- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deck
titán
válasz
Roland861010 #13316 üzenetére
Akkor vedd fel velük a kapcsolatot.. Neked tényleg a nexus felelne meg ami olcsóbb is, nem muszáj sonyt használni.
-
Deck
titán
válasz
Roland861010 #13309 üzenetére
Te csak ne sajnálj engem.. Menj hozzájuk dolgozni akkor.. Ők tudják mit csinálnak.
-
Deck
titán
válasz
Roland861010 #13304 üzenetére
Olvasd el XDA-n, hogy mennyivel jobb lett a 4.3. Nem pedig csak témázgatnak.. Ha nem tetszik a Sonys vonal tényleg lehet menni Nexusra ha neked az a legfontosabb, hogy egyből megkapd a legfrissebb rendszert. (ezt minden bántás nélkül mondom, ha neked nem felel meg)
-
Deck
titán
válasz
Roland861010 #13286 üzenetére
Mi az, hogy szégyen, hogy ennyire elhanyagolja a Z-t?
A 4.2.2-vel semmi gond Frissült párszor, majd bejelentették a 4.3-at,hogy megkapjuk ami már letölthető és hamarosan régiós frissítések lesznek amiről nem a Sony tehet ha nem egyből adják ki. Az a gond, hogy kellett várni 4 hónapot a frissítéssel? És? Csinálták rendesen.. Sőt nen csak ezt frissítik. XDA visszajeltések alapján meg megérte várni még jobb lett minden. Vagy inkább csibálra volna úgy mint a samsung? Hogy, kiadja előbb a frissítést ami szar akkor meg az lenne a gond, hogy miért nem vártak még vele és csinál lták még.. Kaojuk a 4.4 is majd. Nem tudom mi ez az egyetlen elhanyagolás amiről beszélsz.. Persze mindenkinek minden egyből kell ez egy ilyen világ. Akinek egyből a légfrissebb droid kell vegyen nexust ne itt sírjon olyanon amit mindenki tud, hogy várni kell a frissítésekre.
Képeket a 4.3ról meg már linkeltem, amiket doomlord csinált..
-
Deck
titán
válasz
laszlolczka #13263 üzenetére
Ez a 2 nap üzemidő.. Inkább kijelző használatot írj mivel az a lényeg
Meg ki mennyit használja ugye.
Gyári odexest lészesítem előnybe. Amint, lesz majd root kicsit témázom a gyári launchert, meg feketévé teszem ezt, az átlátszós hülyeséget
-
Deck
titán
Még nem rakom fel a 4.3-at. Várok a root-ra, mert nélküle aztán semmihez se tudnék kezdeni
-
Deck
titán
-
Deck
titán
válasz
laszlolczka #12568 üzenetére
A kiemelt hozzászólásban is benne van..
-
-
Deck
titán
Most én is kérnék egy kis segítséget
ERR_PROXY_CONNECTION_FAILED
Ezt a hibát kapom a Chromeba csatlakozáskor telefonon. A google appok sem kapnak netet, sem a twitter pedig van wifi más telefonokon jó és a whatsapp, imo működik is rendesen. Mobilnetettel minden jól működik.
Semmi se volt piszkálva a telón.. Rákerestem neten de semmi használható ötlet.. Újratelepítése a programoknak, adatok törlése stb megvolt már.Más: Új fw: [link]
-
Deck
titán
C6603_10.3.1.A.2.67_CE3.ftf (GDrive)
-
Deck
titán
válasz
ilovedigweed #11527 üzenetére
Ilyesmit darvinya-tól kérdezz. Otthon van a témában
-
Deck
titán
Saját tapasztalataim az új fwről.
- akksi üzemidő sokkal jobb
- nincs híváskor az elsötétedés bug
- wifi sokkal erősebb lett
- bugot nem találtam
- gyors és stabil. -
Deck
titán
C6603_10.3.1.A.2.67_Telekom HU.ftf (GDrive)
-
Deck
titán
Build.prop-ban átírtam az SI számot a T-sre mivel CE vann fenn restart, majd egyből felajánlja a frissítést. Most csinálok belőle .ftf-et ami mindjárt kész. A spanyol függetlent csak kipróbáltam pár perc erejéig.
És mivel PCC-vel leszedi a fájlokat azután, nem muszáj frissíteni is. Csak egy .ftf-et csinálok belőle mivel mindjárt megyek el itthonról.
-
Deck
titán
válasz
draco84 #11366 üzenetére
Nem vagyok én itt az ész. Vannak rajtam kívül jó páran akik vágnak mindent. Csak ott a kiemelt, a keresés és szarnak rá.. Pedig 99%ban ott a válasz. XDA is ott van. Xperiablog is, vagy twitteren a követés. Stb.. Nem magamnak szerkesztettem a kiemeltet elhiheted hanem segítségnek. Szoktam segíteni olvass csak vissza de minden nap ugyanazok a kérdések.. Majd ha megemlíted a kiemeltet vagy a keresést egyből neked esnek.. Legyen cset, minek a fórum mi? Csak olvasni kéne. Ennyi az egész. Most is tényként közöltek valamit amit más elhisz pedig leírtuk ezerszer, hogy mindegyik hivatalos és a kiemeltben is benne van. Érted a problémát?
-
Deck
titán
válasz
a.sebi #11279 üzenetére
Más topikba is az első a kiemelt hozzászólás, majd a keresés, végül a kérdés. Ez lenne az alapvető dolog. De ha megmerik említeni, hogy olvass, keress akkor már egyből megy a vita, kötözködés, személyeskedés.. Ez egy FÓRUM. Ennyiből lehetne cset is.. Szarnak a kiemelte, a keresésre. Ez nem arcoskodás hanem alapvető dolog lenne egy fórumon.
XDA komolyabb..
-
Deck
titán
válasz
pepe091 #11269 üzenetére
Amiket írtam tény.. A fakózás nem tény.a keresőt és a kiemelt használata igazán alap dolog lenne. Soha senkit nem küldtem el a faszba.. Szerkesztem a kiemeltet és itt is és pm-ben is sok embernek segítettem már.. Elhiheted nem miattam van kiemelt.. XDA-n én elboldogulok..
-
Deck
titán
válasz
pepe091 #11265 üzenetére
Nem estem
csak azok a hibák szoftveresek, user error
És van keresés, ezerszer leírtuk, vannak alapvető dolgok, na meg kiemelt hozzászólás. Nem egyből a telefont kell szarozni.. Na meg pl. ha az asztali gép lassú akad akkor nem az a szar hanem valami a gépen.. Ahelyett, hogy tudnák használni egyből a hardver a szar..
-
Deck
titán
válasz
xXAssassinXx #11225 üzenetére
Általam szerkesztett systemi-t használj ott fekete nem átlátszó.
-
Deck
titán
Hamarosan új 4.2-es frissítést kapunk.
"Sony Mobile has just tweeted that a new Android 4.2.2 firmware update is rolling out to the Xperia Z, Xperia ZL, Xperia ZR and Xperia Tablet Z. They have said the update brings “display, camera, battery fixes & performance tweaks“. No more information has been given, although we expect this to be firmware build number 10.3.1.A.2.67 that recently started to hit Xperia ZR handsets. "
-
Deck
titán
válasz
Alias LaLee #11210 üzenetére
Xperia Z topikban vagy..
-
Deck
titán
Egy hülye kitalálta a vissza minősítést, a többi meg folytatja.. Ez már azért, durva ami itt megy. Le lett írva, hogy fordítási bug és nem vissza minősítés. Ekkora hülyeséget.. IP57-et megkapta nem ok nélkül! Egy frissítéssel meg elveszik? Bele kellene gondolni.. Vagy szerintetek az IP57 az szoftveres? Ebbe van az újba meg már nem lesz.. Aztán, jön majd a sok **** aki minden nap ezt fogja kérdezgetni..
-
Deck
titán
Pár hónapos Z használat után kijelenthetem, hogy számomra tökéletes a telefon. Gyors, akksi jó, nem akad, nem laggol, úgy megy ahogy kell. Csinálok rajta mindent torrentezek,netezek,filmezek,zenét hallgatok,twitter,facebook,fénykép,stb.. Nem indítgatom újra naponta és még is nagyon gyors. Párszor kipróbáltam víz alatt és semmi gond. Dizájn gyönyörű, nem is használok már tokot egyszerűen imádom kézben tartani
Biztos, hogy nem cserélek Z1-re sem pedig a jövő évben. A Z 5colja pedig a legoptimálisabb számomra!
Szuper telefon a Z!
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest