Hirdetés
- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Megjelent a OnePlus 13T
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Xiaomi 12T - egytucat
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
NY_A
őstag
Szerintem minimális odafigyeléssel elkerülhető a telefonok károsodása, már ami a felhasználó által generált károkat illeti. Nálam olykor elég spártai körülmények között van használva a telefon, és ezidáig egyik sem ment tönkre, illetve károsodott. Leszámítva az Ace-em amit részegen leejtettem aztán szétlőttem légpuskával, de az már full user error!
Ez ellen semmilyen védelem nincs.
Olvastam, hogy sokan aggódnak a vízzáró képessége miatt is de mivel én úgy gondolom, hogy a többség a plusz biztonság miatt veszi és nem azért, hogy minden este azzal zuhanyozzon így nem értem az ilyen jellegű aggodalmat. Csak azért mert vízálló nem kell tesztelgetni a tűréshatárokat. Nekem ezidáig 1 telefonom ázott be egy N8-as Nokia, de szárítás után további 1 évet használtam. Szerintem ez a vízállóság arra jó, hogy az esetleges baleseteknél minimalizálja a károsodás lehetőségét. A Sony helyében nem is erőltetném ennyire ezeket a medencés reklámokat, mert ha meg gond van akkor megy a köpködés.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Sony első Full HD felbontású okostelefonja Európában hamarosan piacra kerül, s ezzel megelőzi a konkurenciát.
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest