- Telekom mobilszolgáltatások
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
Új hozzászólás Aktív témák
-
larryking
senior tag
A nosztalgia, és a gyermekkor felidézése teszi ezt igazán mestermunkává. Nagy gyerekek vagyunk és a készítők is. És ezzel megfogtak minket. Emlékszem a Super Mario World mennyire lázba hozott, és órákat néztük egy elektrotechnikai boltban a demózó Super Nintendót. Baker, mikor tesóm megvette, és bekapcsoltuk otthon..................... 22 év telt el azóta. És ez még mindig megdobogtatja a szívem. Az emlék teszi széppé.......
-
larryking
senior tag
Tégy egy próbát. Gyere el és 1 órára vedd a kezedbe az irányítót a mario galaxy 2 vel. Kölcsön fogod kérni. Komolyan mondom mindezt felnőtt ember létemre. Változatos és mindig új 25 év után is. De ha én tévedek akkor az a több millió ember is akkor csak emiatt vesz nintendó konzolt 20 éve.
-
larryking
senior tag
-
larryking
senior tag
Csak a mario galaxy és a zelda volt az ok a wii vásárlásnak, és már csorgatom a nyálam a wii u zeldáért. És közelebb vagyok a 40-hez, mint a 30-hoz....
Ezen rétegű játékokban nincs verseny, a nintendo mindent visz. Ez a tény. És ezt tudják. Nem akarnak bika konzolt, ha a játék olyan, amit csak ők tudnak.
-
larryking
senior tag
Akkor nem értetted. Nem azt mondtam, hogy szar, hanem azt, hogy 20 éve jót csinál egy mario-ból vagy zeldából. Last os us valószínűleg egy briliáns játék, de lehet 2035-ben senki nem fogja tolni, ellenben szerintem mario akkor is lesz. 22 éve zeldázom és mariozom és talán még a sonic az ilyen kedvenc.
-
larryking
senior tag
Probáljátok ki a mario galaxyt. Volt ps3, volt x360, de a wii az wii. Az u verzión pedig a zelda....Nem kell tenni az N-nak semmit, csak ezeket a játékokat nyugodtan fejlesztgesse az adott konzoljára és nem lesz semmi gond. Ha tudna bármely más cég hasonló kaliberű játékokat csinálni, már meg tette volna. Sajnos nem tudnak. Nem feltétele egy izgalmas, és jó játéknak a bika hardver. Viszont a nintendó tud JÁTÉKot csinálni. Talán 1 vagy két cég ilyen és nincs több. Az hogy 20 éve megy egy mario sorozat, az csak azt jelzi, hogy 20 éve jó, és az emberek rohannak megvenni. Inkább legyen 3-4 név a cég tarsolyába amikkel arat, mint 40 új cím, de semmit nem érnek. Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen légkondit a lakásba?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Ubiquiti hálózati eszközök
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +GTX 1660 SUPER +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó Logitech G735 gyári dobozban, kiváló állapotban!
- Eladó RODE NT-USB Mini gyári dobozban, megkímélt állapotban!
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI gyári dobozban, kifogástalan állapotban!
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest