- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- iPhone topik
- Garmin topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Azonnali navigációs kérdések órája
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
StefanBraun
aktív tag
válasz
-Zola0808- #175 üzenetére
Hát ha a gépen sem tudod használni a netet akkor tényleg nem a teló illetve a rom hibája.Csinálj első lépésnek egy modem resetet..illetve restartot.....van routered is vagy csak modem?
-
StefanBraun
aktív tag
válasz
-Zola0808- #158 üzenetére
Alapból van status bar !!Már hogy ne lenne?!
Valószinüleg valami hiba volt telepítéskor azért nemvolt.......de a lényeg hogy végül sikerült.
-
StefanBraun
aktív tag
Jelen pillanatban az újabb verzión dolgozom amiben már lesz LTO download,status bar 2 oldalas lesz és lehet majd állítani a "redőnyön"a kapcsolókat mi legyen kinnt és mi ne.
-
StefanBraun
aktív tag
válasz
Csendeske #115 üzenetére
LTO dolgot nemsikerült eddig még beletenni de enélkül is talál gyorsan jelet!De erről már volt szó hogy van ennek kiküszöbölésére program marketen ami még jobban is végzi a dolgát!15 lépcsős hangerő funkció van benne.Status bar kapcsolókat ebben a verzióban nemlehet kikapcsolni.
-
StefanBraun
aktív tag
Kijavítottam a beállitások menü egymásra csúszását és a billentyűzetet is kicseréltem!
Kérem aki letöltötte már a romot az töltse le újra !
Köszönöm !
-
StefanBraun
aktív tag
Az új Mokee OS Limited Edition feltöltésre került !
Kétféle launcherrel tölthető le.(miui és holo launcher)
A letöltési linket megtalálod az oldalon!
Jó szórakozást!
-
StefanBraun
aktív tag
Kis türelmet kérek mindenkitől aki szeretné letölteni a romot!Finomhangolok még rajta.Nemsokára újra feltöltöm és elérhető lesz!
-
StefanBraun
aktív tag
Valamit rosszul csinálsz!Ráklikkelsz erre[link]ezután ugye megnyilik letöltő oldal.Itt látni fogsz egy kék gombot DOWNLOAD felirattal.Arra klikkelj rá.Ekkor bejön egy másik oldal ahol látható a FREE DOWNLOAD felirat.Arra ráklikkelsz és 20 másodperc várakozás múlva már indul is a letöltés.
-
StefanBraun
aktív tag
Hamarosan feltöltök még egy frissített verziót amit mégjobban optimalizálok!
-
StefanBraun
aktív tag
válasz
supercharley #58 üzenetére
Igen próbáltam 1000 Mhz en is és még gyorsabb volt valóban.De úgy gondolom annyival azért nem hogy megérné úgy használni márcsak az akkuidő miatt sem.(mert ugye 1000 Mhz en már többet kér és mokee nak meg pont ez az egyik nagy előnye hogy jól fogyaszt)Véleményem szerint 800 on is nagyon jó gyors rom.Egyébként evvel az értékekkel próbáltam : 300/26...600/36...1000/56
-
StefanBraun
aktív tag
válasz
supercharley #50 üzenetére
-
StefanBraun
aktív tag
válasz
supercharley #48 üzenetére
Igen ez normális jelenség!Kicseréltem szolídabbra az animációt.Ha mégis a régi jobban tetszett akkor feltudom külön azt is tölteni.
-
StefanBraun
aktív tag
válasz
supercharley #46 üzenetére
Nálam működik tökéletesen úgy is hogy egyből felteszem a magyarosítás zip-et.De egyébként ilyen magyarosítás esetben mindig úgy érdemes csinálni hogy eredeti rendszer fel....utána reboot... feltenni magyarosítást és utána ismét reboot.Várom a tapasztalatokat.Nálam hibamentes a rendszer.
-
StefanBraun
aktív tag
Kijavítottam a magyarosítást !! Most teszteltem le.Elindítottam nagyjából minden programot eddig hibát nemtapasztaltam.Nálam hibátlanul működik! Pl a calendar és e-mail stb szinkronizálás is tökéletesen megy már !!
Feltöltöttem újra!Lehet letölteni!A rom magyar nyelvre állítása után érdemes egy újraindítást csinálni mert úgy lesz tökéletes!Ha esetleg valakinél mégis produkálna furcsaságot a rom a magyarosítás feltétele után kérem jelezze!Köszönöm! -
StefanBraun
aktív tag
A magyarosítást még finomítani kell mert itt ott bekavar sajnos ameddig javítom leszedtem a szerverről....kis türelmet kérek mindenkitől addigis...köszönöm!Az eredeti angol nyelven viszont tökéletesen megy a rom!
-
StefanBraun
aktív tag
válasz
supercharley #27 üzenetére
Javítottam a calendar-t........töltsd le újra a magyarosítást,és flasheld fel újra.
-
StefanBraun
aktív tag
Az FM rádió alkalmazást kivettem belőle.Ha nagyon van rá igény visszatudom tenni bele.Azért került kivételre mert gondoltam pl PLAY en sokkal jobb rádiók is vannak ingyen.A CM beállításokban a fényerő azért nem megy mert a Mokee is tartalmazza a fényerő beállítást ezért ezt a funkciót vagy CM beállításokban lehet állítani vagy Mokee beállításokban.Mokee saját fényerő beállításában hagytam meg ezt a funkciót CM beállításokban meg kikapcsoltam nehogy összeakadjon.A CM beállításokat még finomhangolom.A boot animáció igen az nekem is bejön
-
StefanBraun
aktív tag
válasz
supercharley #29 üzenetére
Ránézek és megpróbálom javítani!És köszönöm hogy szóltál.
-
StefanBraun
aktív tag
válasz
supercharley #27 üzenetére
Akkor amikor angol még jó a calendar szinkronizálás?Mert ha magyarosítás után nem jó akkor valószinüleg a hu zip fájlban kell majd körülnéznem mert akkor ott a hiba.A lezo romnál azért fogyaszt több memóriát mert azért ez a mokee jóval többet is tud....de szerintem a szabad memória terén ez a rom is kimagaslóan az egyik legjobb.
-
StefanBraun
aktív tag
válasz
Csendeske #20 üzenetére
Benne van a hengerő 15 lépcsős választás is mégpedig.......cyanogen...hangerő...default media!Nálam tiszta telepítéssel 20 ból 20 szor elindult jól elsőre..sőt ez az a rom ami nálam szinte bárhogy elindult mindig reccenéstelenül elsőre..........lehet persze te telód kényes erre(ugye tudjuk milyen válogatósak a telók) de ha végülis felment akkor ok
-
StefanBraun
aktív tag
válasz
supercharley #13 üzenetére
Igen ezért is ajánlottam leírásomban a teljes data resetet.Mindig az a biztos.Magyar nyelvi zip-et is nemsokára feltöltöm.
-
StefanBraun
aktív tag
válasz
supercharley #11 üzenetére
Köszönöm!
-
StefanBraun
aktív tag
Van benne téma egy pár de igazából én nem úgy állítottam be a témát hanem van egy téma alapom és azt próbálom szerkesztgetni.Még csak ma sikerült feltenni és eddig eljutni, van rajta finomítanivaló még.Elvileg csak a magam szórakoztatására csináltam érdekességképpen de ha lesz rá igény és kész lesz teljesen akkor feltöltöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max / 128 GB / 88%-os akku / gyári független / Pacific Blue
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest