- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kansas
addikt
válasz
Peter Kiss #255 üzenetére
Akkor ebben alapvetően egyetértünk.
A hozzászólásod(#241) viszont(nekem legalább is) azt sugallta, mintha a 3rd party SW hibája mentené az OS-t.
A (#244) meg egyszerűen tapló beszólás volt szvsz.No mindegy, erről ennyit, ne húzzuk túl.
-
Kansas
addikt
Mondtam én, hogy rossz?
Azt mondtam: "meglepődnék, ha drámai eltérések lennének"
Ez még azt is megengedi, hogy a Linux jobb legyen, csak ugye a szemellenző elhomályosítja az alapvető logikát... hatásos vitastílusA te prekoncepciód ezek szerint az, hogy a Windows hibaaránya rossz. Szíved joga, de ne kérd rajtam számon pls. amit nem mondtam.
Ja igen: ha van ilyen statisztika(Linux kernel hibák száma - nem csak a nagyokat nézve, hanem mindet), kérlek dobj egy linket róla, megnézném
-
Kansas
addikt
válasz
Peter Kiss #244 üzenetére
De, képzeld átjött.
Látom az irónia külön jel nélkül neked nem jön át...A gondom az, hogy a te érvelésed is gagyi.
Minden Win/Lin hívő azzal jön, hogy a másik OS alatt mennyi szoftverhiba van, mintha ebben jelentős különbségek lennének a két oldal közt. Mintha ettől lenne jobb az egyik a másiknál.
Unalmas és logikailag is hibás érvelés.Ugyan a Linux-ról nem láttam még hibastatisztikát(ha másról nem, a kernelről jó lenne), de meglepődnék, ha drámai eltérések lennének - egyiket se hülyék fejlesztik.
Attól, hogy az ő SW-je szar, nem lesz jobb az OS. Igaz, rosszabb se.
-
Kansas
addikt
válasz
Peter Kiss #241 üzenetére
Izé, most akkor az OS az nem szoftver???
Minden szoftverben vannak hibák. Win-ben is, Linux-ban is. Mégis, mit vársz többmillió soros kódtól?
Nem ebben térnek el egymástól...(és gyanítom, hogy nem is a hibák számában) -
Kansas
addikt
válasz
Geller72 #233 üzenetére
1.) igaz, bár manapság venni se istenkísértés, pl az én notimhoz is utánam dobtak egyet, pedig én igencsak kapálóztam hogy ne tegyék, mert már van
2.) érdekelne pár jó érv, miért dobjam ki az ablakon majd 20 év alatt felszedett Win tudásomat a Linux kedvéért, és nem ér a pénzre hivatkozni, mert
a) mint mondtam, gyakorlatilag a Win-em is ingyen van, jogtisztán(a Win nélküli notik sem voltak olcsóbbak)
b) ebben a thread-ben is sok helyütt olvastam, hogy a Linux meg az Open Source nem azért szabad/jó, mert ingyen van, illetve az sem szükségszerűen van ingyenMondom ezt úgy, hogy több, mint egy évig hivatásszerűen supportáltam RHEL4 alapú alkalmazást(találtam kernel bug-ot is
), tehát Linux-on sem vagyok teljesen noob
Ahogy én látom:
Linux: profi/amatőr hacker-ek(definíció - nem cracker) csinálják maguknak ill. egymásnak, nem bánják, ha "User 1.0" is tudja használni(de nem prioritás)
Windows/Mac OS: Profik csinálják "User 1.0"-nak, nem bánják, ha a hozzáértők testre szabják maguknak(de szintén nem prioritás)Mások a célok/proritások, ennél fogva egymásnak csak korlátozott mértékben alternatívái.
A Linux nem Windows, ez igaz. De a Windows sem Linux, attól sem fair ugyanazt elvárni a másik oldalról.Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest