- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Netfone
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
sad_Vamp #147 üzenetére
Most pedig bele akarjátok magyarázni, hogy műfajokat akarok összehasonlítani?!
Csak olvasd el a saját hszeidet
Amúgy ahelyett, hogy arcoskodsz ("Kezdjük felfogni az analógiát"), és magasan szárnyaló hasonlatokat írsz, inkább azt írd le két sorban, hogy mit akarsz az egészből kihozni. Szerintem a címzettek közül mindenki tisztában van azzal, hogy mi a mainstream és mi a réteg, de mi következik mindebből a Spotify-ra nézve?
-
válasz
sad_Vamp #142 üzenetére
Objektíven különbséget tenni zenei minőségek között csak elég nagy különbségek esetén lehet, és akkor sem lesz teljes értékű. Hogyan értékeled pl. azt minőségben, amikor a rockzenész úgy rakja össze a 3 akkordját, hogy felmegy tőle a véred az egekbe, és úgy érzed, hogy szét bírnál szedni egy traktort? Ez is egyfajta minőség (ie. energia), amit mondjuk egy kifinomult jazztől ilyen mértékben biztosan nem kapsz meg.
Semmi értelme ezt a kérdést ragozni. A jelenlegi minőségszavazási rendszer (ie. eladások) messze nem ideális, de legalább a vásárlók szempontjából korrekt - megvan a jogod, hogy szavazz a pénztárcáddal. Nem tetszik Taylor Whoever? Ne vedd a cuccát. Megfelelő mérési módszer esetén az előfizetős szolgáltatások még jobbak lehetnek erre.
-
válasz
sad_Vamp #142 üzenetére
Ez a fajta elitista, öncélú, és rosszindulatú hozzáállás szerintem már idejétmúlt. Stílusokat összehasonlítani eleve értelmetlen, meg úgy összességében nehéz objektív szempontok szerint értékelni egy művészeti ágat. Nyilván mások a szempontok a popzenénél, és mások egy rétegműfajnál, de mindegyikben megtalálható a minőség, és a gagyi is. Az előbb említett Gaga például egy képzett zenész, szövegíró, és énekes, aki nem egy világsztárnak írt slágereket mielőtt befutott volna. Jazzben is vannak olyan előadók, akik tucatzenét játszanak, a tini rockbandákról, gitárzenekarokról nem is beszélve.
Nagyjából arra akarok kilyukadni, hogy ex katedra kijelenteni komplett műfajokra, hogy gagyik nettó tájékozatlanság. Tudom, hogy metállidércként ezt nehéz elfogadni, de azért az sem véletlen, hogy az országban minden valamirevaló rockfesztivál becsődölt. Az efotton 5-6 éve még lazán ott volt a Kalapács/Bikini vonal, most meg Wellhello/Halott Pénz van helyettük. Ezt mivel magyarázod annak tudatában, hogy az egyetemisták a leginkább nyitottak az alter zenék irányába? Mert olyan nincs, hogy egy országban mindenki igénytelen legyen!
-
mzso
veterán
válasz
sad_Vamp #136 üzenetére
"Megélnek"
Van vagy ezerszer-tízezerszer akkora vagyona mint neked összesen...
-
mzso
veterán
válasz
sad_Vamp #132 üzenetére
UA mint dilikutyának egyel feljebb.
Munkazenét akár egy szoftver is legenerálna neked."Mert azt hittem, hogy a gyökerekhez való visszatérést forszíroznád, de ezek szerint nem."
Azt mondom, hogy hasztalanok. Az obszcén pénzeket amiket belapátolnak meg végképp nem érdemli meg egyik sem.De ha már itt járunk a zene is csak egy evolucionáris vadhajtás.
-
mzso
veterán
válasz
sad_Vamp #114 üzenetére
Egyre megy a kettő.
Amennyire én látom a sportolók is ugyanabba a nagyobb kategóriába tartoznak amit szórakoztatásnak (entertainment) hívnak. Ami impliciten a mégnagyobb, parazita kategóriába tartozik.Annyi hasznuk lehetne (nem szándékosan), hogy az embereket egy egészségesebb fizikum fenntartására motiválja ami mint tudjuk nem teljesül.
-
válasz
sad_Vamp #120 üzenetére
Ez a különbség kettőnk között, hogy én nem verem magam semmire. De amit itt leírtál, azt azért nem mondanám a zenei kultúra csúcsának. Már ha létezik ilyen.
Elolvastam az összes kommentedet, és süt belőle a félműveltség, már bocs. Még ha komolyzenét, vagy valami mocskosul elvont jazzt írtál volna, akkor csak simán sznob lennél. Így még az sem.
Világzene, meg neofolk...röhej.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Linux kezdőknek
- Eredeti játékok OFF topik
- Horvátországi nyaralás
- További aktív témák...
- Asus Rog Strix gamer laptop makulátlan állapotban.
- AZTA! Dell XPS 13 Plus 9320 13.4" Profi Notebook -70% Brutál i7-1260P 16/512 FHD+ Iris Xe /MILLIÓ/
- Asztali pc
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest