- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Barátom, az a röhejes, amit összezagyválsz. Mi az, hogy csöves zene? Szerintem tranzisztoros. Én nyertem?
„A története érdektelen ebből a szempontból.”
Neked. Mert fogalmad nincs, miről beszélsz. Éppen a története cáfolja az ostoba állításodat. Ahogy a klasszikus zenéről tett állításod is egyszerű ostobaság.Van egy történet a Csuang-ce című 2300 éves taoista műben a kőkút békájáról.
„Hallottál-e valaha az ócska kőkút békájáról, amely így szólt a Keleti Tenger teknőcéhez:
‒ Mily nagy is az én boldogságom! Fölpattanok a kút szélére s mikor ismét lekívánkozom, a kútfal téglatöredékeinek kiszögellései levezetnek egész a vízig. A vízben aztán behúzom a lábamat, fölszegem az államat s lemerülök az iszapig, ahol addig turkálhatok, míg egészen befedi a lábamat. Ha körülnézek, látom, hogy nincs a kagylók, rákok és ebihalak közt egyet-len egy sem, aki fölérne velem e képességekben. Nem is lehet annál nagyobb gyönyörűség, minthogy így a rendelkezésemre áll az öreg kútgödör egész vize. Nem akarsz, mester, olykor idejönni s magad is megpróbálni ezt az örömet? ‒ A Keleti Tenger teknőce azonban, mielőtt bal lábát a vízbe nyújtotta volna, észrevette, hogy jobb térde fogvamarad és nem mozdul. Óvatosan visszahúzódott s elkezdett mesélni a Keleti Tengerről.
‒ Ezer mérföld sem méri föl kiterjedését s ezer ölnél is mélyebb. Yü idejében tíz év közül kilencben nagy áradások voltak s vize mégsem lett nagyobb. Tang idejében nyolc év közül hétben nagy volt az aszály, de a part sziklái nem jelezték, hogy a tenger visszahúzódott volna. Rövid, vagy hosszú külső befolyások egyaránt semmit sem változtatnak rajta, nagy vagy kis hozzáadások nem növelik, elvonások nem csökkentik vizét: ebben állnak a Keleti Tenger örömei. Mikor ezt a kőkút békája meghallotta, szörnyen megrökönyödött és rémületében elvesztette eszméletét.” -
-
törölt tag
Én éppen a megvételén filóztam, amikor belefutottam abba, hogy bár tárolóból lett felrakva, a csomagkezelő nem karbantartottként (azaz külön felrakott programként) sorolta. Gondoltam, leszedem, hátha valami gebasz van. Gondoltam, leszedem, hátha valami frissebb verzió van, csak nem tudja frissíteni. Visszarakni viszont nem tudtam, mert nem volt másik verzió. Mert a linuxos verzió eltűnt. Pár hete lett új, azzal a szolid kis megkötéssel, hogy 64 bites rendszert kellene telepíteni alá. 32 bites azóta sincs. Talán majd egyszer. Viszont mennyire k.anyáztam volna, ha megveszem, és azután történik ez…
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- iPad topik
- Mobil flották
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Futás, futópályák
- Elektromos cigaretta 🔞
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- RAM topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- HP EliteBook 830 G11 Üzleti erő kompromisszumok nélkül!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest