- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matada2.3
veterán
Kitöltöttem, de nem sok hasznát látom..
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
monti0222w #8 üzenetére
Ha ez az ítélet, elfogadom.
-
törölt tag
Szerintem minden gyártó és minden készüléknek kéne stock android változatának lennie. Gyakorlatilag ezért van az, hogy androidosból csak Nexus/Pixel telefont vennék meg.
-
kutkut
addikt
Ennek így mi értelme, hogy 1 napig sem elérhető a kérdőív?!
Mondjuk, én tegnap kitöltöttem, írtam is nekik egy hosszabb monológot... ha ezért kapcsolták le, akkor bocsi.
-
Buksi20
tag
miért jobb ha nyitott a bootloader??? (azon kivül hogy bármit gyalulhatunk a rendszerből) illetve a stock androidnak mi az előnye?
-
Fejvadi
nagyúr
Én is szívesebben vennék Meizu-t nyitott bootloder-rel. A Stock Android csak hab lenne a tortán. A B20-at se felejtsék ki majd.
-
joelke HU
őstag
Wow... Hát ez nem semmi lépés lenne. Bár szeretem a Flyme-t, de ha mondjuk opcionálisan és gyári támogatással választható lenne rá csupasz droid, biztosan kipróbálnám és a következő mobilom is inkább tőlük venném. Remélem lesz belőle valami.
-
törölt tag
válasz
tibcsi0407 #3 üzenetére
Ez igazából azon múlik, hogy mennyire kooperál a gyártó. Ha ők maguk adják ki a stock droid rendszert, akkor simán megtehetik, hogy beleteszik a gomb vezérlését is.
-
tibcsi0407
félisten
A ZUK Z2-nél is meg tudták oldani a U-touch működését CM-hez, a keylayout-ot kell piszkálni. Persze nem annyira testreszabható, mint ZUI alatt, de így sem rossz.
-
adabra
senior tag
Én a meizu m2 -met egy "majdnem stock" Android ROM-mal használom. Nagy felüdülés volt a Flyme OS után, ami erőlteti a saját alkalmazások és szolgáltatások használatát.
-
törölt tag
Kár, hogy már nem elérhető a szavazás...
Amúgy jó lenne tényleg egy vanilla droiddal Meizu telefon. Mondjuk egy Pro 6
Vagy valami hasonló méretben egy Helio P20-szal egy frissített változat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest