- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- One mobilszolgáltatások
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oliverda
titán
Nem, de ilyet én sem mondtam.
Lehet hogy kényelmesebb de cserébe jelentősen redukálódik a vizuális élmény a kis megjelenítő miatt.
Nem próbáltam de a konkrét specifikációk alapján már elég jól lehet következtetni bizonyos dolgokra.
"Akkor addig akár meg is hagyhatnád a lehetőségét annak, hogy nem feltétlenül van igazad."
Felületesen olvastál.
"...de szerintem ez messze nem olyan jó ezekre a célokra."
Én csak a saját szuverén véleményemet írtam le.
"Amúgy nálam biztosan kiváltaná a tv-t, mert azt nem nézek"
A fenti kontextusban a TV mint olyan a filmnézés eszközére próbált utalni.
-
Oliverda
titán
Elképzelni én is el tudok elég sok dolgot csak néha az elképzelés és a valóság tengelye nem metszi egymást.
1. Mitől lenne szabadabb az ember mozgástere? Főleg egy alig 10 colos kijelzőn.
2. Amiért szerintem alkalmatlan YouTube videókon felül (bár a flash támogatás hányában még erre sem jó) bármilyen teljes képernyős videóanyag lejátszására: baromi kis kijelző, külső meghajtó csatlakoztathatóságának hiánya. Most erre persze kapásból rá lehet vágni hogy majd jól letöltöm az apple store-ból akármelyik filmet de az egyrészt idő másrészt pénz. Harmadrészt ha már van otthon x darab eredeti DVD vagy ne adj isten Blu-Ray filmem, akkor hagy tudjam már őket megnézni 2 percen belül ha éppen arra szottyan kedvem. Ja, és akkor már nem egyedül akarom nézni mert mondjuk más is kíváncsi rá. Egy ekkora kijelzőn ez utóbbi szinte lehetetlen.
3. Olvastál már eBook-ot speciálisan arra kitalált eszközzel?
4. A 20 cm×15 cm méretű kijelzőn én max. egy sakkot tudok elképzelni vagy valami hasonló két személyes egyszerűbb játékot de egy családi társasjátékot már semmiképpen sem.
5. Fényképekre oké, arra tényleg jó lehet de arra meg vannak jóval olcsóbb eszközök.
Tehát átjött hogy mit látsz vagy mit szeretnél ebbe bele látni, de szerintem ez messze nem olyan jó ezekre a célokra.
A konklúzióm tehát az, hogy ez mindenre jó de igazából semmire sem az. Nesze semmi fogd meg jól mézes-mázos marketingbe csomagolva ami máris sokakat magával ragadott. Az alapötlet nem rossz de a kivitelezés az bizony jó indulattal is haloványka.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Elektromos cigaretta 🔞
- Witcher topik
- Formula-1
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest