- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- One mobilszolgáltatások
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
válasz
Psychonaut #58 üzenetére
"Én nem vitatom, hogy létezik erre érvetek, csak eddig még egyszer sem láttam leírva, vagy elsiklottam felette."
Nehéz ezt megfogalmazni. Mert valahol a másik oldalban is van igazság ha a tömény tényeket nézzük. Mert ha valaki arra jár és nézelődik hát nézelődjön főleg ha nem zavar vele senkit és nincs útban.
De csak azért nem lenne pofám kimenni, hogy fotózkodjak a katasztrófa közepén miközben a másik mondjuk két napja ott gürizik a gáton.
Szal érted ha valaki csakúgy arra jár, csinál 1-2 fotót vigyázva hogy ne akadályozza a munkát az rendben van szerintem is. Csak az nincs ha valaki direkt azért megy ki, hogy pózoljon az árvízzel mert az "menő".Ez nálam ilyen erkölcsi? etikai? kérdés. Ha már nem tud vagy nem akar segíteni a munkákban akkor ne menjen már oda pózolni fényképezkedni meg bámészkodni miközben a másikak ott szenvednek hogy mentsék ami menthető. Mert lehet rosszul esik annak a melósnak aki már két napja ott robotol, hogy a hülyegyerek ott bohóckodik a kamerának ahelyett hogy beállna segíteni.
@(#75) baluka26:
Ez egyébként rohadtul így van. Bár én ezért már kaptam oltást pár éve hasonló árvíz kapcsán. Fogalmam sincs, hogy akik árterületen vesznek ingatlant majd elönti őket az ár, azok miért sírnak? Hiszen a nevébe is benne van, hogyha kiönt a folyó, akkor az lesz az első terület amit elönt majd. Hiszen ezért hívják ártérnek...
Nem véletlenül olcsó ott minden...szerk #84-re: ja, amíg van aki kimenjen...
szerk 2: pff ez elég rövid?
^^
-
lapa
veterán
válasz
Psychonaut #58 üzenetére
ezzel tudok egyet érteni, meg a másik oldallal annyiban, hogy nem általánosan, hanem némely emberek tényleg 0 pontosak. és mivel az árvíz egy ismeretlen, idegen helyzet számukra, a deviancia és a helyzetre adott reakció a hétköznapokban szokásosnál is gyengébb, improvizáltabb.
a buta emberek azzal győznek, hogy az okos emberek velük foglalkoznak az indokolt mértéken túl. puszta időfecsérlés.
-
szab.tam
nagyúr
válasz
Psychonaut #58 üzenetére
mint írtam:
"nem értik. szerintem nem is fogják..."ezen nincs mit megmagyarázni.
az ember alapból vagy így, vagy úgy gondolja.nagyon hasonlatosan statikus a véleménykülönbség Viszlát nemrégi, hegymászós bejegyzése utáni topicolásban tapasztalthoz...
-
Dany007
veterán
válasz
Psychonaut #28 üzenetére
Oké, általánosítottam. Nem kellett volna.
Mindenesetre én úgy gondolom, hogy szerintem (!) kétféle helyes - ha lehet így nevezni - hozzáállás van a témában. Vagy kimegyek és segítek a munkákban vagy otthon maradok kussban. De semmiképp nem megyek ki nézelődni meg fotózni magamat, ahogy mások szabadidejükben és ingyen güriznek. (persze ha valakinek arra van dolga meg minden, okés, de akkor sem állok meg fényképezkedni mint valami állatkerteben) Az akadályozásról meg a külön kötekedésről már nem is beszélve. De ezt te is tisztán látod. -
Dany007
veterán
válasz
Psychonaut #25 üzenetére
Nos, Kalandor írásából következtetve igenis a katasztrófaturisták durván akadályozzák a munkát. Plusz veszélyhelyzetet teremtve mind mellé.
Úgyhogy igen, aki otthon ült az még mindig jobban tette, mint az aki kiment nézelődni. Mert legalább nem akadályozott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Trollok komolyan
- Netfone
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen TV-t vegyek?
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- További aktív témák...
- PlayStation 5 (PS5) Digital Edition 825 GB játékkonzol, DualSense töltőállomással, ajándék táska
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- Samsung 55" QE55QN700CTXXH 8K UHD Smart Neo QLED Mini LED TV
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest