- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
ADAM1337
nagyúr
Nekem is pozitiv tapasztalataim vannak a telefonnal, de sony-nál megtanultam csak gyári függetlent szabad romolás miatt venni, szerencsére most sikeresen találtam jó áron én azért is váltotta xperia s-ről, ott már lassúlt folyamatosan a 4.1.2 újabb meg csak a nyithatókra volt cm és társai de arra valamiért nem romoltak annyit, most úgy vagyok vele hogy mindennapi használatra a 4.3 is tökéletes nincs tárcsázós befagyásaim mint anno az S-nél.
De kiváncsi vagyok mit hoz a 4.4 ez az ART után most olvastam ahogy látom magyar tesztoldalon se volt nagy különbség a dalvikhoz képest. -
ADAM1337
nagyúr
válasz
MaxxDamage #19380 üzenetére
Ezek is nagyon jól szóltak de egyik se bírt ki félévet, pedig csak normális használat van nem rángatom sőt vigyázva rakom el mindig a zsebembe ne feszüljön stb.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
MaxxDamage #19378 üzenetére
Nekem ez a második sony-s headset-em ami a Z-nél van az S-é is csak félévet bírt másnak is halt meg ez az L alakú megoldástól a falra mászok mindegyiknek az lett a baja hogy a rövidebb oldal elgyengül kb 20%-on szól a jobb meg 100%-on, ezek mind gyári hibásak ?
Milyen headset-et ajánlotok a Z-hez ?
Most ami utoljára szét ment az mh750-es volt azelött ami az S-hez volt az a mh650c.
Már kezdek nem megbízni ezekben egymás után mind a 2 ugyanúgy halt be hogy a bal oldala elgyengült... -
ADAM1337
nagyúr
válasz
kem001 #19037 üzenetére
Hát aki ilyen telefont vesz szerintem minimum van mobilnete, anelkul nem sok ertelmevan az okostelefonoknak. En spec emailezek netezgetek rajta adok veszek ebay/olx zenehallgatas online radio, endomondoval futas/biciklizesrol statisztikat csinalok de egyeni ki mire hasznalja.
-
ADAM1337
nagyúr
Én megvagyok a gyári romon ha minden okés, anno xperia s-nél volt hogy 4.1-el jobb lett az üzem idő viszont a kamera egy hulladék sajnos mérlegelni kell minden romnál az a gond, végül az üzemidő melett maradtam 4,1-nél ott.
Kamera kb ugyan az ahogy nézem annyi hogy sokkal gyorsabban lő képet de nem olyan finom mint az S volt 4.0-val.
Ott néztem sok soft-ot de már kinőttem belőle a miui tényleg szép meg jó, de ha miui kéne akkor olyan telefont vennék ami gyárilag van azzal. -
ADAM1337
nagyúr
Mindegy kihagytam fáradt vagyok átrágni, már a 4.3 rootolva van fent most már csak appokat rakok vissza igazából annyira fontos soha sincs a telefonon mindent kimentek drive etc ami olyan.
De legalább ami a topik 1. hsz-ében van 4.3 nincs teli szeméttel, enyémen német vodás soft volt ahhoz képest hogy gyári független, most végre nincsenek felesleges soft-ok fent a rom-ba bár elég kemény hogy anno 200mb volt egye 4.1.2 az xperia s-re most meg 760mb a soft. -
ADAM1337
nagyúr
Mindegy megcsinálom mert szükségem van rá, csak gondoltam van megoldás de neten se nagyon találok mást.
Nyitok egy bootloadert hogy ne később kelljen, ha már nem lesz támogatva a telefon.
Van valami jó kernel üzemidőre optimalizálva ? (stamina mód elég durván tud üzemidőt növelni de olyanra gondoltam hogy lekapcsolni 1-1 processzor magot vagy valami turpisság cm-ekbe mindig volt pár jó feature) -
ADAM1337
nagyúr
4.3-mat lehet már rootolni ?
Nincs kedvem újra rakni a 4.2-t azt rootolni és onnan flashelni 4.3-mas rootolt soft-ot már belaktam és csak a gps probléma miatt akarok megcsinálni. -
ADAM1337
nagyúr
Olyan kérdésem lenne hogy microsd-ből elég a cl4 vagy az karcsú videózáshoz már ?
Az a lényeg hogy ne akadjon azért be vele. -
ADAM1337
nagyúr
Sziasztok tudtok megoldást gps problémára, valamiért csak a nike+ mér távolságot se az endomondo se a runtastic nem mér.(endomondo lenne a cél hogy működjön, de mutatja hogy hol vagyok azért nem értem.).
A nike plus is kiírja hogy gyenge a jel nagyon, van valami root-olos megoldás tweakelni ? -
ADAM1337
nagyúr
válasz
junior11 #18602 üzenetére
1. Nekem nem tűnik fakónak ips-hez képest este lehet hogy fakó, ha nagyon oldalról nézem, napsütésben mondjuk nem a legjobb az igaz.
2. másfél nap nálam de ha nyúzom akkor 1 se.
3. passzolom nem próbáltam de elől hátul van rajta fóliám szóval nem izgat igazából.
4. Nekem még nem bugzott pedig power user vagyok vpn és tv-t is használók róla, meg sok programot (elöző xperia s-nél pl torrent app megölte a telót úgy belassította a Z-t még nem tudtam lassúlásra bírni)
5. még én is új tulaj vagyok de passz nekem eddig hibátlan, egyedül a végtelen fokuszt hiányolom a kamera beállításai közül. De mondjuk van hogy 2 naponta jön valamelyik gyári app frissítése ami pozitív hogy foglalkoznak a telefonnal még.(#18605) lacus83: Nálam fent van és jól fut
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
SkyS1gn #18507 üzenetére
Nem, természetesen szakszerűen szétszedem, az S-nél mondjuk egyszerűbb volt a szituáció.
Ennek a szétszedésében tudnak segíteni van gsm-es ismerös aki szerelt párat kijelző miatt.(#18505) Pityi77: Mi az érdekesség vele ? Terhelés alatt a kamera alatt 2 centivel lejjebb melegszik egy kicsit, meg gyűjti az ujjlenyomatokat.
(#18506) pszichiáter: Persze nagy váltás volt de nem csalódtam hogy megint sony-t választottam az S-t annyira nem szerettem a végefelé még elején 2.3-mal vettem, nagyon belassult az a telefon valamiért.
power user vagyok az aksi idő jobb mint az s-nél de ígyis kevés ha utazgatok reggeltől estig. -
ADAM1337
nagyúr
válasz
#09819904 #18503 üzenetére
Én is gari nélkül vettem gyári függetlent eddig semmi bajom vele egyedül majd a fedeleket akarom cserélni mert látszik hogy voltak használva a köröm résznél kicsit a külső rész eldeformálódott, sebességre meg ég és föld az xperia s-hez képest már 2. napja nyomkodom és még nem tudtam megakasztani még lassulásra se tudtam bírni.
Honnan érdemes rendelni, fedeleket?
Anno xperia s-hez ebay-ről rendeltem gyárit, de annak köze se volt a gyárihoz de sokkal jobb minőség volt szerencsére.Rendeltem power bank-os hátlapot biztos ami biztos de nekem egész jó az üzem időm másfél napot elment 4 óra kijelző idővel.
-
ADAM1337
nagyúr
-
ADAM1337
nagyúr
Egy gyors kérdés egyszerre hány bt eszközzel lehet kapcsolatot tartani ?
füles meg egy pulzus mérő pánttal akarom összehozni a készüléket van rá esély egy időben ?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Homepod Mini /// Újszerű // Számla + Garancia
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest