- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Furcsa névvel dönt rekordokat a Snapdragon 8 Elite Gen 5
- Apple iPhone Air - almacsutka
- iPhone topik
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gusztáv
addikt
Otthoni használatra szerintem is bőven elég a Win RT-s tablet, simán hozza egy iPad vagy Androidos táblagép szintjét plusz jóval több perifériát támogat. Komolyabb (céges) használatra a teljesítménye rendben is lenne, de mivel nem integrálható domain-be, itt meg is bukik a nagyobb cégeknél. Vállalati környezetre maradnak a Win 8 Pro-s gépek, akinek nagyon kell a teljesítmény, annak Haswell alapon. De a többségnek bőven elég lesz az új Atomos verzió, mivel a alkalmazások nagy része úgyis valamilyen felhőben fut.
@cairojack: ahol hivatalosan forgalmazzák, ott a Surface olcsóbb min az iPad vagy egy márkás Androido táblagép. De még itthon is megvehető 115e Ft-ért az első generációs Surface RT. Szóval ez a sokkal többe kerül dolog kicsit sántít.
-
cairojack
aktív tag
Igen ám, csak te meg azt nem veszed észre, hogy TE vagy a kivétel. Mert ha egy embernek nincs szüksége asztali progira, akkor annak valszeg elég egy jóval-jóval olcsóbb droid, ha meg kell az asztali app (mint nekem) akkor azt nem váltja ki semmi, se RT, se Droid se IOS.
Értem én, hogy van pár olyan ember, aki azt mondja, hogy ő szeret többet fizetni, kevesebbért, csak ez ritka mint a fehér holló... De látod pont te vagy a célközönség. Az emberek 99,99%-a meg nem így gondolkodik, mint az az RT-s eladások is mutatják...
Vígasztaljon az a tudat, hogy te "más" vagy (nem pejoratíve mondom).Nem mellesleg, az általad felsorolt progik futnak Atosmos Win8-on is, nem? "Akkómeg?"
Még mindíg nem derült ki mitől "jobb" az RT, mint a teljes Win8. Megint csak a ködösítés...
Új hozzászólás Aktív témák
- Brutál szép állapot!! Dobozos! Lenovo Tab M10 FHD PLUS 10.3" 4GB 128GB - sötétszürke
- Apple Magic Keyboard iPad Air 13" (M3) - HU - fehér
- Apple iPad Air 4 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPad 10.9 2022 64GB WiFi + Apple iPad Smart Cover eladó! Garancia!
- Bomba Ár! HP Pavilion X2 - m3-6Y30 I 4GB I 128SSD I 12" WUXGA+ Touch I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3334, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 250GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest