Hirdetés
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Aktivitáskövető és füles is érkezett az új Motorolákkal
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem teljesen jó, mert az Operának van olyan kiegészítője, amivel ha az egeret a link fölé viszem akkor megmutatja a képet, így könnyen eltudtam olvasni.
De tök jó, hogy csak reggel felkelsz, és csinálsz egy kis plexit a ház oldalára.
-
spartan1
aktív tag
válasz
Thunderzolee #4 üzenetére
Persze,hogy nem látod,átszerkesztettem.Igazad van,ha nem érdekel ne is kattingass
Nem az akarat erőmön múlott hanem azért mert unatkoztam és rühellek itthon üldögélni a semmit tevésben ezért egy kicsit lefoglaltam magam.
-
Miféle képek? Egyet se látok, csak linkeket, amikre nehogy má' még nekem kelljen kattintgatnom, annyira nem érdekel.
Meg különben is, mé' nem tördeled?
Nemrég keltem.. kifolyik a szemem.Áhh.. nem is szólok inkább.
Am értékelem az akaraterőd, nekem egy CM690-es nVidia Edition van, az gyárilag plexis. Bár fények nincsenek a gépemben, így felesleges, de hát ez van.Na, lassan indulok a háromórás kormányellenes demonstrációra.
-
spartan1
aktív tag
Ha tud valaki ötletet adni,hogy nagyobbak,láthatóbbak legyenek a képek azt elfogadom.
-
Thumbként raktad volna a képeket, akkor többet érne a cikk, mert lehetne látni is valamit
Hajrá!
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- LENOVO Legion Y530-15ICH - 15,6" FHD IPS - i7-8750H - 8GB - ÚJ 512GB SSD - Win10 - GTX 1050 Ti
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest