Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sawyer_

tag

Azért bárki bármit mond, nagy igazság van abban, hogy a Nokia jó nagy pofont adott magának tavaly január körül, amikor bejelentette a WP7 átállást úgy, hogy egy darab wp 7 telefonjuk nem volt. Addig is esett a Symbian részesedése, de azóta meg egyenesen zuhan.

Nekem C7 van, páromnak WP7 és őszintén szólva tényleg mindkettőnek vannak előnyei és hátrányai is. A WP7-et (vagy más OS-t is) jobb kézbe venni, nagyobb a felhasználói élmény, ami a geek-eknek lehet mindegy de az átlagusernek nem.

Viszont - ahogy már többen leírták - a Symbian még mindig többet tud, mint a ma hype-olt OS-ek. FM transzm., egyszerű fájlmásolás USB-n keresztül, (szinte teljes) bluetooth használat, sok videó formátum felismerése, széleskörű beállítások.

Ehhez képest a WP7-nél órákig szarakodtam egy csengőhang felmásolásával, mert annak pl. "ringtype" típusúnak kell lennie, 40 mp-nél nem lehet hosszabb és csak Zune-nal lehet feltenni. Ez minden csak nem egyszerű... Avi videót a mai napig nem tudtam rátenni.... FM transzmitter egyáltalán nincs,és sok beállítási lehetőség hiányzik.

Nem fekete fehér a dolog, de ami számít manapság az a felhasználói élmény és hogy melyik kelt jobban birtoklási vágyat, és ebben a WP7 jobb. A Nokia csak saját magának köszönheti, hogy ilyen helyzetbe lavírozta magát.

Új hozzászólás Aktív témák