Hirdetés
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
- Akkor most mekkora lesz az az akku?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
-
Mobilarena
Csoport SZABÁLYZATA/Házirendje!
- A csoport !!!CSAK!!! ETS-ETS2-ATS játékokkal foglalkozik.
Helyesírás mindenek előtt!
Abban az esetben tudunk érdemben foglalkozni a kérdéseddel, ha EREDETI játékod van.
Ellenben ne várj segítséget, mert a WAREZ az internetes etikettben TILTOTT dolog.
(Ha rózsaszín a kamionod, esetleg eltűnik a tréler...akkor bizony az WAREZ)!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foose
addikt
válasz
Cr00py
üzenetére
Azt már időközben megfejtettem hogy a big potatoból csak egyet kell. (logika?) De azt nem értettem,hogy a sima krumpli az lehet saját pótos is. Viszont,ha nem saját póttal akarom vinni,(External Contracts or External Market)akkor meg szinte lehetetlen találni ilyen sima krumplis fuvart (WOT) mert eddig össz-vissz egyszer találtam.
És jelenleg ezért nem haladok sehova tovább. Lehet akkor próbálkozok saját póttal. Nem is tudom hány települést nyálaztam végig,(és persze mindhez oda kellett repkedni mert csak úgy látom az elérhető fuvart) és sehol nem volt szállítható sima krumplis k...anyja....
Próbáld ki,keress nem saját pótos sima krumplis fuvart....! 3-4 várost végignéztem és semmi. Ebben megint nem értem a logikát. De hát ha External Contracts or External Market akkor az nem kizárólag saját pótos. Ezért kerestem saját pót nélkül. Azt tudom,hogy a pótok között van különbség,ezért van vagy 100 saját pótom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Futás, futópályák
- Milyen autót vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Elektromos autók - motorok
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Eredeti játékok OFF topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek összeállítása, alkatrészek + HomeAssistant
- Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular, 49 mm újszerű titán zöld-szürke BKNTATLAN terep pánt! Akku 99%!
- XFX RX 9070 XT 16GB GDDR6 SWIFT Triple Fan Gaming Edition - Új, 2 év gari - Eladó!
- MacBook Pro 14" M3 Pro /11C/14C/18GB/1024GB/ 100% Akku / 2027.12-ig garancia
- Honor Magic 8 Pro 512GB Black Karcmentes! Ajándék 100 Wattos SuperCharge töltő!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell Latitude 3301,13.3",FHD,i5-8365U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD + 500GB HDD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 266 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7430U, no GPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
És jelenleg ezért nem haladok sehova tovább. Lehet akkor próbálkozok saját póttal. Nem is tudom hány települést nyálaztam végig,(és persze mindhez oda kellett repkedni mert csak úgy látom az elérhető fuvart) és sehol nem volt szállítható sima krumplis k...anyja....
Z0C!