- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matada2.3
veterán
Kitöltöttem, de nem sok hasznát látom..
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
monti0222w #8 üzenetére
Ha ez az ítélet, elfogadom.
-
törölt tag
Szerintem minden gyártó és minden készüléknek kéne stock android változatának lennie. Gyakorlatilag ezért van az, hogy androidosból csak Nexus/Pixel telefont vennék meg.
-
kutkut
addikt
Ennek így mi értelme, hogy 1 napig sem elérhető a kérdőív?!
Mondjuk, én tegnap kitöltöttem, írtam is nekik egy hosszabb monológot... ha ezért kapcsolták le, akkor bocsi.
-
Buksi20
tag
miért jobb ha nyitott a bootloader??? (azon kivül hogy bármit gyalulhatunk a rendszerből) illetve a stock androidnak mi az előnye?
-
Fejvadi
nagyúr
Én is szívesebben vennék Meizu-t nyitott bootloder-rel. A Stock Android csak hab lenne a tortán. A B20-at se felejtsék ki majd.
-
joelke HU
őstag
Wow... Hát ez nem semmi lépés lenne. Bár szeretem a Flyme-t, de ha mondjuk opcionálisan és gyári támogatással választható lenne rá csupasz droid, biztosan kipróbálnám és a következő mobilom is inkább tőlük venném. Remélem lesz belőle valami.
-
törölt tag
válasz
tibcsi0407 #3 üzenetére
Ez igazából azon múlik, hogy mennyire kooperál a gyártó. Ha ők maguk adják ki a stock droid rendszert, akkor simán megtehetik, hogy beleteszik a gomb vezérlését is.
-
tibcsi0407
félisten
A ZUK Z2-nél is meg tudták oldani a U-touch működését CM-hez, a keylayout-ot kell piszkálni. Persze nem annyira testreszabható, mint ZUI alatt, de így sem rossz.
-
adabra
senior tag
Én a meizu m2 -met egy "majdnem stock" Android ROM-mal használom. Nagy felüdülés volt a Flyme OS után, ami erőlteti a saját alkalmazások és szolgáltatások használatát.
-
törölt tag
Kár, hogy már nem elérhető a szavazás...
Amúgy jó lenne tényleg egy vanilla droiddal Meizu telefon. Mondjuk egy Pro 6
Vagy valami hasonló méretben egy Helio P20-szal egy frissített változat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- új bontatlan iPhone 16 128GB black fekete független Apple 1 év garancia adapter
- új bontatlan iPhone 16 128GB white fehér független Apple 1 év garancia adapter
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 16 pro 128gb bontatlan
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus 14 Zenbook UX425E FHD IPS i7-1165G7 4.7Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, CW90
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest