- Honor 400 Pro - gép a képben
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
NGA
addikt
válasz
cairojack #34 üzenetére
"Mert ha egy embernek nincs szüksége asztali progira, akkor annak valszeg elég egy jóval-jóval olcsóbb droid,"
Nézd. 1 éve volt Asus TF101-em. Nem mondható, hogy gagyi vacak. Ennek ellenére csak a szenvedés ment vele. Mindenre volt 500 alkalmazás legalább, de mindegyiknél volt valami, amitől nem volt tökéletes. A PDF readerek lassúak voltak, az video lejátszó kiakadt egy 20 megabites fullhd mkv-től, aztán a droid lerogyott tőle, az ingyenes office alternativák szarok voltak, a win hálózatot nem kezelte rendesen. a levelezője állandóan kiakadt, a játékokhoz mindig újra kellett indítani, és átkókányolt vackokat kellett felrakni, hogy menjenek. NFS például. A képnézegetője minden szart belekevert, a játékok könyvtárait is. Szóval minden olyan volt mintha, de mégsem. Aztán megvettem az ipadot. Nagy volt az öröm, mert nem recsegett, nem nyikorgott, nem indult újra. Itt meg elegem lett abból, hogy JB nélkül szar minden. Nem lehetett képet törölni róla, ha pc-ről raktam fel, minden be volt korlátozva. Nem lehetett külső perifériát rárakni, a 16 giga 5 perc alatt betelt. És belevágtam, megvettem az RT-t.
Itt végre azt kaptam, amit szerettem volna.Atomos win8: Mivel még nem jelent meg itthon szinte semmi, csak a régi atomosok, amiknél az RT messze gyorsabb, tovább bírja az akksi, igy nincs mihez viszonyítanom. Majd ha megjelenik a T100, megnézem. De addig a Surface RT a nyerő.
-
NGA
addikt
válasz
cairojack #31 üzenetére
Az a baj veled, hogy azt hiszed, mindenkinek teljes windows-ra van szüksége tableten. Holott nagyon sokaknak elég az RT arra, hogy az alapvető tartalomfogyasztást otthon elvégezzék.
Nézzük:
- böngészés: az ie11 flash-el, és szinkronizálással megfeleő böngészésre
- video: a mobile.HD annyira tökéletes, hogy a laptopon is azt használom
- pdf: a gyári olvasó appot használom a laptopon is
- képnézegetés: szintén a gyári képnézegetőt használom a laptopon is
- youtube: a hyper youtube minden igényemet kielégiti laptopon is szintén.
- zene: MediaMonkey tökéletes flac-re is, bőven jó laptopon is.Szóval az az érdekes, hogy egyszerűen nincs szükségem OTTHON semmiféle desktop appra, és a Win8.1-es laptopon is inkább a Metros appokat használom, annyira kézreállnak.
Nekem sokkal fontosabb az üzemidő, és a kidolgozási minőség. A Surface RT vígan visz 10-12 órát, és a kidolgozására sem lehet probléma. Baromi gyorsan feltöltődik, fele annyi idő alatt, mint az ipad. Kezeli alapból a Win hálózatot, és a külső perifériákat. NEKEM tökéletesen elég. Meg fogom nézni a T100-ast, de eleve kilőve szinte azért, mert usb-n töltődik. Igy egyszerre nem lehet töltőre rakni és külső perifériát rácsatolni, ha nincs rajt a bill.
Szóval itt senki nem akar téged meggyőzni, de engedd meg azoknak, akiknek elég az RT, hogy ne érezzék magukat csököttnek, mert jó használni.
-
-
NGA
addikt
Ez nem az RT-nél van? Csak azért kérdem, mert ott valóban ez van, dos parancssorból kellett állitani a wifit. De itt nem irnak ilyet. Én beállítottam, és baromi jó lett, a távolság nem változott, a sebesség sem, viszont az üzemidő nőtt. Ez azokat érintette, akik prebiewről frissítettek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BMW topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Ford topik
- Google Pixel topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- EAFC 25
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest