- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deck
titán
Zene is beakad, ilyen gépies hangal mintha húznák vagy nem tudom, hogy mondjam..
-
Deck
titán
Még törölni sem lehet az sd kártyáról
-
Deck
titán
válasz
roti13 #20137 üzenetére
A miui 4.2.
Ha lesz 4.4 lehet alapból megoldják,hogy lehessen. De ez 4.4en gáz.. Semmi értelme. Be kell menni a tcbe vagy Quickpicbe és onnan indítani. Azt hittem ilyet előbb csinálni az Apple ming a google. Tévedtem. Én is csak elindítottam a vlct és ment minden rendesen. De vissza rakom a miuit. Csak kipróbáltam a 4.4.et.
Ha a Poweramp se ismerné fel a zenéket sdről.. Az lenne a gáz :/ bár lehet majd a következő droid verzióba
-
Deck
titán
válasz
MaxxDamage #20133 üzenetére
Már én is írtam ezt. 4.4 miatt van. Mekkora faszság mi? Vicc..
-
Deck
titán
válasz
davids1987 #20062 üzenetére
Kiemelt.. Flashtoolal 2perc és jó lesz.
-
Deck
titán
válasz
davids1987 #20056 üzenetére
Restart. Ha nem segít flasheld fel flashtoolal amelyik verziót akarod. A frissítésekkel sok a gond, ezért is ajánlott a tiszta telepítés. Előtte meg backup az adatokról.
-
Deck
titán
válasz
boogie84 #20040 üzenetére
Hát, nem? Értelmetlen ha elmegy 6napot 2óra kijelző idővel. Vagy csak telefonálás aztán lesz több is. Sőt fényerő minimumra mindent jegelni, proci energiatakarékosra majd nem nyúlni a telefonhoz míg le nem merül a kijelző csak had menjen
Így szerintem 10óra körül meglenne.
Igen. Valami ébren tartja neki ez a gond.
-
Deck
titán
Semmi baj vele. Greenify+felesleges szarok törlése
Kijelző idő mennyi volt?
2órával nem csoda, hogy ment annyit
Én most járok 3:40percnél és van még 10%. Chrome pedig viszi az akksit, torrent is volt benne, böngészés folyamatosan, whatsapp, telefonálás, 4g, Dropbox, letöltés.
-
Deck
titán
válasz
->Raizen<- #20029 üzenetére
Teljesen egyetértek.
Feldobta a napom
-
Deck
titán
válasz
Roland861010 #20023 üzenetére
Ez a legjobb és legegyszerűbb módja
-
Deck
titán
válasz
8emi95 #20008 üzenetére
Dehogy okozol gondot
Lejjebb görgetsz ott a leírása a 4.4 rootnak és a 4.2nek is teljesen részletesen. De leírom nagy vonalakba kiindulásnak:
1. 4.2 ftf fájlt felflasheled a flashtoolal. (ekkor gyári érintetlen 4.2öd lesz.)
2. Root lefuttat, cwm lefuttat
3. Az előre rootolt romot a belső tárhelyre másolod.
4. Cwmből felrakod
5. Flashtoolal flash a kernel
6. Felmásolod belső tárhelyre a fixet majd felflasheled cwmből.
7. Kész a roootolt 4.4Hamar megvan és egyszerű is. Részletesen minden a kiemeltben.
Hajrá
-
Deck
titán
válasz
Roland861010 #19885 üzenetére
De ha kapott is volna nem fog a pontokból kiderülni
-
Deck
titán
válasz
aSomaEmber #19882 üzenetére
Xdan fenn van. Pár napja linkeltem valakinek. Vagy használj másik appot.
-
Deck
titán
válasz
Roland861010 #19880 üzenetére
Semmit sem érnek és jelentenek a benchmark számok. Epenis az egész..
-
Deck
titán
válasz
MaxxDamage #19866 üzenetére
Olyan hasznos dolgokra gondolok mint ami a miuiban vannak, testreszabhatóság stb.. Ezek az xperia témák is viccek
-
Deck
titán
válasz
MaxxDamage #19864 üzenetére
Egy újabb felesleges app. Ahelyett, hogy hasznos dolgokat raknának bele..
-
Deck
titán
válasz
Stevenstyle #19860 üzenetére
Rendben
Valóban nem visz többet mint a miui pl de azért, abban jócal több minden van, míg a gyári rom csak ilyen alap rom
-
Deck
titán
válasz
expendables #19852 üzenetére
Nem tudod mennyi időm van szóval nem ezzel kéne foglalkoznod hanem, hogy fenn a keresőt megtanuld használni. Vagy vak vagy? Elég lett volna csak a tegnapiakat elolvasnod ha már nem elég szembetűnő neked a keresés.. Persze mivel te erre sem vagy képes neki állsz személyeskedni.. Javaslom nézz utána a fórum és a cset közti különbségnek, hátha tanulsz valamit. De ahoz is keresned kell szóval lehet ez se fog menni neked..
-
Deck
titán
válasz
MaxxDamage #19832 üzenetére
+1
-
Deck
titán
Másnak milyen KK alatt a kamera?
-
Deck
titán
válasz
expendables #19829 üzenetére
Annyiszor le van írva..
-
Deck
titán
válasz
Stevenstyle #19815 üzenetére
Én gmailt használok. Xperia emailt próbáltad felrakni?
-
Deck
titán
válasz
Stevenstyle #19811 üzenetére
Beállításokban bekell pipálni, hogy ne akadjon a beállításoknál. Elég gáz. Aztán, ugyanolyan mint a 4.3 csak másabbak lettek a kapcsolók, boot animáció. De zseblámpa kapcsoló még mindig nincs.. Mikor sp-re már régóta van. Szinte egy csupasz rendszer sony dizájnal. Ami jó benne, hogy gyorsabb mint a 4.3. Art sincs.. A miui meg egy komplett rom, rengeteg hasznos funkcióval amiket én nagyon szeretek
-
Deck
titán
válasz
aSomaEmber #19805 üzenetére
Ezért vennél Z2öt? Akinek sok felesleges pénze van..
-
Deck
titán
válasz
pit stop #19787 üzenetére
Nem a kockákból indulunk ki. Amúgy meg akkor adják ki a telefont nyitott bl-el majd a szoftvert ne sajátot csináljanak hanem bízzák a cm csapatra pl. Rengeteget spórolnának, a frissítéssel sem lenne gond és több is fogyna. Max xperia témát csinálnának. A telefonok így adhatnák olcsóbban nem pedig ilyen drágán..
-
Deck
titán
válasz
csiziktomi #19778 üzenetére
Igen
-
Deck
titán
válasz
csiziktomi #19772 üzenetére
Nem értem mi nem világos. Pre rooted, tudod mit jelent? Kiemeltben a rootolása van írva de ott van a gyári érintetleneknél a 4.4 ftf is. A flashtool használata is le van írva. Hmm?
Ujjobbagya: Igen. Látom neked világos
A 4.4 előre rootolthoz kell cwm, de a cwmhez meg root. 4.2 kell ezért, root cwm majd mehet fel cwm alól.
-
Deck
titán
Kiemeltet frissítettem! Már csak a modikon múlik mikor frissül
-
Deck
titán
4.4 KitKat Pre-rooted stock rom [LB] [UB]
Mondtam hamar lesz rootolt verzió
Kiemeltet frissítem még reggel!
-
Deck
titán
válasz
MaxxDamage #19694 üzenetére
Látom nem érted. A régiók nem számítanak. Ugyanaz csak tele rakja pl a telekom a saját hülyeségeikkel.
-
Deck
titán
válasz
MaxxDamage #19689 üzenetére
Ha visszaolvasol láthatod, hogy írták, hogy van. Az összes ftf hivatalos amúgy az meg, hogy milyen régió mindegy. Csak néhány szponzorált app a különbség. De mindegyik ugyanaz! Nem is értem ezt a nagy "hivatalos telekom" oshoz való ragaszkodást
-
Deck
titán
válasz
roti13 #19561 üzenetére
1. Pl titanium backup vagy root explorer esetleg total commander. System/app-ban vannak
2. Valami hang javìtò cucc zenèhez sokak szerint placebo
3. Manuálisan. XDA-n fenn vannak
4. Van miui tèma szerkesztő, keress rá vagy tölts le egy olyan ikon packot ami megfelel. Rengeteg van.. -
Deck
titán
válasz
MaxxDamage #19541 üzenetére
Ez ìgy van. Tavaly nyáron is sok volt a melegedès a meleg miatt. Meg fekete is ugye..
W333: Èn ùgy tudom nem lehet külső forrásból tèmát használni.
-
Deck
titán
válasz
romolusz89 #19532 üzenetére
Tèmák app ès ott keress rá majd rakd fel. Külső forrásból nem lehet telepìteni. Ott van rengeteg tèma is. Már magyarok a menü pontok is.
Van BE2, meg xperia kapcsolódás is. Hogyan, caatlakoztassa a telót.
-
Deck
titán
Kedvenc Miui témám: [link]
Persze a háttérkép más -
-
Deck
titán
válasz
#09819904 #19502 üzenetére
Évente 2 új csúcskészülék és mindegyik legyen árban ugyanannyi? Ezt, te sem gondolod komolyan.
Z és a Z2 között 1,5 év van és 90 ezer forint kb. Így legalább hamarosan mindenkinek csak normális telefonja lesz és nem pedig galaxy y-okkal és társaival húzzák le playen a fasza játékokat/programokat. Vicc ami ott is megy. Sok hülyeLegközelebb popcornt csinálok majd úgy olvasom a kommenteket ott
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- HP EliteBook 830 G5 16GB 256GB 13.3" FHD IPS
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest