Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Langsam
aktív tag
válasz
jagertibi #536 üzenetére
Oké, de én azon filózok, hogyan állapítják meg, a nem rendeltetésszerű használatot, pld. 1,5 m helyett 1,6 m és 30 perc helyett 31 perc.
Ezek direkt sarkított példák, de ha egyszer egy telefon elázott, akkor szerintem ember nem mondja meg hogy pontosan mitől és hogyan, ha egyéb fizikai sérülés nincs rajta. Ráadásul gyárilag vannak olyan helyek, ahova befolyhat a víz, gondolom nem a párára elszíneződő megoldás játszik itt. Konkrétan azért rugózom ezen, mert ha rászánom magam a vételre, akkor én bizony használni szeretném vízben is, természetesen ésszerűen, de az 1.5 m és 30 perc limit alatt nyugodtan.
Vagy nyugodjak meg, a vízállóként (IP58) hirdetett telefonnál teljes garancia vesztést okoz a beázás...De még inkább arra a pillanatra lennék kíváncsi, amikor valaki egy sérülésmentes de beázott telefont visszavisz a sufni gsm-be, vagy akármilyen nagy de bolti garit adó telefon boltba, hogy mostan akkor ezt pedig kérem szépen alássan itten tovább hogyan is ?
Üdv. Langsam
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japánok újdonsága az igazi vízállóságot hozza el nekünk, víz alatti fényképezést tesz lehetővé, ráadásul mindezek mellett hardveres téren is az élen jár.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Egy vagyont költ humanoid robotokra az egyik kínai EV-gyártó
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest