- Bemutatkozott a Fairphone 6
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kr/\toS
senior tag
Engem Ey'Lindi-re emlékeztet, ha ez a név mond valakinek valamit.. ;)
-
DeSanto
őstag
SFvsMK3
Ennél jobb video nem kell!
Nekem is MK jutott eszembe a Sub-Zero-ról. -
GrooveHero
addikt
Háttőőő...nem szép az biztos. nekem negyon bejött az első rész, most nyomom másodszorra, immáron magyarul,bár az angollal sem volt gondom, de azért így jobb. komoly fejlesztéseket látok a 2-ben a gametrailers.com-ot nézve, naggyon durca lesz szerintem.
ami Sub-Zerot illeti, inkább látványos, mint csábító, nem tudom sepördnek hogy van izlés ilyen luvnyához. Lehet olyan elven gondolkodik, mint sokan mások: luk-luk, csak a keret más
télleg nem tudjátok a 2-ben is benne lesz Ashlye Williams?
azjónő vótám
meg is kapta a sepördtű a magáét
-
De csúnya szegény.
-
xuldar
addikt
Bulvárcím. Jeee.
-
Vistaboy
veterán
A stílusa és a külleme alapján érdekes társnak fog ígérkezni, de a közelebbi ismertséget nem vele képzelem majd el.
-
Dani_kp
addikt
válasz
(Darkwood) #4 üzenetére
Ez nagyon jóó
!
-
(Darkwood)
őstag
-
Rexdemon
aktív tag
Nofene... elsőre vanguard jellegűnek gondolnám a nénit (shotgun+biotics). 1:10 körül a lépegető robot enemy jópofa, úgynézem a geth-ek belehúztak a fejlesztésbe ^^
-
Iron Funeral
őstag
o.O
Ő, Frankenstein nőben? -
Dani_kp
addikt
LoL, mivel még nem nagyon hallottam a játékról a cím alapján azt hittem, hogy a mortal kombat-ból lesz benne Sub-Zero, de úgy fest, hogy mégsem
!
szerk.: szerintem így egy kicsit beugratós, vagy nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beats Studio Pro (Beats by Dre)
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged