz.
De egy biztos. AMD semmi pénzért nem raknék ilyen kártyák mellé. -
Sinesol
veterán
válasz
pakriksz #171 üzenetére
Az m.2 nek az NVMe szabvány miatt van jelentősége, mivel ma az SSD-ket sok mindenben korlátozza a Sata szabvány.
http://prohardver.hu/tudastar/nvme_nvm_express.html
Most jelennek meg az ezt támogató SSS-k, jövőre valószínű dömping lesz belőlük. A satával szemben vitathatatlan az előnye. Ha meg már uj gépet veszel, gondolom számolnál te is azzal hogy ez később elég jól jöhet, nem?
Az USB3 -as dologgal nem tudom mi a problémád, mutass egy AM3+ konfigot ahol van natív támogatás. A külsős chip mindig lassabb mint egy natív.
Egyébként nincs semmi problémám az AMD-vel, csupán tényeket irtam le.
-
törölt tag
válasz
pakriksz #171 üzenetére
Az M.2 nagyobb sávszélt is tud adni, attól függ a Sata3 vagy a PCIe sávokat használja. Az meg alaplap függő. Ugyanilyen a Sata Express is, bár ott mindenképp gyorsul ha Sata Express SSD van rádugva, csak attól függ a sávszél hány sávot és milyet kapott az alaplaptól.
Persze ha van szabad PCIe slot, akkor egy bővítőkártyával problem solved. Mivel PCIe SSD-k elég ritkák és olyan árban is vannak, így mondom inkább a bővítőkártyát mint alternatíva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mobil flották
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Tesla topik
- Asztalos klub
- Path of Exile (ARPG)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest