- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Magisk
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
válasz
KillHates #135 üzenetére
Én nem fikázom a játékot. Szerintem überdurva lesz! Csak, mondom ezek kicsit illúziórombolóak.
Persze a Freelancer se volt tökéletes.Csak példának hoztam fel, hogy ott látványosak voltak a lövöldözős jelenetek. [link]
Persze biztos változni fog még ez is.
Kérdés 2015-ben mennyire fogjuk jónak találni ezt a grafikát. -
Dany007
veterán
válasz
KillHates #133 üzenetére
Na jó, de ezek pont, hogy illúziórombolóak.
Én speciel nem vagyok túl kötekedő ilyen téren... hagyom magam "elvarázsolni" a scifi által. De a kondenz csík nekem is feltűnt.Plusz ha már tényleg a látvány meg az akció a lényeg, akkor azok a lövöldözések lehetnének látványosabbak. Igazából annyit lehetett látni a videóban, hogy kékes-fehér és piros elnyúlt krumplikkal dobálóznak össze vissza. Ha valaki emlékszik még a Freelance-re... na ott látványos volt a lövöldözés. : ) Még akkoris ha az se volt túl reális, mégis élmény volt.
Persze az is igaz, ha minden a várható technológiai fejlettséghez és a valósághoz hűen készítettek volna el, akkor sokat nem látnánk a játékban. Az első pár hsz-ben ugye írták, hogy akár több ezer km-ről is ki lehetne lőni a célpontot lézerrel, amit egy számítógép bemér. Plusz gondolom ilyen technológia mellett már a láthatatlanság se lesz nagy dolog.
Tehát a játék - ha nagyon a valóságot nézzük - annyiból állna, hogy nézed a "radarképernyőt" és a felvillanó piros (enemy) pontokra rányomsz egy "megsemmisítés" címkéjű gombot. De így egy kicsit unalmas lenne a játék.
Valahol a kettő közt kéne megtalálni az egyensúlyt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hálózati / IP kamera
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Napelem
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Tőzsde és gazdaság
- Windows 7
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest