- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
azopi74
addikt
válasz
pushalias #161 üzenetére
"Tökéletesen jellemző, hogy Androidra a fújszaracsempe felületet imitáló launchert és az utódját is milliószám töltötték le a júzerek, és elképesztően magas osztályzatokat kap."
Nomeg minden ui a csempéket és a Metro felületet próbálja koppintani mostanában.
Amúgy jó, hogy ez egy surface 2 vs lumia 2520 topic, de a hsz-ek egyik fele winrt vs win8, másik fele meg Windows vs android/ Windows vs ios témában született.
Hogy a témában is legyen valami: úton vagyok Bécsbe, kb másfél óra múlva egy surface 2 birtokosa leszek, nem bírtam kivárni a lumia 2520-at. Na meg az drágább is lesz, és szerintem idén csak az USA-ban, UK-ben meg még esetleg egy-két nyugat-európai országban lesz elérhető. -
azopi74
addikt
válasz
pushalias #119 üzenetére
Hopp, ez az aranyköpés el is kerülte a figyelmemet
Ez a legjobb:
"
-A fent említett, egyedi, X86-re tervezett progi használat, akár menet közben, az utcán sétálva, kávézóban (RT kilőve)
-Photoshop (adott esetben egérrel, monitorra dugva) - RT kilőve
-Szabadidőmben régi jó Win-es játékok - RT kilőve."-Utcán sétálva, menet közben, kávézóban biztosan x86 only legacy desktop progikat akarok futtatni
- Mert atomhulladékokkal lehet photoshopolni.
- Régi jó Win-es játékokkal meg óriási élmény lehet egy tableten játszani
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest