Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- A Samsung bemutatta a világ első 2 nanométeres mobilchipjét
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Jövő héten indul a Xiaomi kameraforradalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
asthma
tag
Szerintem továbbra is jó szálon viszik tovább az történéseket, amúgy én ezt a trailert láttam róla: katt
Azért ezek az animációk se semmik ;) -
limonade
csendes tag
Szerintem meg pont most vesztette el az eddigi nevét, mert ez már nem Splinter Cell. Az előzőek nagy kedvenceim voltak, eredetiben is megvannak, dez videók alapján már csak egy sima darálós hülyeség lesz.
-
tomi_mod
aktív tag
Képek alapján tetszettek az előző részek, de csak képek alapján. Volt alkalman kipróbálni egy két részét, de nekem valahogy nem jött be a játékmenet.
Ez viszont ütős! Szinte ugyanazok a lehetőségeid, de zúzósabb kivitelben.Lehet valakinek pont ezért nem fog tetszeni az eddigi részek után, de sztem durván jó lesz!
-
winfier
senior tag
válasz
BloodyEddie
üzenetére
hehe nekem már meg van

Remélem ez is olyan jó lesz mint az előző többi
-
BloodyEddie
őstag
Basszus... én akkor érettségire akartam tanulni...

-
Hmm! Jó hangulatos kis vidi! Egy próbát szerintem megér majd!

-
nrgia
őstag
Nem rossz-nem rossz...
-
Enton
addikt
Érdekes nagyon, hogy az összes mostanában megjelenő játék mellé adnak valami pluszt, ha a GAMESTOP-on rendeled elő.
Kik ezek a Gamestop-osok? Van pénz lefizetni a UBISOFT-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Robotporszívók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Nem folyik, nem kenődik, de hűteni azt tud
- Mit tud egy nagy név? Teszten az Acer Predator Orion 5000 PC
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem hiszed el, mi a Firefox új célja
- Óra topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Patriot Viper Venom 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Gari 2035.10.08. -ig -
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Akku: 95%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 85%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900XT 20GB Be quiet Pure Base 500FX EVGA750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Én is szerettem az eddigieket, és szerintem jó irányba viszi tovább a vonalat, bár szándékosan kevés videót néztem róla. Majd meglátjuk, milyen lesz játszani vele.