Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milyen drájver hiányzott?
Mint írtam, a témák nem voltak teljesen portolva gnome3ra 11.10ben (inkább unity-re koncentráltak), de ez már ugye LTS, mindennek klappolnia kellett.
Azt hiszem, ha lesz egy köpésnyi időm, akkor vboxra dobok egy mintet (vagy 2t
).
Bár egyelőre a fontosakra sem volt időm, nem tudom a tesztre mikor lesz...Win-only middleware nem fut vboxon? Pl egy xp sokkalta gyorsabban működik nekem, mint fizikaival bármikor.
#335: Analfabétáknak? Szóval aki használni szeretné, de mégse megy neki, az csak hülye lehet. Neked ment, vagy megszoktad. Neki nem. Most is utána néz, keresgél, ezt írja. Szóval tud olvasni, értelmezni.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Parfüm topik
- Háztartási gépek
- World of Tanks - OFF topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Huawei Watch Fit - hajtás, kartárs!
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3341, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3348, 93% Akkumulátor
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest