Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• sien

aktív tag

válasz erdoke #213 üzenetére

igen, ettől félek én is, hogy ugyanazt akarják vele csinálni mint az iphone-nal, aminek a 3. generációjának kellett volna lenni az elsőnek. de az én véleményem szerint telefont váltogat az ember, főleg hogy lehet akciókkal előfizetésekkel játszani. de egy ilyen masinát ha megveszel akkor csak dühödben váltod le, és akkor nem a következő generációra.

én úgy vagyok vele mint a hp2210-zel voltam (vagyok mert ugyan már kb 6 éves de megvan és kifogástalanul működik). amire vettem arra tökéletes volt, és amire használni akartam azt tudta :). az viszont biztos hogy mindig jön a láthatáron egy jobb valami, és ha mindig várunk akkor ott fogunk ülni egy csomó várakozással és elvárással teli üres kézzel.

• Ulkesh

őstag

válasz erdoke #213 üzenetére

"Ott van pl. az előlapi kamera, aminek ki van hagyva a kávában a hely. Vajon miért?"

Egy ekkora méretű eszközt, mikor ölben tartasz, mint egy könyvet (szerintem ez a legkényelmesebb fogás egy ilyenen), akkor a kamera mit is mutatna a másik félnek?
    A plafont, vagy a hasadat esetleg folyamatosan mozogva ezt a kettőt, ha meg leteszed az asztalra, akkor a plafont. Azt se felejtsük el, hogy ezt elsősorban otthoni használatra tervezték, biztos meg akarod mutatni a főnöködnek, hogy nézel ki álmos, kócos fejjel reggel gatyában?

"Aztán ott az USB hiánya."

Nem hiányzik, eleve ott van az USB a kivezetésen, akinek meg a csatlakozó hiányzik az kiadja azt a pár tíz dolcsit és máris lesz egy host képes USB portja.

"Milyen egyszerű lenne egy billentyűzetet rálökni"

Mint kiderült bármelyik BT billentyűzettel működik, mi a fenének lógatnál egy eleve mobilitásra született eszközre kábeles billentyűzetet?
    (Egyébként az Apple is gyárt hozzá olyan dokkot, amin van billentyűzet, de az opcionális USB csatlakozójára is tudsz rakni billentyűzetet, szóval ha erre van igényed, az megoldott.)

"Vagy ott a FullHD gyorsítás. Mit ér HDMI kimenet nélkül?"

Csak HDReady amit gyárilag támogat (a vas tudná a FullHD-t de a maximalist elképzelések miatt ezt nem akarják engedni), a VGA adapteren egyébként az 1024x768 megy ki, de nem tartom lehetetlennek, hogy ez később változni fog.
    Mindenesetre prezentáció tartásra szerintem sokan meg fogják venni (oda nem kell ennél nagyobb felbontás).

Egyébként a HDMI-s problémáddal egyetértek, mert elfért volna rajta, vagy legalább opció lehetne. Bár az is igaz, hogy egy tabletnek távolról sem az a feladata, hogy egy HD-TV-t meghajtson.

"Ahogy megvettétek az iPhone 1-2-3-at, és várjátok a 4-et, miközben alig változott valami "

Ez igaz mindegyik gyártó termékére. Gondolj csak az X-edik Nokia 5800-as testvérkére, vagy arra, hogy mit tudna a HD2-d, ha nem a WinMo 6.5-el kéne még mindig vacakolnod rajta (két példa arra, hogy mások sem nagyon változtatnak, legyen szó hardverről, vagy szoftverről egyaránt).

"a mobil hardverek mióta is rendelkeznek olyan erőforrással, hogy egyáltalán szóba jöhessen a Flash?" moonman

Új hozzászólás Aktív témák