- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Netfone
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polllen
félisten
válasz
szabogabor10 #42 üzenetére
Egyrészt elsőre nem ezt írtátok, de örülök, hogy finomult legalább a megfogalmazás. Másrészt ezek nem tények, inkább a véleménye.
Ha teljesen megszüntetik az ingyenes elérést, akkor az emberek többsége át fog menni más ingyenes forrásra. Pl. youtube vagy vissza a torrenthez.
A spotify meg a deezer azért tartja ezt az ingyenes elérést, mert így lehet nagyobb tömeget elérni és így lehet nagyobb tömegből lecsípni a fizető vendéget. A kiadók meg - szerintem tévesen - abban gondolkodnak, hogy hú mennyien nem fizetnek a zenéért, mert ingyen adják és ha nem adják, majd húúú de sokan fognak fizetni. Pedig itt csak arról van szó, hogy sikerült fehéríteni a zenehallgatási szokásokon. Ha nem lesz ingyenes verzió, majd a többség megoldja, mint a szolgáltatás előtt.
Szerintem a prémium tartalom bevezetésével sem fognak nagyon kaszálni. Biztosan lesz, akit ez motivál, de az megint csak a kisebbség lesz. A mostani havidíj mellett szerintem azért nincs több előfizető, mert nem akarnak erre pénzt szánni, nem azért mert ne jutna rá.
-
Polllen
félisten
válasz
WhiteWalker #31 üzenetére
Én pontosan tudom, hogy az offline zenéért és a jobb minőségért fizetek. Akkor ha van ingyenes felhasználás, meg akkor is ha nincs, mert nekem ez fontos.
Most vagy nem vagy te sem tudatos vásárló és szórod a pénzed vagy te is megkeseredett irigy ember vagy.
-
Polllen
félisten
válasz
szabogabor10 #28 üzenetére
Ez a spotify egyéni szociális problémája. Mint ahogy az is, hogy neki megéri-e ingyen előfizetést nyújtani vagy sem. Amíg nem vagyok érdekelt valamilyen formában a cégben, éppen nem érdekel, hogy boldogulnak.
De még mindig nem értem, ebből hogyan jöhet az, hogy sajnáljam bárkitől is azt, amit egy profitorientált cég mindenkinek elérhetővé tesz ingyen? Illetve az, hogy a tyúkfostos 1500 forintos előfizetésem többet fog érni, ha az ingyenes felhasználók hozzáférését tovább csökkentik. Nem kell racionalizálni az irigységet.
Egyébként a Tidal-n pl. nincs ingyenes felhasználás, 1500 forint a normál hozzáférés és 3000 a hifi. Senkinek sem jobb ettől ott sem.
"Persze mindig lesznek olyanok, akik úgy érzik, a zene alanyi jogon jár..."
Azt sem tudom, hogy ez miként kapcsolódik a témához - gondolom csak hangzatos terelés, de ez így általánosságban hatalmas butaság. Megtilthatod bárkinek is, hogy szabadon közzétett zenét hallgasson? (Pl. rádióban) Az otthonában biztosan nem. Na most akkor hogy is van ez? Nem arra gondoltál esetleg, hogy mindig lesznek olyanok, akik azt gondolják, hogy lophatnak?
-
Polllen
félisten
válasz
szabogabor10 #25 üzenetére
Ezt a butaságot/irigységet nem tudja bevenni a gyomrom. Lényegében sajnálod a többiektől az ingyenes módot annak ellenére, hogy te a pénzedért ezeket kapod pluszba:
- jobb minőség
- reklám mentesség
- offline módÉs tuti valamelyik kell, különben nem fizetnél.
-
Polllen
félisten
válasz
szabogabor10 #20 üzenetére
Miért érzed úgy, hogy többet fogsz kapni a pénzedért, ha ugyanazt kapod, mint eddig, de más meg kevesebbet? Nem értem ezt a logikát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hardcore café
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Villanyszerelés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G8, I7-1185G7, 32 GB RAM, 512 SSD (MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET)
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- GIGABYTE GTX 1060 Mini ITX OC 3GB videókártya
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Eladó ASUS ROG Zephyrus G14 GA401Q + teljes gamer szett --csere is érdekel
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest