- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Magisk
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
NY_A
őstag
Szerintem minimális odafigyeléssel elkerülhető a telefonok károsodása, már ami a felhasználó által generált károkat illeti. Nálam olykor elég spártai körülmények között van használva a telefon, és ezidáig egyik sem ment tönkre, illetve károsodott. Leszámítva az Ace-em amit részegen leejtettem aztán szétlőttem légpuskával, de az már full user error!
Ez ellen semmilyen védelem nincs.
Olvastam, hogy sokan aggódnak a vízzáró képessége miatt is de mivel én úgy gondolom, hogy a többség a plusz biztonság miatt veszi és nem azért, hogy minden este azzal zuhanyozzon így nem értem az ilyen jellegű aggodalmat. Csak azért mert vízálló nem kell tesztelgetni a tűréshatárokat. Nekem ezidáig 1 telefonom ázott be egy N8-as Nokia, de szárítás után további 1 évet használtam. Szerintem ez a vízállóság arra jó, hogy az esetleges baleseteknél minimalizálja a károsodás lehetőségét. A Sony helyében nem is erőltetném ennyire ezeket a medencés reklámokat, mert ha meg gond van akkor megy a köpködés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Linux kezdőknek
- Politika
- SSD kibeszélő
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Hálózati / IP kamera
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Zöld / Normál állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest