- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
beluschi
tag
válasz
KillHates #144 üzenetére
Erre már emlékszem, a Homeworld 2-ben ez volt a Sajuuk nevű hajó kb. 26.000-27.000 sebzéssel. Az utána következő Progenitor Dreadnaught kb.8500 sebzéssel, míg a játékos által megépíthető legerősebb csatacirkáló kb. 4500 sebzéssel rendelkezett. A végén Sajuukkal szinte az egész Vaygr flottát ki lehetett irtani, igazán komoly hajó volt.
-
Dany007
veterán
válasz
KillHates #135 üzenetére
Én nem fikázom a játékot. Szerintem überdurva lesz! Csak, mondom ezek kicsit illúziórombolóak.
Persze a Freelancer se volt tökéletes.Csak példának hoztam fel, hogy ott látványosak voltak a lövöldözős jelenetek. [link]
Persze biztos változni fog még ez is.
Kérdés 2015-ben mennyire fogjuk jónak találni ezt a grafikát. -
Dany007
veterán
válasz
KillHates #133 üzenetére
Na jó, de ezek pont, hogy illúziórombolóak.
Én speciel nem vagyok túl kötekedő ilyen téren... hagyom magam "elvarázsolni" a scifi által. De a kondenz csík nekem is feltűnt.Plusz ha már tényleg a látvány meg az akció a lényeg, akkor azok a lövöldözések lehetnének látványosabbak. Igazából annyit lehetett látni a videóban, hogy kékes-fehér és piros elnyúlt krumplikkal dobálóznak össze vissza. Ha valaki emlékszik még a Freelance-re... na ott látványos volt a lövöldözés. : ) Még akkoris ha az se volt túl reális, mégis élmény volt.
Persze az is igaz, ha minden a várható technológiai fejlettséghez és a valósághoz hűen készítettek volna el, akkor sokat nem látnánk a játékban. Az első pár hsz-ben ugye írták, hogy akár több ezer km-ről is ki lehetne lőni a célpontot lézerrel, amit egy számítógép bemér. Plusz gondolom ilyen technológia mellett már a láthatatlanság se lesz nagy dolog.
Tehát a játék - ha nagyon a valóságot nézzük - annyiból állna, hogy nézed a "radarképernyőt" és a felvillanó piros (enemy) pontokra rányomsz egy "megsemmisítés" címkéjű gombot. De így egy kicsit unalmas lenne a játék.
Valahol a kettő közt kéne megtalálni az egyensúlyt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Formula-1 humoros
- Sorozatok
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple MacBook
- Hardcore café
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Lenovo Legion Go 512GB + rengeteg extra!
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest