- Mobil flották
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
<NewL>
addikt
az pont a duplája mint amennyi a valós jelenlegi ára. 500$
kevesebb,most néztem 193 csak a dollár(#214) asadasad22 : én pl pont egy ilyen cuccot vártam,(közel 100%-ben meg is egyezik azokkal az elvárásokkal amiket a régebbi hírek topicjaiban írtam.)
az a legjobb az egészben ,hogy már nem kell sokat várnotok nektek sem a full-full internettábláért.
lehet pöckölni hurkapálcával
én inkább maradok az ujjamnál,az mindig nálam van
-
<NewL>
addikt
válasz
Oliverda #165 üzenetére
varjuk mar ki a veget. iphoneon siman megoldottak jb-vel,az almanak nem nagy szam megcsinalni,ha megakarja megcsinalja ha nem akkor majd megcsinaljak maguknak a felhasznalok mint iphonenal.
neg sok ido van a megjelenesig akarmi lehet.
meg itt lesz a 4.0 iphoneon,remelem olyan pofont fog adni ,h csak pislog mindenki -
<NewL>
addikt
senkit sem erdekel megis fikazza ezt a cuccot,meg ahogy eszrevettem tobb apples blogot forumot olvasok kezd divatta valni (vagy mar az) az apple fikazasa.
"nekem nem kell ilyen mert szar" de azert jol beirom vagy 20x a hir forumaba.sokan "vergodnek" ...sokan nokiakat hasznalnak eddig meg most is azt akarnak venni,azok meg meg fel eve tudnak egyszerre tobb lapon bongeszni.
-
<NewL>
addikt
a multitask hianyarol talaltam egy megfogalmazott hozzaszolast,es milyen igaza van. (ez egy ipad topik)
Amelyik alkalmazást rendesen megírják, ott maga az alkalmazás le tudja kezelni a multitasking hiányát. Facebook app, vagy épp Twitterific simán megjegyzi, hogy épp mit gépeltél kilépés előtt, csinálhatsz bármi mást, és mikor újra elindítod, folytatod tovább ugyanonnan. Játékok mentik, hogy hol tartottál, videók szintén. IM programok meg tudnak pusholni ha üzeneted jön, miközben mást használsz. Zenehallgatás és telefon meg alapból megy multitaskban. Nem értem, mire van még szükség? Ha ezeket valamelyik app nem tudja, akkor az appot kéne átírni, és nem a multitaskingot hiányolni. Kinek kell, hogy a repülő szimulátor meg a videó fusson a háttérben és pazarolja az erőforrásokat, miközben megírom emilben valakinek, hogy hol tartok?
-
<NewL>
addikt
válasz
Mr.Csizmás #95 üzenetére
a neve se azt sugallja ennek ,hogy csak és kizárólag könyvet olvass rajta.
a könyvolvasók képernyői alkalmasak netezésre,képnézetegésre,videónézésre?stb stb amire ez ott van a toppon! -
<NewL>
addikt
válasz
Dare2Live #88 üzenetére
ott van az asztali géped vagy laptopod miért nem arra dugod?
azért mert jön ez,nem kell eladni már a gépet laptopot telefont lecserélni egy 1xxx Nokiára. ez egy multimédiás családbarát kütyü
Ulkesh : nem gondoltam ,hogy arra posztra is válaszolsz.
engem már kiidegel az ilyen. tiszta szívből utálja a márkát de azért jön a topikjába mocskolódni.... -
<NewL>
addikt
válasz
Mr.Csizmás #83 üzenetére
miért olyan oldalt linkeljen ahol a flash az internet lényege és a cikkírók meg a fórumozók ezért utálják a padot? meg olyanokat akiknek minden vágya ,hogy padon etessék a jószágokat
-
<NewL>
addikt
válasz
Mr.Csizmás #46 üzenetére
nincs mobilnetem mégis tele van játékokkal az iPhoneom. wifin leszedem és kész,ha elmegyek ószuszkára ott is tudok ezekkel a csoffadt játékokkal játszani
de tényleg,felrakod az iTunest,csinálsz egy accot,free games - annyi ezekhez a flash játékokhoz hasonlót dob ki ,hogy nem győzöl válogatni. nemhiába lépték már túl a 100K-t az AppStoreban. rémsok ilyen barom játék vanIntegra : attól nem félek,mert csak(!) iPhoneon játszok
-
<NewL>
addikt
válasz
Mr.Csizmás #42 üzenetére
és erre a kikopizott részre már a fórumokon tízezerszer válaszoltak így, én is leírom akkor
az AppStoreban ezekből a gagyó játékokból 10 perc alatt százat találni ingyen. és még internet sem kell hozzá,hogy játszakegyébként gratulálni szeretnék azoknak a juzereknek akik ilyen baromságokon lovagolnak,hogy a netes kecskét meg tudja etetni
(Farmvill vagy mi a csöcs
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mit válthat ki az alváshiány?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hardcore café
- Gmail
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest