- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Mobil flották
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát ez a hír egy pcit elszomorító, de ugyanakkor örülök is...
Örülök, mert az N8-asomon lesz FP2 Lite, amíg tart a Symbian addig a telefonom isViszont ami szomorú, így mondjuk 1-2 év múlva tökre nem fogom megvenni a 808-ast mert akkor már egy temetett rendszer lesz rajta amire max 1-2 biztonsági frissítés jön ki 100e+ pénzért ez nem fogja megérni :/
Viszont olvastam ma valahol, hogy lesznek PureView-os modellek a nokiánál a későbbiekben, igaz nem 41 MP-es szenzorral. Nyilván az is WinPho 7-re alapszik majd... Sebaj kijön majd a PureView-os Winpho 8-as Nokia és beszerzek egyetAddig meg még használom a kis N8-ast izgulva azon, mikor jön a következő frissítés és mit hoz majd?
A Symbian egy tök jó rendszer (én szeretem) csak a makacsság ami miatt nem jutott előrébb :/ Kénytelen leszek majd egyszer megszokni a Windowsos Nokiát... De ez van ezt kell szeretni, lehet senki sem fog rosszul járni mondjuk 2-3 év múlva egy ilyen telefonnal
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple IPhone 14 Pro Max GOLD 128GB KÁRTYAFÜGGETLEN 86% AKKU
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest