- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Psychonaut
veterán
(de úgyis jön megint a "kit zavar", "miért baj", stb vélemény. nem értik. szerintem nem is fogják...)
Javíts ki, ha tévednék, de még mindig nem sikerült megindokolnia azoknak, akik szerint az egész jelenség elítélendő azt, hogy miért baj az, ha valaki senkit nem zavarva kimegy fotózkodni/sétálni/piknikezni a megáradt Dunához. Abban eddig is egyetértettünk, hogy vannak olyan emberek, akik ezt nem képesek megtenni, ők hibásak.Én nem vitatom, hogy létezik erre érvetek, csak eddig még egyszer sem láttam leírva, vagy elsiklottam felette.
-
Psychonaut
veterán
Akkor a 40 milliós kérdés: ki tudja értelmezni, amit írtam?
Mert mit írtam? Én sem azokat védem, akik nem képesek anélkül bámészkodni, hogy más munkáját ne akadályozzák. Én azt állítottam, hogy voltak olyan emberek, rengetegen, akik csak ártatlanul bámészkodtak, és senkinek nem ártottak. Ha ezt nem ismered el, nem mondasz igazat. Pont. Ezeket az embereket védtem meg azzal, hogy rávilágítottam, nem a jelenséget kellene elítélni ok nélkül, hanem bizonyos embereket.
És ennyiről van szó, nem többről. D1Recttel teljesen egyetértünk, nem mindenkivel van baj, csak azokkal, akik szánékosan vagy nem szándékosan ártanak a dolgozóknak.
szab.tam: bullshit, nem zsigerből kell érezni valamit. Vagy írd le egyértelműen, hogy mivel van a bajod, vagy ne próbáld megmagyarázni, hogy nem is azzal, amit írtál, és ezt a többség "zsigerből érzi".
-
Psychonaut
veterán
Tegnap kint voltam én is, a budai oldalon (pont ott, a Clark Ádám térnél) SEMMI ilyesmi nem volt. A bámészkodók fegyelmezetten bámészkodtak, az FCSM munkatársai zavartalanul pakolták a homokzsákokat.
Tehát a probléma nem azzal van, ha valaki kimegy megnézni az árvizet, fotózkodni, hanem azzal, ha ezt nem képes kulturáltan tenni. Nem a jelenség a gond maga, hanem bizonyos emberek viselkedése. És ha így lett volna megírva a cikk, hogy voltak olyan emberek, akik akadályozták a munkát, akkor szerintem senkinek semmi gondja nem lett volna vele. De a cikk egyértelműen a jelenséget ekézte, nem az ostoba viselkedést.
-
Psychonaut
veterán
Ha egyre gondolunk, akkor az egy, a '70-es évek óta óta megrendezett fesztivál, amit hivatalosan is töröltek 2005-ben a Katrina hurrikán pusztítása miatt, és csupán néhány tucat ember ünnepelte magának. Ja, és ez a város evakuálása közben volt, nem akkor, mikor bármit is tehettek volna a pusztítás ellen.
Dany: itt most elsősorban a rakparton nézelődő, sétáló emberekről volt szó: semmiféle munkát nem akadályoztak. Persze nyilván sokkal kényelmesebb katasztrófaturistázni fotelből, mint bármit is csinálni ténylegesen, végülis így is jobbnak lehet érezni magunkat azoknál...
-
Psychonaut
veterán
Te kimentél zsákolni? Ha igen, akkor légy büszke magadra, tényleg szép dolog. Ha nem, akkor ugyanannyit tettél az árvíz ellen, mint az általad utált "katasztrófaturisták". Semmivel sem vagy jobb náluk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Excel topic
- FOTÓS beárazás
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen autót vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged