- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
ADAM1337
nagyúr
az első hsz-ben lévő C6603_4.4.4 CE1_.283.ftf rom a gyári eu-s tiszta verzió ?
Felrakom az osztrák soft-om helyett már csak azért kérdezem. -
ADAM1337
nagyúr
Nah végül csak kiegészítettem egy smartwatch2-vel a telefonomat egész korrekt áron volt így megleptem vele magamat.
Jó a software-e eddig jól teszi a dolgát. -
ADAM1337
nagyúr
Hol kapok gyári új ajtókat a telefonhoz ?
Egyiken a gumírozás körbe az ajtó belsejénél elkezdett lejönni a töltő csatlakozónál pont. -
ADAM1337
nagyúr
Mennyit érhet egy használt xperia z pár aprósággal együtt normális piaci áron nem hirdetni akarom.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
norbert1998 #24497 üzenetére
Brutál hangos nekem, ezért is tetszett az xperia s után, átremeg a hátlap amikor a csöngetést hallom.
-
ADAM1337
nagyúr
Végre megy smartband kiegészítők nélkül is a lifelog.
(Nekem újdonság anno próbáltam pár hónapja nem müködött nem mért semmit se.)
Valamint ahogy nézem ez az swr30-as egész jó ketyere lesz. -
ADAM1337
nagyúr
válasz
Ferenczi Áko #24368 üzenetére
gyári intelligens csatlakozás ha töltő este 10-től reggel 7 ig néma aztán üzemmód vége és visszarakja magát.
De sok mindent tudsz konfigurálni ott füles csatlakozást is meg dokkolót is.Más: kb mikorra van kiírva az 5.0 ?
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
norbert1998 #24320 üzenetére
Kiváncsi leszek az xperia home hogy változik meg majd.
Eddig full pozitiv a telefon az xperia s után nem bántam meg hogy újra sonym lett. -
ADAM1337
nagyúr
válasz
fkrinya #24279 üzenetére
Nem úgy van sajnos, és a szolgáltatósak bootloadere ált nem nyitható de van rá ellen példa is.
Sony-ból függetlent érdemes venni ha valaki módolni akar a támogatási idő után is.
De ahogy látom a lolipop is jön a telefonra ez örömteli tegnap a movie creator program volt nekem újdonság, update center löki azért 1-2 hetente az új programokat.
A rajz meg a movie creator 1 hónapja se jöttek ki. -
ADAM1337
nagyúr
Aki sokat emulatorozik annak van egy eladó ipega controllerem: [link]
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
#03372544 #23641 üzenetére
Megvenném de nincs belőle pro verzió azért is csodáltam.
Ami jó app megveszem nem szórakozok pár száz vagy 1-2 ezer forinton se gta-k mind megvettem azok bejöttek.
erről van amúgy szó, állítva okés a reklám helye felül de eldöntve borzalmasKöszönöm a reklámot szépen kiszedte, kár hogy a képnem lett nagyobb mármint nem húzta ki.
De más alkalmazásban tudom hogy a reklám be van pozicionálva alulról. -
ADAM1337
nagyúr
Régen volt a lucky patcher nevű alkalmazás a fő lényege hogy kiszedte az ingyenes appokból a hirdetéseket.
Elég zavaró hogy van egy emulátor (gba) és azért nem full screen mert beugrik egy 2 centis kis csík fektetett nézetbe.
Van valami megoldás letiltani a reklámokat ? -
ADAM1337
nagyúr
válasz
Roland861010 #22298 üzenetére
Szerintem nem térítik meg a vételárat nagyon ritka manapság példaértékű ha igen.
Anno volt egy gariztatásom hd5850-emet 3év gari volt utolsó hónapban adtam le venti hibás volt "kotyogott" és jóváírták töredékáron bár nem bántam kaptam egy hd7850-et helyette ugyanúgy asus 3év garosat a töredékárba vagyis amortizálódott áron. -
ADAM1337
nagyúr
válasz
MaxxDamage #22279 üzenetére
Még valahol linkeltem ugyanilyenem van 4000ft alatt meglehetett kapni.
Van a hátulján egy bekapcsoló gomb melette 4 leddel hogy mennyin van a hátlap arra kell csak figyelni hogy a hátlapot 500mah-al lehet tölteni csak pc usb kábel nekem viszont 1 amperrel tudja a telot tölteni. -
ADAM1337
nagyúr
válasz
MaxxDamage #22277 üzenetére
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Szombó #22252 üzenetére
Eddig minden okés csak a gps conf file-t kellett átírnom hogy menjen a gps kicsit lassan talál helyet de tökéletes utána.
Zene lejátszó nem ugrál vagy akadozik ami az egyel ezelőttiben volt a fullscreen mód is jó, fc-m csak a pvz2-nél van valamiért de az játék bug lesz szerintem, képeket nagyon gyorsan lő sőt a sorozat felvétel is baromi gyors.
Már majdnem tökéletes a telefon, csak napfényben lehetne jobban látni, meg az ajtókkal xperia s óta nem vagyok kibékülve azt hol tudom cseréltetni gyárira vagy után gyártott is jó ha jobb minőségű. -
ADAM1337
nagyúr
válasz
vansboy16 #22159 üzenetére
Én max lemosni szoktam a telefont nem merem megúsztatni, a szabvány nem vizállóságot jelent amúgy hanem elviseli ha jól be van csukva az összes ajtó 30percig ergo többet nem bír el mert eléri azt a nyomást 1 méternél is.
Az ajtók megoldása nem tökéletes én használtan vettem egy z-t cseréltetnék rajta ajtót de nem tudom hol érdemes ahol tényleg szakszerűen csinálják meg.
Anno pár ip szabványos telefonon volt ez a körömmel elcsavarható megoldás ocsmány volt de müködött nem értem miért nem használják megint azokat a zár megoldásokat stabilabbak mint ez. -
ADAM1337
nagyúr
válasz
torreador22 #21970 üzenetére
Nálam az előző sony-nál volt ez a hiba, a közelség érzékelő hülyül valamiért akkor.
De a Z-nél még nem tapasztaltam hasonlót . -
ADAM1337
nagyúr
Kezdem feladni ezt a 4.4-et az én telom nagyon nem szereti gps-be életet lehelni...
4.3 alatt 10sec alatt talál poziciót és endomondó is jónak írja, 4.4 alatt egyelőre a 3 műholdat se bírom fixen tartani...
gps conf filet átírogattam már mert a gyári eu-s serverre nem várok 15percet... -
ADAM1337
nagyúr
-
ADAM1337
nagyúr
honnan lehet leszedni a leghamarabb a .233-mas 4.4-et ?
-
ADAM1337
nagyúr
A frissített 4.4-ben már lockolt screen alatt is megy a gps ? (endomondo a fő priorítás ha nem megy nem szorakozok vele.)
-
ADAM1337
nagyúr
Ez nem csak a T-nek az LTE reklámja mert tudtommal nincs olyan hogy hd hang de lehet én vagyok a tudatlan.
Ma vettem egy jó fülest a telefonhoz futás miatt az agyba dugósok megőrjítenek úgy se telefonálok headset-en.
Egész kellemesen szól ahoz képest hogy nem agyba dugós az mh750 szintjét hozza pedig az is meglepően jó ahoz képest ahogy kinéz kialakításra nem mondanám meg hogy van benne anyag. -
ADAM1337
nagyúr
Teszteltem kicsit a 4.4et addig jo az endomondo mig megy a kijelzo ahogy lockolom es vissza megint muholdat keres, valami energia beallitas lehet de nalam nincs semmise kimelon minden nagyfogyasztasra van allitva. Valami hatter gps adat beallitas lehet rossz gyarilag de nem talalom meg.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
#03372544 #21197 üzenetére
SD kártyán van a zene, clearaudio bekapcsolva.
16gb-s cl4-es kingston a kártya, de 4.3 alatt tökéletes csak 4.4-nél csinálja de várok frissítést azt vettem észre hogy egy idő után csinálja csak.
Eddig amúgy a 4.4 negativjai a walkmann app meg a gps érzéketlenebb nálam. -
ADAM1337
nagyúr
válasz
MaxxDamage #21181 üzenetére
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
burgatshow #21111 üzenetére
Ezeket beállítottam és úgy termelt szemetet úgy hogy nincs biztonsági mentésem se, nem tudom mit csinált inkább eltávolítottam.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
toxicdog21 #21091 üzenetére
Nah az új walkman appal 4.4 alatt nem akad a zene már használhatóbb lett, viszont vicces hogy cwm-ből se elérhető az sd kártya ha zip-et akarok felflashelni.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
barnabasss #21030 üzenetére
Nem csak nálam volt probléma 4.3 alatt tökéletes, 4.4-nél akadó hang recsegő jelenség volt de más is kommentelte.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
BLUE TORNADO #21025 üzenetére
Én nem ajánlom még, a walkman app nálam rossz volt de másnál is beszaggat a zeneszám.
Vannak még bugok benne sajnos. -
ADAM1337
nagyúr
válasz
itachi01 #20955 üzenetére
ha töltőről felfelét nyomsz az a flashboot amit zárt bl-el nem érsz el és tuti újra indulgat biztosan jó módba csatlakoztatod a telefont a géphez ?
Nyomd meg a fel+pwr 10 sec 3 rezzenés és ne dugd a gépre fel, kezd el flashelni ha nem indulgat újra akkor hangerő le és úgy, elv mennie kell nehéz téglásítani. -
ADAM1337
nagyúr
4.3 roothoz szükséges fájlokat is berakja valaki az 1.hsz-be mert a 4.4 eléggé bugos ne az legyen kitüntetve ha már hibás.
Én is úgy keresgéltem egyből letörölték xda forrásból is sajnos.
Vissza tértem a gyári 4.3 root-hoz azt csak kitakarítom és tökéletes. -
ADAM1337
nagyúr
valaki tud linkelni egy rootolt 4.3-mat ami flashable zip-es és a hozzá tartozó stripped.tft-t mert sehol nem találom.
Nem jött át ez a miui érzés. -
ADAM1337
nagyúr
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
ambrust #20505 üzenetére
Hát pedig aktivan használom.
teamviewer, vpn, unified remote nekem is megy 3g-n is meg wifin is, mondjuk javarészt wifin vagyok egésznap 2-3 helyszínen, még majd a helyalapú wifivel akarok csökkenteni.
Tudtok jó pulzusmérő cuccot ami a telefonnal összehozható és stabil nem dobálja el ?
Valami olyasmi kellene ami használható egy ringbe tehát akár 20 méterre is lehetek a telefontól csak pulzus tartományok mérésére kellene, lehetőleg mellkaspántos megoldás érdekelne nem tudom valaki használ-e hasonlót. -
ADAM1337
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2051
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest