- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Geller72 #262 üzenetére
Hát persze hogy nem. De ha erről megkérdezed a Linuxon szocializálódott userek nagy részét, pl egy olyan kérdés keretein belül, hogy "valami van a gépemmel, mert folyton kékhalállal kihal a Windows, nincs ötleted?" Akkor az jön, hogy "Dehogy is nincs, használnál a Windows helyett inkább operációs rendszert, pl. Linuxot!".. Fail. Tisztelet a hozzáértő kivételnek és annak aki nem védi egyiket sem tűzzel vassal...
@Nerd:
A Vista túl korán jött. Nem voltak rá felkészülve sokan. Most már az is elég lenne, ha nem lett volna a 7-es. Viszont ez a csempe stílus nem tetszik az új rendszerükbe. Erős a váltás nagyon... ez megint bukás lesz.
-
Kansas
addikt
válasz
Geller72 #233 üzenetére
1.) igaz, bár manapság venni se istenkísértés, pl az én notimhoz is utánam dobtak egyet, pedig én igencsak kapálóztam hogy ne tegyék, mert már van
2.) érdekelne pár jó érv, miért dobjam ki az ablakon majd 20 év alatt felszedett Win tudásomat a Linux kedvéért, és nem ér a pénzre hivatkozni, mert
a) mint mondtam, gyakorlatilag a Win-em is ingyen van, jogtisztán(a Win nélküli notik sem voltak olcsóbbak)
b) ebben a thread-ben is sok helyütt olvastam, hogy a Linux meg az Open Source nem azért szabad/jó, mert ingyen van, illetve az sem szükségszerűen van ingyenMondom ezt úgy, hogy több, mint egy évig hivatásszerűen supportáltam RHEL4 alapú alkalmazást(találtam kernel bug-ot is
), tehát Linux-on sem vagyok teljesen noob
Ahogy én látom:
Linux: profi/amatőr hacker-ek(definíció - nem cracker) csinálják maguknak ill. egymásnak, nem bánják, ha "User 1.0" is tudja használni(de nem prioritás)
Windows/Mac OS: Profik csinálják "User 1.0"-nak, nem bánják, ha a hozzáértők testre szabják maguknak(de szintén nem prioritás)Mások a célok/proritások, ennél fogva egymásnak csak korlátozott mértékben alternatívái.
A Linux nem Windows, ez igaz. De a Windows sem Linux, attól sem fair ugyanazt elvárni a másik oldalról.Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
- Villanyszerelés
- Futás, futópályák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Acer notebook topic
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- EA Sports WRC '23
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest