- Kezünkben a Honor Magic V5
- Mobil flották
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
sno14
tag
Összeszámoltam: kerek 20 hibás pixelt találtam. Nagyrészt sötét háttereknél észrevehetők. Ilyen hiba esetén kijelzőt cserélnek vagy esetleg készüléket?
-
sno14
tag
Zsemester89
[link]
A tokok és fóliák közt a 2. termék...bár nem egyértelmű, hogy a fólia vagy a keret sony logos -
sno14
tag
válasz
Zsmester89 #9540 üzenetére
úgy rémlik a napokban (talán az expansyson, de pontosan nem emlékszem) találtam olyan fóliát amin volt sony logo, de csak szettben lehetett rendelni egy szilikonhoz hasonló védőkerettel volt 3eFt ért és 6-ért is, bár őszintén szólva nem láttam különbséget a két szett közt, viszont azthiszem mindkettőnél ki volt emelve, hogy gyári sony tartozék.
(holnap átnézem a böngésző előzményeit és linkelem) -
sno14
tag
ezzel a hálózat kieséssel kapcsolatban már az előző alkalommal sem értettem, hogy iphoneról miért tudok netezni?! a többi kütyü + ko. De most nem húzom újra a z-t mint akkor
(kali tanácsa ellenére)
-
sno14
tag
Ma vettem néhány féle fóliát, mert a gyárit nagyon csúnyán összekarcoltam, találtam 1500, 1200 és 1000 Ft ért. Az 1500-ös feltűnően kisebbre volt szabva és sz@r volt az 1000 Ft-os elmegy, de amit 1200 ért találtam nagyon tetszett: myscreen protector diamond, előre-hátra precízen méretre szabott elég jó minőségű fóliák (teljesen átlátszók) + az összes kis ajtóra és oldalelemre külön méretrevágott fóliácska, 1 kendő és 1 simító a csomagban! teljesen meglepett, tényleg elégedett vagyok vele!
-
sno14
tag
Akkor most az a kérdés, hogy lehet-e valahol találni sony logos fóliát.Tegnap keresgéltem picit, de semmi...
-
sno14
tag
válasz
Zsmester89 #9180 üzenetére
Nálam minden ok!
-
sno14
tag
válasz
Zsmester89 #9173 üzenetére
-
sno14
tag
válasz
Zsmester89 #9168 üzenetére
Végre valami bíztató! (hátlapra értem)
megkérdezhetem merre találtál erről infot? -
sno14
tag
válasz
ilovedigweed #9139 üzenetére
Nagyjából 2 hónapja vettem. Akárcsak Cris99 én sem játszom rajta, amit csinálok: állandó 3g/Hspa hálózat, böngészés, mail szinkron, néha gps, pár hírportál, ritkán zene, nagyon pici youtube. Semmi extrém használat. Van, hogy 1 nap 1-2 óra után azért nyüstölöm még picit, hogy ne 35-45%-kal kelljen töltőre tenni (igyekszem mindig 30%-alatt rátenni).
Cris99, (#9140): Kva gáz! Főleg, neked még az indikátor is színes..Bár lehet, hogy az elválástól lett az. Bszák meg
Remélem erre lesz vmi megoldás, ruhacsipeszen kívül
-
sno14
tag
Na bsza meg nekem is elkezdett feljönni a hátlap, bár nem feltűnő, de a problémás helyen már egy vonalban van a külső kerettel, még a többi helyen a keretnél beljebb..
-
sno14
tag
(bocs lejárt a szerk. idő)
Csak én nem töltöttem rá semmit,mire hazaértem csak GSM volt...Délután 5-6 között ment el, hazaúton még böngésztem..
kártyát kipróbáltam másikban az ok!
-
sno14
tag
válasz
SkyS1gn #7472 üzenetére
Azt megértem! valójában engem is a szél aggaszt, sajnos a terasz- "korlát" egy téglából kirakott fal aminek a tetején kb. 10cm széles párkány van, erre tudnám csak rakni, de nem érzem biztonságban. Esetleg azt nem tudod, hogy milyen beállítások mellett lehet azt a hatást kelteni, hogy a tárgyak játéknak tűnnek?
-
sno14
tag
Cris99: Bocs, mintha már lett volna, de nem emlékszem: timelapse movie-nál a készülék rögzítést speciális eszközzel oldottad meg?
-
sno14
tag
Sziasztok!
Kis segítség kellene: telóról és netes felületről gond nélkül be tudok lépni a jelszavammal a boxba, de a boxsync proginál hibás jelszót ír, ha próbálom...Mi a teendő? Fiókbeállításoknál valami? -
sno14
tag
Az mitől van, hogy frissítés óta mikor hívok valakit kicsengés közben ciripelésre emlékeztető hangot ad? Próbáltam már mindenféle hangbeállítással, de még mindig fenn áll a hiba. Másik kérdés: zárolt képernyőnél nem akar eltűnni a felirat(feloldáshoz csúsztassa felfelé stb.) lehet ezzel valamit kezdeni?
-
sno14
tag
Lehet valamerre különböző alkalmazásokhoz eltérő értesítési hangokat hozzárendelni?
Kezdem unni 1hónap után a telekom standard hangot! -
sno14
tag
Nektek merre áll a bekapcsoló gombon a jel? nekem a kijelző síkjára merőleges, gondolom ez így nem helyes?!
-
sno14
tag
Sziasztok! Tegnap vettem át a z-m, teljesen lenyűgözött viszont van még jópár dolog ami nincs meg, legfontosabb: tudok idegen nyelvű billentyűzetet beállítani a magyar mellé? Push nincs androidon?
-
sno14
tag
A napokban érkezik a T-függő Z-m, de úgy tűnik tartósan külföldre kell utaznom. Van rá mód, hogy függetlenné tegyem legális úton vagy jobb, ha visszaküldöm és veszek függetlent?!
Előre köszönöm a segítséget. -
sno14
tag
Sziasztok!
Valaki próbált már a Z-hez (vagy egyébként) neten megvásárolható unlock kódot? Találtam 2 oldalt is ahol hivatalos, legális forrásra hivatkozva 30-40€ környékén árulják őket. Garanciavesztést pedig kizárják. Létezhet ilyen? Esetleg csak lehúzás? -
sno14
tag
adamssss; kali: végül mégis sikerült!
, bár a telefonos ügyfélszolgálaton azt mondták a kishölgyek, hogy ebben nem tudnak segíteni, az e-mailes vonal működött és most azzal keltettek, hogy vezetői jóváhagyással a szerda éjfélig érvényes áron kapom a Z-t, ha újra feladom a rendelést. Most azon gondolkodom, hogy lehet inkább független kellene
-
sno14
tag
válasz
adamssss #5784 üzenetére
Igazad lett! Azért ez szomorú, én kereskedelemben dolgozom, de nálunk nincs olyan, hogy x-be kerül amikor beteszi a vásárló a kosárba aztán tologatja picit a kocsit és y lesz az ára a kasszánál, ha pedig valami súlyos hiba folytán mégis akkor mélyen megalázkodva javítjuk a hibát az ügyfél javára.
-
sno14
tag
Emberek! Éjjel megrendeltem a Z-t, de voltam olyan f@sz, hogy az utolsó pillanatra hagytam, így amikor a kosárba tettem még -20% volt a kedvezmény, mire megjött a visszaigazolás már csak -10%...Ez mi?! Na mindegy, majd küzdök ma picit!
-
sno14
tag
Szerintetek mennyire ugrik vissza az ára? Mikorra éri el újra ezt az árszintet?
-
sno14
tag
Ehhez annyit tudok hozzáfűzni, hogy jó ideje azon töröm magam, hogy One-t, Z-t vagy Pf2-t(ez volt a favorit)vegyek, de pont a készülékek saját fórumaiban olvasottak miatt(ahol azoktól kaphatok képet a készülékről akik rendszeresen használják) úgy gondolom, hogy a Z lesz a legjobb választás, az utóbbi időben a legnagyobb gondja a tulajoknak, hogy hol lehet beállítani ezt vagy azt, melyik app. jó erre vagy arra...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest