Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bambano
titán
-
Gregorius
őstag
Azt azért megnézném, hogy egy agyontuningolt öntanuló query optimizert hogyan tudnak egy bedrótozott csippel helyettesíteni...
-
L3zl13
nagyúr
"A cég által gyártott eszközök lelke egy olyan, saját tervezésű SQL-chip, melynek az adatbázis-kezelésben betöltött szerepét nemes egyszerűséggel a 3D-s gyorsítókártyák számítógépes grafikában betöltött szerepéhez hasonlítják – nem véletlenül: mindkettő erősen párhuzamosított ún. stream elvű feldolgozást végez."
Azaz valószinűleg meg lehetett volna oldani az egészet GPGPU-s project keretében töredék árért...
-
bambano
titán
tyűű, megint felfedezik az ibm 20-30 éves megoldásait adatkezelés hardveres gyorsítása terén?
csak én vagyok ilyen vén trotty, hogy nekem ez nem újdonság?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus Rog Strix gamer laptop makulátlan állapotban.
- AZTA! Dell XPS 13 Plus 9320 13.4" Profi Notebook -70% Brutál i7-1260P 16/512 FHD+ Iris Xe /MILLIÓ/
- Asztali pc
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- SzoftverPremium.hu
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest