Hirdetés
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
-
Mobilarena
Csoport SZABÁLYZATA/Házirendje!
- A csoport !!!CSAK!!! ETS-ETS2-ATS játékokkal foglalkozik.
Helyesírás mindenek előtt!
Abban az esetben tudunk érdemben foglalkozni a kérdéseddel, ha EREDETI játékod van.
Ellenben ne várj segítséget, mert a WAREZ az internetes etikettben TILTOTT dolog.
(Ha rózsaszín a kamionod, esetleg eltűnik a tréler...akkor bizony az WAREZ)!
Új hozzászólás Aktív témák
-
®abstract®
őstag
válasz
Tamas991
üzenetére
Ha neked evvel jobb a játék élmény akkor maradjon, nekem elvette a kedvemet az egész játéktól
a fuvardijak kábé 20 adnyira csökkentve, az egyéb kiadások is megnövelve..ááá..
Korábban én se ismertem alkalmaztam a mod kezelő sorrendet, de kifejezetten ajánlott, mert van jelentősége, még stabilabb lett a működés.
A mega map combo val már eleve alacsonyabbak lettek a viteldíjak, apránként gyűlik össze így is egy új vasra való valuta, meg direkt nem alkalmazok sofőröket sem, csak szingli-be fuvarozok 😎
Meg vannak olyan új vasak amiket 10 millió ft alatt/25K eur/ ki tudok hozni.Z0C!
Lassan három ével lesz hogy elkezdtem a játékkal foglalkozni 🤔 1.46 v. Alatt, de már akkor is rengeteg mód volt és én is alkalmaztam sokat belőle, és úgy emlékszem hogy kevesebb volt a fagyás 🙄 azóta sok mindent változtatott a sícsi tim/ezt/azt/ ido/oda/stb. Ahogy olvasgatok, meg olyan változások amiket nem kedvelek.. szóval a megoldásaik miatt gondolom több lehet a probléma is..
Új hozzászólás Aktív témák
- 268 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285HX, RTX 5060 (multitouch)
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5500 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
a fuvardijak kábé 20 adnyira csökkentve, az egyéb kiadások is megnövelve..ááá..
Z0C!