- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szatyor95
senior tag
Ez így van. Ha épp most lett volna igazi tűz is, azt alig lehetett volna észrevenni. Akkor viszont úgy 100-an maradtunk volna ott, a "vicces" osztállyal együtt.
-
Szatyor95
senior tag
bacsis: Nem tudom mi fájt jobban. Anno a lekváros CPU hűtési kísérleted, vagy ez a vicc.
vimes: Sajnos egy ilyen szintű káosz nálunk elkerülhetetlen lenne, mivel hiába lennének sokan észnél, a többi ember félelme eluralkodna sok másik emberen is, amit meg 1-1 tanár már nem tudna kezelni. Főleg, hogy mint kiderült, a kijárat előtt 2 emelettel olyan mértékű tömeg alakul ki, hogy élesben ott égne meg mindenki, ha oda jut a tűz. Ehhez hozzájön a néhol trükkös lépcső, és végleg annyi volt. -
Szatyor95
senior tag
Ez is végigfutott a fejemben csak megpróbáltam humorosan ábrázolni a dolgot, így ezt itt terveztem kifejteni.
Igazából ettől nem félünk, mert mindkét tanár "veterán", viszont ha még akkor is így reagálnának, szerencsére sokan egyből elkezdtük nyitni az összes termet, hogy megnézzük, üres-e a terem, nem kell-e segítség. Mondjuk ezt élesben -szerencsére- még nem próbáltuk ki, akkor nem tudom mi lenne. De megbízom bennük, hogy ez most csak a gyakorlat ténye miatt történt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest