- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gtamate2
veterán
válasz
Whysperer #434 üzenetére
Egy kiragadott példa igazából teljesen felesleges igazából. A 7870-ed erősebb mint a 660-am,
Azt pedig hogy az fx-ed trágya sehol sem mondtam. Azt mondtam hogy ha játékra kell kizárólag a gép ésszerűbb döntés egy i5 mint egy fx.Ha annyira akarod megcsinálhatjuk a gta V tesztet, most ráérek épp, de mellé csinálhatunk még wot, csgo, far cry tesztet is felőlem és mindjárt más lesz a kép. Azt akartam ezzel mondani hogy ahol rosszul skálázódik a 8 szál te is tudod hogy az i5 fog fölényben lenni.
-
Doze
aktív tag
válasz
Whysperer #419 üzenetére
De ez-az, most megint ott vagyunk a part szakad, mert nem minden ember renderel a Digit Picturesnél, neked JÓ, és ezt el is fogadom, de játékhoz már nem, átlag használathoz megint nem.
Hiába próbálod ráerőltetni arra a jó népet mert neked JÓ, az másnak is jó lesz. Nem nem lesz jó.. És pont ez a baj, nem fedi le az amd azt a területet ami a legfontosabb lenne, gyakorlatilag a felhasználók: 80%-át.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Whysperer #421 üzenetére
Ha nem tűnt volna fel, egyetérteni próbáltam veled, legalábbis az első részében ugyan azt sugalltam amit te, hogy felhasználása válogatja, de azt mindenkinek magának kell tudnia (mint ahogy említetted, hogy te és Doze különböző célokra használjátok)
Épp ezért soha nem lehet jobb egyik a másiknál, mert mindenkinek másak a szempontjai. Max szubjektív legjobb lehet.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Whysperer #419 üzenetére
Épp ezért mindenki azt vesz, amit akar, és nem lehet (én nem is kell) megmondani, hogy mi a jobb, mert mindenkinek más (ajánlós topikok másak, ott felhasználás alapján ajánlanak processzort, hozzáértőbb emberek) . Nem kell hittérítőset játszani, mindenki majd eldönti magának, hogy mi a jó neki. (vagy ráhagyatkozik az adott topik szakértőire)
Nem szimpatizálok túlságosan egyik céggel sem, azt veszem, ami nekem jó, és nem fogok szánalomból venni se AMD-t, se Intel-t, csak hogy jobban szaladjon a szekerük. VGA-ból ugyan ez.
-
gtamate2
veterán
válasz
Whysperer #407 üzenetére
A techspottal az a baj hogy a minimumfpseket nem mutatja. Amúgy jó hogy több i5-ös panaszkodik, mennyi is az i5/i6-fx tulajok aránya?
Amúgy arra akartam reflektálni hogy ha egy program nem használ ki 8 szálat akkor hatalmas lemaradása van az fx-nek, ezért is használnak ennyien intelt. Ha játékra kell akkor sajnos emiatt felejtős sokszor az fx, mivel nagyon kevés használja ki a több szálat.Az a lényeg hogy ha már számolunk egy non-k i5 és egy átlag lap olcsóbban kijön mint egy fx, amihez dukál a jó lap és a jó hűtő hogy kijöjjön a teljesítménye és felvegye a versenyt az i5-tel.
A gta-ban pedig az is számít hogy az adott oldal csak benchmark tesztett végzett, vagy pedig bementek a városba és úgy tesztelték.
Zsivaagoo: Le bizony, ez van ha nincs optimalizálva a játék 4 szálnál többre.
-
válasz
Whysperer #398 üzenetére
igen, de ebben a szavazásban tudtommal egyik konzol sem túl releváns.
Itt most kizárólag a PC piac az érdekes, és ott valóban nem áll túl jól az AMD.
bár itt pl. a desktop és a notebook piac között is van különbség, előbbi esetben kiegyenlítettebb az arány, notiknál sajnos totális Intel dominancia van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest