- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
sad_Vamp #142 üzenetére
Ez a fajta elitista, öncélú, és rosszindulatú hozzáállás szerintem már idejétmúlt. Stílusokat összehasonlítani eleve értelmetlen, meg úgy összességében nehéz objektív szempontok szerint értékelni egy művészeti ágat. Nyilván mások a szempontok a popzenénél, és mások egy rétegműfajnál, de mindegyikben megtalálható a minőség, és a gagyi is. Az előbb említett Gaga például egy képzett zenész, szövegíró, és énekes, aki nem egy világsztárnak írt slágereket mielőtt befutott volna. Jazzben is vannak olyan előadók, akik tucatzenét játszanak, a tini rockbandákról, gitárzenekarokról nem is beszélve.
Nagyjából arra akarok kilyukadni, hogy ex katedra kijelenteni komplett műfajokra, hogy gagyik nettó tájékozatlanság. Tudom, hogy metállidércként ezt nehéz elfogadni, de azért az sem véletlen, hogy az országban minden valamirevaló rockfesztivál becsődölt. Az efotton 5-6 éve még lazán ott volt a Kalapács/Bikini vonal, most meg Wellhello/Halott Pénz van helyettük. Ezt mivel magyarázod annak tudatában, hogy az egyetemisták a leginkább nyitottak az alter zenék irányába? Mert olyan nincs, hogy egy országban mindenki igénytelen legyen!
-
válasz
sad_Vamp #120 üzenetére
Ez a különbség kettőnk között, hogy én nem verem magam semmire. De amit itt leírtál, azt azért nem mondanám a zenei kultúra csúcsának. Már ha létezik ilyen.
Elolvastam az összes kommentedet, és süt belőle a félműveltség, már bocs. Még ha komolyzenét, vagy valami mocskosul elvont jazzt írtál volna, akkor csak simán sznob lennél. Így még az sem.
Világzene, meg neofolk...röhej.
-
válasz
Namelesske #34 üzenetére
De az ugye nem baj, hogy a pénzemért érezhetően jobb szolgáltatást várok el?
(#32) fausto
Értsd már meg, hogy itt nem irigységről van szó, hanem arról, hogy:
- ez az üzleti modell fenntarthatatlan
- az emberek nem motiváltak abban, hogy fizessenek a szolgáltatásért
- épp ezért számos nagy zenész letiltotta a dalait, ezáltal csökkentve a kínálatot(#37) Polllen
Minek?
-
Épp ezaz, hogy a jelenlegi díjért nem veszik meg kétszer annyian, miközben rengeteg az ingyenes felhasználó. Díjcsökkentéssel lehet, hogy nagy részüket be lehetne vonni a fizetős felhasználók körébe.
(#16) xmaas
Általános akcióról beszéltem.
(#18) Polllen
Nem, hanem mert a többletszolgáltatások nem állnak arányban az árukkal. Ennek kezelésére két lehetőség van: árcsökkentés, vagy az, mint ami a cikkben is szerepel - a csak prémium előfizetőknek járó többletszolgáltatások növelése.
-
Nem erről van szó, de nyilvánvaló, hogy te azért használhatsz ingyen egy szolgáltatást, mert én fizetek érte. Jobban tetszene, ha mindenki más is fizetne, és akkor mondjuk fele annyiba kerülne. Nettó matek az egész.
Egyébként azért van prémium előfizum, mert csak így tudom lementeni a számokat a telefonra. Viszont nem érzem, hogy ez a "plusz" arányos lenne az érte fizetett díjjal.
-
Minden iparágban az a szabály, hogy a nagy lóvét az kaszálja, aki el tudja adni a terméket. A kiadók hatalmas pénzeket ölnek abba, hogy felfuttassanak egy előadót, nyilván nem a két szép szemükért.
A cikkhez: ideje lenne már, mert unom, hogy szinte a semmiért fizetek havonta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magisk
- AliExpress tapasztalatok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- EAFC 25
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpársportok
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Építő/felújító topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest