- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deck
titán
Hát van különbség ha csak simán tisztán felrakjátok a 4.3-at és ha cwm-ből teszitek.. :/
-
Deck
titán
válasz
Zsmester89 #13749 üzenetére
Ez csak egy fájl. Dehogy garivesztés.. Csak a bootloader nyitás járna azzal. Bármilyen text editorral megnyitod. Tcn belül vagy root explorer. Szövegszerkesztők stb.
Én a root explorert ajánlom! Ez a 320as dpi nagyon állat
Próbáljátok ki.
A TimeShift meg mielőtt fotózn3k az előtt képet csinál és sok közül választhatok. Nagyon tetszik
-
Deck
titán
Nagyon állat ez a TimeShift cucc
Próbáljátok ki. -
Deck
titán
Kipróbáltam egy kiegészítőt. Ajánlom mindenkinek! Nagyon jó!
Time Shift Camera & Info Eye For Stock 4.3
Telepítés menete: CWM-ből csak fel kell rakni.
-
Deck
titán
válasz
laszlolczka #13737 üzenetére
Boldogot srácok! Igyatok, egyetek sokat.
-
Deck
titán
Kiemelt hozzászólás frissítve, naprakész!
-
Deck
titán
A független romok frissítése le van maradva.. Sehol sincsenek még szinte. CE3 remélem lesz még ma.
Akkor megcsinálnám abból ami a rootolt verzióhoz kell. zip-es telepítő, ftf amit fel kell flashelni utána stb.Ha valaki előbb észre venné azt a verziót kérem írjon
-
Deck
titán
válasz
naturepalmer #13721 üzenetére
Köszönjük.
Akkor legalább nem kell megcsinálnom
Bele rakom a kiemeltbe.
-
Deck
titán
Visszarakom a .67-es T-s romot, hogy csináljak .ftf-et a 4.3-as frissítéséből. De ha nem fogja jelezni nem kicsit leszek ideges, hogy potyára csináltam
Na meg a CE3 verzió is kéne, az a kedvencem
-
Deck
titán
Akksi idő nagyon jó lett!
3,5óra kijelző használatnál járok ebből 2,5óra HD filmezés és 1óra böngészés Chromeba LTE hálózaton, a szinkronizálás bekapcsolva. Így van az akksim 49%on. És még lesz jobb is
-
Deck
titán
válasz
laszlolczka #13682 üzenetére
Nálam soha. Míg a pcc, sus mindig. Sosem olvastam volna, hogy bárkinek is ota-n jelezte volna.
-
Deck
titán
válasz
SkyS1gn #13651 üzenetére
Keress hasonló menüpontot. Nem dual recoveryd van?
.67 GDrive saját up, nincs sebességkorlátozás
-
Deck
titán
-
Deck
titán
válasz
naturepalmer #13635 üzenetére
4.3 telepítése & rootolása
-
Deck
titán
Hívás közbeni fekete képernyő végre rendesen fixálva
-
Deck
titán
válasz
naturepalmer #13635 üzenetére
Van. Ide is bevolt már linkelve többször
Csinálok ma magyar leírást hozzá! Egyetlen baj a 320assal,hogy a hívás közben rl van csúszva..
Smiro: Már most jobb mint a 4.2.2 gyors, akksi jobb. Hát ha még frissítik ezt is.. Na meg majd 4.4.. Huhuu
-
Deck
titán
Na már nálam is a Rootolt 4.3 dübörög
Persze előtte újraraktam a 4.2-öt, hogy tisztán rakjam rá, nem a belakott rendszerre.
Nagyon fasza a rendszer első használatra/ránézésre is. Gyors nagyon
-
Deck
titán
Látom elvagytok.. Az igazság az, hogy az a hivatalos. Az xda és doomlord is teljesen megbízható. Azért, nem kaptunk még frissítést mivel nem csak a Sonyn múlik az hanem a szolgáltatókon.
Képek szintúgy vannak xda-n és itt is voltak már belinkelve. Én is épp telepítem fel, addig míg a saját CE régióst ki nem adják. Mint ahogy a régiók közt is csak 1-2 app a különbség de a rom ugyanaz.
-
Deck
titán
válasz
SkyS1gn #13557 üzenetére
Egyszerű igen. És nem az a bajom vele, hogy hülye vagyok hozzá
Csak mikor még a P-m volt akkor ugyanilyen módszerrel volt root a JB-hez csak akkor ICS alól kellett felrakni és hát nem volt az igazi így.. Voltak problémák. Ez így nem az igazi telepítés és root, hogy rá rakni a másikra cwm-ből. Persze mindenki eltudja dönteni neki megfelel-e így de én várok inkább vele bármikor lehet hivatalos update nem a mostani ami fenn van xda-n, és sima root a tiszta rendszerhez. -
Deck
titán
válasz
mambapapa #13492 üzenetére
Nagyon gyors a telefon, sosincs akadás, lassúlás. A Z jobb vétel nincs nagy különbség ami indokolná azt a sokkal több pénzt. A kijelző ugyan olyan hiába triluminos a kijelzője sajnos ott is gyenge a betekintési szög és a Z-ben is. Memóriakártyát nem kapsz hozzá. Én már sokszor leejtettem a Z-t és csak egy kis karc van a hátulján igaz csak a fólián szóval nem gáz.
-
Deck
titán
válasz
#09819904 #13468 üzenetére
Én is gép helyett csak telózok. Ezen filmezek, sorozatozok. Bele rakom a dokkba és már mehet is a Bluetoothos egér, billentyűzet akár de nem szoktam használni. Ezen netezek, torrentezek, zenét hallgatok, endomondo futáshoz, menetrendet is ezen nézek, fényképezek, játszom néha, navigáció, telefonálás stb stb.. Hangtalan és elfér a zsebemben is. Ami jó mert sokat dolgozok. Szeretem is ezt a telefont.
-
Deck
titán
válasz
Zsmester89 #13444 üzenetére
4200mAh External Battery Charger Power Bank Case
4,437.65 HUF
UK-ból jönne -
Deck
titán
A 4.3-ban is ez az átlátszós hülyeség van? Mert, akkor megint módosíthatom. Mint ahogy a launchert a háttere miatt
-
Deck
titán
válasz
davidsz #13440 üzenetére
A kijelző használati idő sok mindentől függ. Sok minden szívhatja az akksit(beállítás, program, reklám, stb) . A rootolt telók pl jobban bírják megfelelő beállítás mellett. (greenify, reklám blokkoló) a 4.3 meg jobban bírja akksival nem egy ember írta xda-n de majd kiderül. Bár te is max pár napja raktad fel szóval majd javul.. Nálam a kijelző átlagba elmegy 4óra körül. Ebbe benne van a folyamatos wifi, LTE, whatsapp, Chromeban böngészés, szinkronizáció, zene. Ha csak videót nézek akkor 5-6óra közt is elmegy. Tehát attók függ, hogy mit csinálsz, és hogy van beállítva a telefon.
Amúgy én nem görcsölök azon ha lemerül akkor egyszerűen töltőre akarom. Vagy lehet venni hordozható töltőt usbset vagy külön Z-hez tok formájut amibe csak bele kell rakni és akkor menet közben is töltődik. Ebayről rendelhető. Én szerintem fogok is majd, valaki akar még? Egyben megrendelnénk akkor.
-
Deck
titán
CE verziót vissza rakom. Szerintem előbb frissül mint a T-s. Vagy nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest