- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Plasticbomb #16 üzenetére
LG monitornál beragadt a hang alt+tab hatására, és első körben szoftverre gyanakodva legyalultam minden ezzel kapcsolatos dolgot, még CRU-t is reseteltem. Végül áramtalanítottam az elosztót, és jó lett.
Második körben átkapcsoltam a box-ra, és ott is jött a hang, így nem volt kérdés.
Szóval az ilyen jellegű probléma inkább monitor vagy tv gyártó függő. -
törölt tag
Random. Filmeknél sem az összesnél fordultak meg a színek vlc alatt, de mivel mpchc-val ilyen gond nem volt, így tojtam rá. Játékoknál a PoE maradt meg, hogy csak fordult színek mellett tudtam tesztelni, de a többi játéknál általában egy felbontás váltás megoldotta, néha egy-egy grafikai beállításra is visszaváltottak a színek. De tojjunk rá nagy ívben, végre kaptunk működő driver
-
törölt tag
Elkezdtem összeírni egy kisebb listát, nálam a 40-60 (CRU-val 38-65) fps a lényeg a freesync range miatt.
Első lista.
Második lista.
Ezeknél még nem volt rendes driver, így doom vulcan sem ment, illetve elég sok anomália volt.Ezeket még nem írtam le a topikba és formázás is elmaradt, de már ezzel a driverrel néztem az utolsókat:
poe 1080p high, noaa fix 60
mafia 2 1080p, high (noaa) fix 60
doom 3 bfg 4K 60 fps
bioshock 2 remaster 1080p max graf fs range 50+
PVZ Garden Warfare 1080p med/high fs range 50+
Titanfall 1080p max noaa fs range 50+
NFS Most Wanted 2012 1080p vegyes beállításokkal fix60, fs nincs talán vsync miatt
Battlefield 4 1080p vegyes noaa 50+ fs rangeDe ezekből a NFS-t még nem néztem alt+R overlay dologgal, talán azt is rá tudnám venni a freesync-re.
Ezen kívül Dota 2-t is néztem 1080p max közeli grafika 60 fps környéke megvolt, de még csak a tanulópályán néztem. -
törölt tag
2200G tulaj vagyok, és elsőként írtam a "színfordulásról" emlékeim szerint.
-
törölt tag
2 napja szeretném előcsalogatni, de idáig nem jártam sikerrel.
Próbálom bővíteni a freesync képes játék listámat, de elég sűrűn belefutok abba, hogy nem megy a FS. Azt gondolnám, hogy ezzel orvosolni lehetne ezt és a borderless FS-et is. DDU-t emlegetik több helyen, ha lesz időm, akkor megnézem úgy is. -
törölt tag
Talán vasárnap raktam fel, és eddig jónak tűnik. Piros-kék színcserével azóta nem találkoztam, Doom-nál már működik a vulcan és a chill is tetszetős, de néha nem a beállított intervallumban mozog az fps. Vagyis néha fölé megy, és akkor eldobja a szinkront, hiába állítottam be egyel kisebb értéket (pl.: 65 hz esetén max 64 fps).
Az alt+R billentyűkombinációra nálam nem csinál semmit, elvileg valami radeon overlay akarna lenni amiben látható pár hasznos infó.
Az eddigi oboakoncert után már kezd alakulni a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ingatlanos topic!
- Nyaralás topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest