- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Yettel topik
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
Új hozzászólás Aktív témák
-
fanti
addikt
válasz
Plasticbomb #22 üzenetére
Köszönöm!
Megjegyzem! -
törölt tag
válasz
Plasticbomb #16 üzenetére
LG monitornál beragadt a hang alt+tab hatására, és első körben szoftverre gyanakodva legyalultam minden ezzel kapcsolatos dolgot, még CRU-t is reseteltem. Végül áramtalanítottam az elosztót, és jó lett.
Második körben átkapcsoltam a box-ra, és ott is jött a hang, így nem volt kérdés.
Szóval az ilyen jellegű probléma inkább monitor vagy tv gyártó függő. -
Plasticbomb
addikt
válasz
#71823360 #14 üzenetére
Nekem az RX480 es a VEGA64 is osszeveszett a Philips TVmmel. Atment zoldesbe minden szin, hasonloan, mint egy fekete feher tvn, csak itt fekete zold a produkcio eredmenye. Es csak akkor jon elo, amikor 4krol levaltok fullhdra, de ha eleve fullhdban bootolok teljesen kikapcsolt allapotbol, akkor tv is jol kezeli, es ha visszavaltok fullhdrol 4kra, vissza all normalisra. Ez elvileg valami philips marhasag, de lehet nalatok is valami hasonlo?
-
törölt tag
Random. Filmeknél sem az összesnél fordultak meg a színek vlc alatt, de mivel mpchc-val ilyen gond nem volt, így tojtam rá. Játékoknál a PoE maradt meg, hogy csak fordult színek mellett tudtam tesztelni, de a többi játéknál általában egy felbontás váltás megoldotta, néha egy-egy grafikai beállításra is visszaváltottak a színek. De tojjunk rá nagy ívben, végre kaptunk működő driver
-
törölt tag
Elkezdtem összeírni egy kisebb listát, nálam a 40-60 (CRU-val 38-65) fps a lényeg a freesync range miatt.
Első lista.
Második lista.
Ezeknél még nem volt rendes driver, így doom vulcan sem ment, illetve elég sok anomália volt.Ezeket még nem írtam le a topikba és formázás is elmaradt, de már ezzel a driverrel néztem az utolsókat:
poe 1080p high, noaa fix 60
mafia 2 1080p, high (noaa) fix 60
doom 3 bfg 4K 60 fps
bioshock 2 remaster 1080p max graf fs range 50+
PVZ Garden Warfare 1080p med/high fs range 50+
Titanfall 1080p max noaa fs range 50+
NFS Most Wanted 2012 1080p vegyes beállításokkal fix60, fs nincs talán vsync miatt
Battlefield 4 1080p vegyes noaa 50+ fs rangeDe ezekből a NFS-t még nem néztem alt+R overlay dologgal, talán azt is rá tudnám venni a freesync-re.
Ezen kívül Dota 2-t is néztem 1080p max közeli grafika 60 fps környéke megvolt, de még csak a tanulópályán néztem. -
fanti
addikt
Srácok!
A 2. Gen Ryzen APU alatt hogy futnak a játékok 1080p-ben?
Elsősorban nem a mai szörnyszülött bazi nagy megalomán "csodákra" gondolok, hanem pl. ilyenekre, hogy Crysis Warhead, S.T.A.L.K.E.R trilógia, COD MW3. Van tapasztalatotok ilyesmikkel?
-
törölt tag
2200G tulaj vagyok, és elsőként írtam a "színfordulásról" emlékeim szerint.
-
törölt tag
2 napja szeretném előcsalogatni, de idáig nem jártam sikerrel.
Próbálom bővíteni a freesync képes játék listámat, de elég sűrűn belefutok abba, hogy nem megy a FS. Azt gondolnám, hogy ezzel orvosolni lehetne ezt és a borderless FS-et is. DDU-t emlegetik több helyen, ha lesz időm, akkor megnézem úgy is. -
Plasticbomb
addikt
Februar ota igencsak ideje volt mar...
-
törölt tag
Talán vasárnap raktam fel, és eddig jónak tűnik. Piros-kék színcserével azóta nem találkoztam, Doom-nál már működik a vulcan és a chill is tetszetős, de néha nem a beállított intervallumban mozog az fps. Vagyis néha fölé megy, és akkor eldobja a szinkront, hiába állítottam be egyel kisebb értéket (pl.: 65 hz esetén max 64 fps).
Az alt+R billentyűkombinációra nálam nem csinál semmit, elvileg valami radeon overlay akarna lenni amiben látható pár hasznos infó.
Az eddigi oboakoncert után már kezd alakulni a dolog. -
tzsolesz
nagyúr
Nálam egyelőre szépen muzsikál (Ryzen3 2200G). Asszem tegnap szedtem le az AMD honlapjáról.
-
lsc
nagyúr
Mitől speciális? Egyébként 2 napja fent van, egyelőre nincs vele gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Méretes QD-OLED monitor jött az ASUS ROG-os portfóliójába
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Napelem
- Hálózati / IP kamera
- Cyberpunk 2077
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest