- iPhone topik
- Yettel topik
- Így teljesít a Nubia Z80 Ultrában az új Snapdragon
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
válasz
Psychonaut #58 üzenetére
"Én nem vitatom, hogy létezik erre érvetek, csak eddig még egyszer sem láttam leírva, vagy elsiklottam felette."
Nehéz ezt megfogalmazni. Mert valahol a másik oldalban is van igazság ha a tömény tényeket nézzük. Mert ha valaki arra jár és nézelődik hát nézelődjön főleg ha nem zavar vele senkit és nincs útban.
De csak azért nem lenne pofám kimenni, hogy fotózkodjak a katasztrófa közepén miközben a másik mondjuk két napja ott gürizik a gáton.
Szal érted ha valaki csakúgy arra jár, csinál 1-2 fotót vigyázva hogy ne akadályozza a munkát az rendben van szerintem is. Csak az nincs ha valaki direkt azért megy ki, hogy pózoljon az árvízzel mert az "menő".Ez nálam ilyen erkölcsi? etikai? kérdés. Ha már nem tud vagy nem akar segíteni a munkákban akkor ne menjen már oda pózolni fényképezkedni meg bámészkodni miközben a másikak ott szenvednek hogy mentsék ami menthető. Mert lehet rosszul esik annak a melósnak aki már két napja ott robotol, hogy a hülyegyerek ott bohóckodik a kamerának ahelyett hogy beállna segíteni.
@(#75) baluka26:
Ez egyébként rohadtul így van. Bár én ezért már kaptam oltást pár éve hasonló árvíz kapcsán. Fogalmam sincs, hogy akik árterületen vesznek ingatlant majd elönti őket az ár, azok miért sírnak? Hiszen a nevébe is benne van, hogyha kiönt a folyó, akkor az lesz az első terület amit elönt majd. Hiszen ezért hívják ártérnek...
Nem véletlenül olcsó ott minden...szerk #84-re: ja, amíg van aki kimenjen...
szerk 2: pff ez elég rövid?
^^
-
lapa
veterán
válasz
Psychonaut #58 üzenetére
ezzel tudok egyet érteni, meg a másik oldallal annyiban, hogy nem általánosan, hanem némely emberek tényleg 0 pontosak. és mivel az árvíz egy ismeretlen, idegen helyzet számukra, a deviancia és a helyzetre adott reakció a hétköznapokban szokásosnál is gyengébb, improvizáltabb.
a buta emberek azzal győznek, hogy az okos emberek velük foglalkoznak az indokolt mértéken túl. puszta időfecsérlés.
-
szab.tam
nagyúr
válasz
Psychonaut #58 üzenetére
mint írtam:
"nem értik. szerintem nem is fogják..."ezen nincs mit megmagyarázni.
az ember alapból vagy így, vagy úgy gondolja.nagyon hasonlatosan statikus a véleménykülönbség Viszlát nemrégi, hegymászós bejegyzése utáni topicolásban tapasztalthoz...
-
Dany007
veterán
válasz
Psychonaut #28 üzenetére
Oké, általánosítottam. Nem kellett volna.
Mindenesetre én úgy gondolom, hogy szerintem (!) kétféle helyes - ha lehet így nevezni - hozzáállás van a témában. Vagy kimegyek és segítek a munkákban vagy otthon maradok kussban. De semmiképp nem megyek ki nézelődni meg fotózni magamat, ahogy mások szabadidejükben és ingyen güriznek. (persze ha valakinek arra van dolga meg minden, okés, de akkor sem állok meg fényképezkedni mint valami állatkerteben) Az akadályozásról meg a külön kötekedésről már nem is beszélve. De ezt te is tisztán látod. -
Dany007
veterán
válasz
Psychonaut #25 üzenetére
Nos, Kalandor írásából következtetve igenis a katasztrófaturisták durván akadályozzák a munkát. Plusz veszélyhelyzetet teremtve mind mellé.
Úgyhogy igen, aki otthon ült az még mindig jobban tette, mint az aki kiment nézelődni. Mert legalább nem akadályozott.
Új hozzászólás Aktív témák
- REDMAGIC ASTRA Gamer tablet OLED kijelzővel - 16 GB / 512 GB
- ÚJ GARIS iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium Független
- Sapphire Nitro+ 6700XT 12G - 6 hónap garanciával
- iPhone 15 pro natúr titán 256 GB független
- Új DDR5 Gamer PC i7 12-14700KF-ig/RTX 5060 + 11 Féle VGA/500Gb - 2Tb SSD/16-32Gb Ram 2-4Év Gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3311
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS AlzaPower M7503CA Fast Charge 100W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest